Quiz about Phoebe Buffay
Quiz about Phoebe Buffay

Phoebe Buffay Trivia Quiz


This quiz is about Phoebe Buffay on "Friends."

A multiple-choice quiz by 12friends12. Estimated time: 3 mins.
  1. Home
  2. »
  3. Quizzes
  4. »
  5. TV Trivia
  6. »
  7. 'Friends' Characters
  8. »
  9. 'Friends' - Phoebe

Author
12friends12
Time
3 mins
Type
Multiple Choice
Quiz #
183,824
Updated
Dec 03 21
# Qns
10
Difficulty
Average
Avg Score
7 / 10
Plays
5883
This quiz has 2 formats: you can play it as a or as shown below.
Scroll down to the bottom for the answer key.
1. Who was Phoebe's boyfriend that ate chalk? Hint

Carl
David
Mike
Peter

2. Finish this quote from Phoebe: "I'm just gonna pass on the concert, because I'm just not in a very _____ place right now."
Hint

Aerosmith
Nirvana
Rembrant
Hootie

3. In "The One At The Beach," who does Phoebe find out that her birth mother is? Hint

Judy
Lilly
Phoebe
Jill

4. In "The One With All The Wedding Dresses," where did Phoebe rent the wedding dress? Hint

It's Not Too Late
Engaged and Pregnant
It's Never Too Late
Never Too Big

5. When Phoebe wrote to "Sesame Street" after her mom died, what did they send her? Hint

A videotape
A keychain
$100 dollars
A book

6. In "The One Where Ross Got High," who did Phoebe say that she was dreaming about? Hint

Ross
Charles Bing
Jack Geller
Joseph Tribbiani, Sr.

7. In "The One With Phoebe's Cookies," when did Phoebe say that she was going to die? Hint

October 14, 2032
October 14, 2033
October 15, 2033
October 15, 2032

8. In "The One With The Halloween Party," what was Ursula's fiance named? Hint

Rick
Sean
Eric
Dean

9. In which episode of season 9 does Phoebe first meet her future husband, Mike? Hint

"The One Where Emma Cries"
"The One With Phoebe's Birthday Dinner"
"The One With The Sharks"
"The One With The Pediatrician"

10. In "The One With Phoebe's Wedding," who walked Phoebe down the aisle? Hint

Chandler
Joey
Ross
Her stepdad


(Optional) Create a Free FunTrivia ID to save the points you are about to earn:

arrow Select a User ID:
arrow Choose a Password:
arrow Your Email:




Quiz Answer Key and Fun Facts
1. Who was Phoebe's boyfriend that ate chalk?

Answer: Carl

Joey: "Come on, you're going out with the guy, there's has to be something wrong with him." Chandler: "All right Joey, be nice. So does he have a hump? A hump and a hairpiece?" Phoebe: "Wait, does he eat chalk? Just because, I don't want her to go through what I went through with Carl."
2. Finish this quote from Phoebe: "I'm just gonna pass on the concert, because I'm just not in a very _____ place right now."

Answer: Hootie

Phoebe: "I'm just gonna pass on the concert, because I'm just not in a very Hootie place right now." Rachel: "Me neither." Joey: "Me too." Monica: "Guys, we bought the tickets." Phoebe: "Oh, well, then you'll have extra seats for all your tiaras and stuff."
3. In "The One At The Beach," who does Phoebe find out that her birth mother is?

Answer: Phoebe

Phoebe Sr: "I think that a person should know where they come from. Which is why I, okay, I'm your mother."
4. In "The One With All The Wedding Dresses," where did Phoebe rent the wedding dress?

Answer: It's Not Too Late

Monica: "Oh my God. We're really sad, aren't we?" Phoebe: "Yeah, I think we are." Monica: "This isn't even my dress." Phoebe: "Well, at least you didn't rent yours from a store called It's Not Too Late."
5. When Phoebe wrote to "Sesame Street" after her mom died, what did they send her?

Answer: A keychain

Phoebe: "Right after my mom killed herself, I was just in this really bad place, you know personally. So, I just thought that it would make me feel better if I wrote to "Sesame Street" because they were so nice when I was a little kid. No one ever wrote back." Chandler: "Well you know a lot of those Muppets don't have thumbs." Phoebe: "All I got was a lousy keychain. And by that time I was living in a box. I didn't have keys."
6. In "The One Where Ross Got High," who did Phoebe say that she was dreaming about?

Answer: Jack Geller

Phoebe: "I dreamt that he saved me from a burning building and he was so brave and so strong and it's making me look at him totally differently. I mean he used to be just, you know 'Jack Geller - Monica and Ross's dad' and now he's he's 'Jack Geller, dream hunk.'"
7. In "The One With Phoebe's Cookies," when did Phoebe say that she was going to die?

Answer: October 15, 2032

Ross: "Pheebs, come on isn't there any relative that would have the recipe? What about your sister?" Phoebe: Oh no, I made a promise to myself that the next time I would talk to Ursula would be over my dead body and that's not happening until October 15th, 2032."
8. In "The One With The Halloween Party," what was Ursula's fiance named?

Answer: Eric

Phoebe: "She is lying and I bet I can prove it. Excuse me. Not a prayer chain, but what looks like a detailed drawing of a bank floor plan. Okay, here's the nametag from the restaurant where she works as a waitress. Not a teacher, a waitress. Here's her driver license, this ought to be good, she always lies about this. How old did she say she was?" Eric: "She told me she was 25." Phoebe: "Oh, I almost don't want to show this. Just remember I'm a minute younger."
9. In which episode of season 9 does Phoebe first meet her future husband, Mike?

Answer: "The One With The Pediatrician"

Phoebe: "Why did you go along with that?" Mike: "Because I was told I'd get a free dinner, which I didn't and that I'd meet a pretty girl which I did." Phoebe: "That's true. Well, is anything you told me about yourself true?" Mike: "My name in Mike, and I do play piano." Phoebe: "Prove it." Mike: "There isn't a piano here." Phoebe: "That wouldn't stand in the way of a true pianist."
10. In "The One With Phoebe's Wedding," who walked Phoebe down the aisle?

Answer: Chandler

Phoebe's stepdad was supposed to do it first, then Joey. Finally Chandler did it.
Source: Author 12friends12

This quiz was reviewed by FunTrivia editor ladymacb29 before going online.
Any errors found in FunTrivia content are routinely corrected through our feedback system.
Most Recent Scores
Dec 22 2022 : Guest 69: 9/10
Dec 04 2022 : Guest 99: 8/10

Score Distribution

quiz
1/29/2023, Copyright 2023 FunTrivia, Inc. - Report an Error / Contact Us