FREE! Click here to Join FunTrivia. Thousands of games, quizzes, and lots more!
Quiz about The Many Redheads of Jethro Gibbs
Quiz about The Many Redheads of Jethro Gibbs

The Many Redheads of Jethro Gibbs Quiz


Jethro has a thing for redheads. But can you remember who is whom?

A multiple-choice quiz by ladymacb29. Estimated time: 4 mins.
  1. Home
  2. »
  3. Quizzes
  4. »
  5. TV Trivia
  6. »
  7. NCIS
  8. »
  9. 'NCIS' - Characters

Author
ladymacb29
Time
4 mins
Type
Multiple Choice
Quiz #
372,575
Updated
Dec 03 21
# Qns
10
Difficulty
Tough
Avg Score
6 / 10
Plays
488
Awards
Top 10% Quiz
Last 3 plays: Guest 199 (8/10), Guest 79 (10/10), Guest 188 (6/10).
- -
Question 1 of 10
1. Who is Gibbs's first ex-wife? Hint


Question 2 of 10
2. Who did Jethro marry after he and Jenny broke up? Hint


Question 3 of 10
3. Who gave Jethro an engraved flask? Hint


Question 4 of 10
4. Who lived with Jethro in Moscow? Hint


Question 5 of 10
5. Who broke up with Jethro when he was being transferred from Europe to Washington, DC? Hint


Question 6 of 10
6. Who kept Jethro's dog tags? Hint


Question 7 of 10
7. Whom did he name a boat after? Hint


Question 8 of 10
8. In the episode "Check," who do we learn cheated on Gibbs? Hint


Question 9 of 10
9. When Jethro was on his "margarita safari" living with Mike Franks in Mexico, he admitted something to Franks. What was this secret? Hint


Question 10 of 10
10. Which is not an ex-wife? Hint



(Optional) Create a Free FunTrivia ID to save the points you are about to earn:

arrow Select a User ID:
arrow Choose a Password:
arrow Your Email:




Most Recent Scores
Apr 08 2024 : Guest 199: 8/10
Mar 14 2024 : Guest 79: 10/10
Mar 14 2024 : Guest 188: 6/10
Mar 10 2024 : Guest 174: 4/10
Mar 09 2024 : Guest 174: 6/10
Feb 21 2024 : Guest 101: 7/10

Score Distribution

quiz
Quiz Answer Key and Fun Facts
1. Who is Gibbs's first ex-wife?

Answer: Diane

Gibbs married Diane after Shannon and Kelly died. Diane claimed he only married her in an effort to get over the death of Shannon. Once Diane and Jethro divorced, she went on to marry Fornell... and divorce him too.
2. Who did Jethro marry after he and Jenny broke up?

Answer: Stephanie

In "Ex-File", we met Stephanie, who is involved in a love quadrangle. In one scene (where Stephanie is complaining to Jenny about Jethro being involved in the case), Stephanie asks Jenny if there had ever been anything between her and Jethro, as she had the feeling they had been more than partners.
3. Who gave Jethro an engraved flask?

Answer: Shannon

In the last scene of "Under Covers", Jethro drinks from a flask engraved with the Marine Corps birthday and the names Shannon and Kelly. The episode ends with Jenny and Ducky going to the Marine Corps Ball together, leaving Jethro alone in the squad room.
4. Who lived with Jethro in Moscow?

Answer: Stephanie

In "Ex-File," we learn that Jethro lived with Stephanie in Moscow for a year. Jenny believed it was hard to live - with anyone - in Moscow, implying it was hard to live with Jethro anywhere.
5. Who broke up with Jethro when he was being transferred from Europe to Washington, DC?

Answer: Jenny

It takes a lot of episodes for the full story to be revealed in bits and pieces. In an early Jenny episode, Gibbs implies that she never had a problem saying no. In "Judgment Day," we learn that Jenny broke up with Jethro because he didn't fit into her five point plan.

It's implied he had proposed to her when he learned he was being transferred back to Washington, DC, after they had been partners in Europe.
6. Who kept Jethro's dog tags?

Answer: Stephanie

When Stephanie leaves Jethro at the end of the episode "Ex-File," she returns his dog tags. She had found them in a drawer years earlier.
7. Whom did he name a boat after?

Answer: Diane

In "Kill Ari," Jenny is in Gibbs's basement and sees he is working on a boat - still. Gibbs responds that it isn't the same boat he was working on six years ago - he finished that one. When Jenny asks what happened to that oat, Gibbs reveals he set it on fire. That's when Jenny realizes he named it after Diane. Gibbs didn't want another man sailing off on her. Jenny then replied that she recalled Gibbs not caring who sailed off on her (meaning Fornell marrying Diane).
8. In the episode "Check," who do we learn cheated on Gibbs?

Answer: Rebecca

Rebecca is the last ex-wife shown on the series. In this episode, we learn that Rebecca cheated on Gibbs with her lawyer. She ends up falling asleep curled up against Gibbs on his couch - and in the morning invites him to her wedding to the lawyer.
9. When Jethro was on his "margarita safari" living with Mike Franks in Mexico, he admitted something to Franks. What was this secret?

Answer: He still had feelings for Jenny

When Jenny and Mike Franks are sitting in the diner waiting for the bad guys to show up, they talk about roads not taken. Jenny tells him that she was the one who broke up with Jethro, although she still had feelings for him. Franks responds that Gibbs came back to NCIS, although Jenny thought he only came back for the Job. Franks then reveals that he and Jethro had had multiple conversations (implying about his feelings for her) about the subject.
10. Which is not an ex-wife?

Answer: Shannon

Shannon isn't an ex-wife because she died and didn't divorce Jethro. The order of the rest of the women is: Diane (married then divorced), Rebecca (married then divorced), Jenny (he proposed), and Stephanie (married then divorced). We know Jenny came between Rebecca and Stephanie because of the timing between when Jethro and Jenny were last together and Stephanie's divorce from Jethro - it only left about a year in between, not enough time to fit two ex-wives in. Colonel Mann (a blonde, if you're wondering) found out in "Ex-File" that Jethro had been married four times, and had three ex-wives. Mann then assumes Jethro was still married until Ducky informed her about Shannon's death.

In "Hiatus", when Jethro is coming out of his coma, he asks if Jenny is an ex-wife. "God, no" was her reply.
Source: Author ladymacb29

This quiz was reviewed by FunTrivia editor kyleisalive before going online.
Any errors found in FunTrivia content are routinely corrected through our feedback system.
4/17/2024, Copyright 2024 FunTrivia, Inc. - Report an Error / Contact Us