Quiz about Friends Phoebe
Quiz about Friends Phoebe

'Friends' Phoebe Trivia Quiz


This is a quiz on one of the best characters in 'Friends'. Phoebe's great! Enjoy!

A multiple-choice quiz by Fone. Estimated time: 3 mins.
  1. Home
  2. »
  3. Quizzes
  4. »
  5. TV Trivia
  6. »
  7. 'Friends' Characters
  8. »
  9. 'Friends' - Phoebe

Author
Fone
Time
3 mins
Type
Multiple Choice
Quiz #
174,906
Updated
Dec 03 21
# Qns
10
Difficulty
Average
Avg Score
8 / 10
Plays
5929
This quiz has 2 formats: you can play it as a or as shown below.
Scroll down to the bottom for the answer key.
1. What was the name of Phoebe's first husband? Hint

Steven
David
Duncan
Daniel

2. What is the name of the woman in Phoebe's painting, which Mike told her to get rid of? Hint

Gloria
Monica
Gaynor
Gladys

3. Are the names of the triplets Phoebe gave birth to Frank Jr Jr, Lesley and Chandler?

Yes
No

4. What does Phoebe say Monica uses too much of in her restaurant? Hint

Chives
Cheese
Garlic
Wine

5. What are the two men Phoebe has to choose between named? Hint

Jack and Will
Vince and Jason
Victor and Russ
Lance and Mike

6. Did Mike try to propose to Phoebe?

Yes
No

7. What was the name of Phoebe's boyfriend who went away to Minsk? Hint

Mike
David
James
Ben

8. Who did Phoebe kiss on her 31st birthday? Hint

Joey
Rachel
Ross
Mike

9. Which animal did Phoebe believe her mother was reincarnated as? Hint

Cat
Squirrel
Dog
Duck

10. How did Phoebe meet Mike? Hint

Blind date
In railway station
In Central Perk
Ex-boyfriend of Ursula


(Optional) Create a Free FunTrivia ID to save the points you are about to earn:

arrow Select a User ID:
arrow Choose a Password:
arrow Your Email:




Quiz Answer Key and Fun Facts
1. What was the name of Phoebe's first husband?

Answer: Duncan

He was a gay ice dancer and only married her to get his green card.
2. What is the name of the woman in Phoebe's painting, which Mike told her to get rid of?

Answer: Gladys

Rachel and Monica were fighting over who would be forced to have it so Phoebe made another one, thinking that they would be pleased!
3. Are the names of the triplets Phoebe gave birth to Frank Jr Jr, Lesley and Chandler?

Answer: Yes

They were Frank Jr Jr, Lesley and Chandler. Upon discovering two girls instead of two boys, Frank and Alice couldn't think of another girl's name so they kept the name Chandler.
4. What does Phoebe say Monica uses too much of in her restaurant?

Answer: Garlic

Monica says Phoebe can't sing outside her posh restaurant so Phoebe argues with her about her small portions and over-use of garlic.
5. What are the two men Phoebe has to choose between named?

Answer: Vince and Jason

Vince was a firefighter and Jason was a schoolteacher. Phoebe couldn't decide who she liked best because Vince was good-looking but Jason was sensitive.
6. Did Mike try to propose to Phoebe?

Answer: Yes

He tried in Barbados, at a basketball game, in a cake and finally proposed to her in a restaurant where she accepted.
7. What was the name of Phoebe's boyfriend who went away to Minsk?

Answer: David

He didn't want to go, but Phoebe urged him to at a New Year's party.
8. Who did Phoebe kiss on her 31st birthday?

Answer: Joey

He gave her the perfect kiss because she found out she was a year older than she thought.
9. Which animal did Phoebe believe her mother was reincarnated as?

Answer: Cat

She was reluctant to give the cat back when its owners were looking for it.
10. How did Phoebe meet Mike?

Answer: Blind date

Joey forgot to find anyone to set Phoebe up with so he went into Central Perk and called out 'Mike!' in the hope of finding anyone to go out with Phoebe.
Source: Author Fone

This quiz was reviewed by FunTrivia editor ladymacb29 before going online.
Any errors found in FunTrivia content are routinely corrected through our feedback system.
Most Recent Scores
Jan 18 2023 : Guest 172: 8/10
Dec 22 2022 : Guest 69: 10/10

Score Distribution

quiz
1/29/2023, Copyright 2023 FunTrivia, Inc. - Report an Error / Contact Us