FREE! Click here to Join FunTrivia. Thousands of games, quizzes, and lots more!
Quiz about Phantom Dennis
Quiz about Phantom Dennis

Phantom Dennis Trivia Quiz


For this quiz, you become a character answering questions about Phantom Dennis. It's not as confusing as it sounds!

A multiple-choice quiz by friendsrule!. Estimated time: 7 mins.
  1. Home
  2. »
  3. Quizzes
  4. »
  5. TV Trivia
  6. »
  7. Angel
  8. »
  9. 'Angel' Characters

Author
friendsrule!
Time
7 mins
Type
Multiple Choice
Quiz #
162,845
Updated
Dec 03 21
# Qns
20
Difficulty
Tough
Avg Score
11 / 20
Plays
1932
- -
Question 1 of 20
1. (Dennis) When you were alive, what was your last name?

Answer: (One Word)
Question 2 of 20
2. (Kate) Did you ever think that Dennis killed his mother?


Question 3 of 20
3. (Maude) Did you kill Dennis so he wouldn't get married?


Question 4 of 20
4. (Cordy) When you were on the phone to Aura, what drink did Dennis move? Hint


Question 5 of 20
5. (Dennis) When Cordelia brought Wilson home, which of the following didn't you do? Hint


Question 6 of 20
6. (Cordy) When you were in bed, pregnant, what did Dennis get you?

Answer: (One Word)
Question 7 of 20
7. (Angel) When you were in Cordelia's kitchen, at her party, what didn't Phantom Dennis do for you? Hint


Question 8 of 20
8. (Wesley) When you went with Cordelia to her apartment, why wouldn't Dennis let you in? Hint


Question 9 of 20
9. (Dennis) Cordy told Wesley that you were very sensitive and his yelling would scare you.


Question 10 of 20
10. (Cordy) After you said, "Jeez, Dennis, it's like a meat locker in here. Don't tell me you turned down the thermostat again.", what did he turn it back up to? Hint


Question 11 of 20
11. (Harmony) What did Dennis do to make you say, "I didn't do that."? Hint


Question 12 of 20
12. (Cordy) Why did you say, "Thank you, Dennis, how'd I ever live without a ghost?" Hint


Question 13 of 20
13. (Fred) What happened after Dennis opened the door for Cordy, and she said "See? I'm not alone, I have a ghost."? Hint


Question 14 of 20
14. (Gunn) Which of these didn't Phantom Dennis have as a birthday surprise for Cordelia? Hint


Question 15 of 20
15. (Fred) You introduced yourself to Dennis by shaking his party hat.


Question 16 of 20
16. (Dennis) Where was Cordy hiding her Seltrex? Hint


Question 17 of 20
17. (Wesley) Cordy: "Now I'm all superhero-y and the best action I can get is an invisible ghost who's good with the ______ ". What did she tell you Dennis was good with?

Answer: (One Word)
Question 18 of 20
18. (Angel) After you said, "Phantom Dennis! Does-does he know anything about Cordy, where she might be?" What did Fred tell you?
Hint


Question 19 of 20
19. (Fred) Dennis kept hiding Cordy's books when you were trying to pack her things.


Question 20 of 20
20. (Dennis) What was the name of the episode where everyone packed up Cordy's things, and you realised she wasn't coming back?

Answer: (Two Words)

(Optional) Create a Free FunTrivia ID to save the points you are about to earn:

arrow Select a User ID:
arrow Choose a Password:
arrow Your Email:




Quiz Answer Key and Fun Facts
1. (Dennis) When you were alive, what was your last name?

Answer: Pearson

Your mother was called Maude Pearson, she built Pearson Arms.
2. (Kate) Did you ever think that Dennis killed his mother?

Answer: Yes

After reading the old reports, you found out that Detective Randall thought the death was suspicious. You and Angel then came to the conclusion that it was "unavenged murder".
3. (Maude) Did you kill Dennis so he wouldn't get married?

Answer: Yes

Mom, you didn't like his fiance. You thought she was going to take him away from you and that he deserved better. Killing him was the only thing you could think of.
4. (Cordy) When you were on the phone to Aura, what drink did Dennis move?

Answer: Diet root beer

He also turned on the TV while you were trying to talk.
5. (Dennis) When Cordelia brought Wilson home, which of the following didn't you do?

Answer: Dim the lights

She threatened to "play 'Evita' around the clock, the one with Madonna", if you didn't stop "killing the mood".
6. (Cordy) When you were in bed, pregnant, what did Dennis get you?

Answer: tissues

He also tucked you in.
7. (Angel) When you were in Cordelia's kitchen, at her party, what didn't Phantom Dennis do for you?

Answer: Bring you some snacks

"Still dead? I know the feeling".
8. (Wesley) When you went with Cordelia to her apartment, why wouldn't Dennis let you in?

Answer: Faith was in the apartment

Cordelia thought it was because Dennis was jealous, until you discovered Faith was there.
9. (Dennis) Cordy told Wesley that you were very sensitive and his yelling would scare you.

Answer: True

You made Wesley jump by giving him a book.
Cordy: "Don't yell like that, you'll scare him."
Wesley: "Scare him?"
Cordy: "Dennis is very sensitive, he's just trying to help."
10. (Cordy) After you said, "Jeez, Dennis, it's like a meat locker in here. Don't tell me you turned down the thermostat again.", what did he turn it back up to?

Answer: 75

"What is it with ghosts and cold rooms?" He had put it on 50.
11. (Harmony) What did Dennis do to make you say, "I didn't do that."?

Answer: Slam the door

You had gone into Cordy's room, Dennis slammed the door behind you which woke Cordy up.
12. (Cordy) Why did you say, "Thank you, Dennis, how'd I ever live without a ghost?"

Answer: He turned on the light

Everything else happened after you said it to him.
13. (Fred) What happened after Dennis opened the door for Cordy, and she said "See? I'm not alone, I have a ghost."?

Answer: Cordelia had a vision

She tried to push you out the door, but fell unconscious as the result of a vision.
14. (Gunn) Which of these didn't Phantom Dennis have as a birthday surprise for Cordelia?

Answer: Balloons

You said: "I think Phantom Dennis was expecting the birthday girl." Dennis was wearing a party hat, that's how you could see him.
15. (Fred) You introduced yourself to Dennis by shaking his party hat.

Answer: True

16. (Dennis) Where was Cordy hiding her Seltrex?

Answer: Under the bed

You showed Fred and Gunn where it was. This medicine was to help her with the excruciating headaches brought on with each vision. She was hiding from the gang that they were slowly killing her and you wanted them to know.
17. (Wesley) Cordy: "Now I'm all superhero-y and the best action I can get is an invisible ghost who's good with the ______ ". What did she tell you Dennis was good with?

Answer: loofah

18. (Angel) After you said, "Phantom Dennis! Does-does he know anything about Cordy, where she might be?" What did Fred tell you?

Answer: "He's just ticked we haven't brought her home already"

19. (Fred) Dennis kept hiding Cordy's books when you were trying to pack her things.

Answer: False

He kept unpacking the books and putting them on the shelf. You yelled at him, "Dennis! She's not coming back!"
20. (Dennis) What was the name of the episode where everyone packed up Cordy's things, and you realised she wasn't coming back?

Answer: ground state

Source: Author friendsrule!

This quiz was reviewed by FunTrivia editor Gamemaster1967 before going online.
Any errors found in FunTrivia content are routinely corrected through our feedback system.
3/2/2024, Copyright 2024 FunTrivia, Inc. - Report an Error / Contact Us