Quiz about But What Was She Wearing  Phoebe
Quiz about But What Was She Wearing  Phoebe

But What Was She Wearing? - Phoebe Quiz


Here's another! What was Phoebe wearing?

A multiple-choice quiz by j3funkyfresh. Estimated time: 3 mins.
  1. Home
  2. »
  3. Quizzes
  4. »
  5. TV Trivia
  6. »
  7. 'Friends' Characters
  8. »
  9. 'Friends' - Phoebe

Author
j3funkyfresh
Time
3 mins
Type
Multiple Choice
Quiz #
354,528
Updated
Dec 03 21
# Qns
10
Difficulty
Average
Avg Score
6 / 10
Plays
388
This quiz has 2 formats: you can play it as a or as shown below.
Scroll down to the bottom for the answer key.
1. In season one's 'TOW the Birth', Phoebe was wearing a janitor suit. What was the name on it? Hint

Paul
Jerry
Mike
Ben

2. In season two's 'TOW the Chicken Pox', what did Phoebe have over her head to hide herself from Ryan? Hint

Blanket
Scarf
Shirt
Towel

3. In season three's 'TOW No One's Ready', according to Phoebe and Rachel, what wouldn't go with Phoebe's hummus-stained dress? Hint

Black jacket
Pink sweater
Christmas bow
Pearl pendant

4. In season four's 'TOW All the Wedding Dresses', did Phoebe buy her dress from a store called 'It's Not Too Late'?

Yes
No

5. In season five's 'TOW Rachel Smokes', what did Phoebe have on her head during the party? Hint

A hat
A basket
A bowl
A cup

6. In the season six opener, Phoebe and Joey ran into the wedding chapel. What did she have on? Hint

Black dress
Green t-shirt and blue jeans
Beige sweater
White t-shirt and black skirt

7. In season seven's 'TOW the Holiday Armadillo', three friends were in costume. Was Phoebe one of them?

Yes
No

8. In season eight's 'TOW the Halloween Party', who did Phoebe come to the party as? Hint

Superman
Catwoman
Supergirl
Naughty nurse

9. In season nine's 'TOW Phoebe's Birthday Dinner', what was Phoebe yelling at Judy to pick up? Hint

Hat
Tie
Sock
Shirt

10. In season ten's 'The Last One', what was the last type of shoes we saw Phoebe wearing? Hint

Sandals
Tennis shoes
Boots
Flip flops


(Optional) Create a Free FunTrivia ID to save the points you are about to earn:

arrow Select a User ID:
arrow Choose a Password:
arrow Your Email:




Quiz Answer Key and Fun Facts
1. In season one's 'TOW the Birth', Phoebe was wearing a janitor suit. What was the name on it?

Answer: Ben

Phoebe was stuck in a closet with Ross and Susan. Preparing to climb through the vents, Phoebe put on a janitor suit with the name reading 'Ben'. Ross and Carol then named their son this.
2. In season two's 'TOW the Chicken Pox', what did Phoebe have over her head to hide herself from Ryan?

Answer: Scarf

She had the chicken pox and she didn't want Ryan to see her face covered with them.
3. In season three's 'TOW No One's Ready', according to Phoebe and Rachel, what wouldn't go with Phoebe's hummus-stained dress?

Answer: Black jacket

Joey and Chandler were arguing/fighting and Joey accidentally flung the hummus on Phoebe. Hummus. She got the hummus. Rachel tried to help her find something to cover it.
4. In season four's 'TOW All the Wedding Dresses', did Phoebe buy her dress from a store called 'It's Not Too Late'?

Answer: No

Although the store was called 'It's Not Too Late', she said she rented it, not bought it.
5. In season five's 'TOW Rachel Smokes', what did Phoebe have on her head during the party?

Answer: A cup

Monica and Phoebe threw Rachel a birthday party one month in advance so it could really be a surprise. Not wanting an eager Phoebe to help or mess anything up, Monica put Phoebe in charge of cups and ice. Phoebe went all out with both the cups and the ice.
6. In the season six opener, Phoebe and Joey ran into the wedding chapel. What did she have on?

Answer: Black dress

No, they were not getting married. They were trying to stop Rachel and Ross.
7. In season seven's 'TOW the Holiday Armadillo', three friends were in costume. Was Phoebe one of them?

Answer: No

Ross dressed in costume as a 'Holiday' armadillo, Chandler as Santa and Joey as Superman.
8. In season eight's 'TOW the Halloween Party', who did Phoebe come to the party as?

Answer: Supergirl

She came as Supergirl. This led to a small competition with Monica, who was Catwoman.
9. In season nine's 'TOW Phoebe's Birthday Dinner', what was Phoebe yelling at Judy to pick up?

Answer: Sock

Rachel didn't want to leave Emma, but she also wanted to attend Phoebe's birthday dinner. To compromise, Rachel had Mrs. Geller babysit... at the restaurant. When Emma sock fell off during Rachel's toast to Phoebe, Ross and Rachel were too focused on trying to get Mrs. Geller to notice the dropped sock. Phoebe flipped out and yelled at Judy to pick up the sock.
10. In season ten's 'The Last One', what was the last type of shoes we saw Phoebe wearing?

Answer: Boots

She was also wearing a dress with a jacket over it.
Source: Author j3funkyfresh

This quiz was reviewed by FunTrivia editor guitargoddess before going online.
Any errors found in FunTrivia content are routinely corrected through our feedback system.
1/29/2023, Copyright 2023 FunTrivia, Inc. - Report an Error / Contact Us