FREE! Click here to Join FunTrivia. Thousands of games, quizzes, and lots more!
Quiz about The Squeal Like a Pig Trouble Supernatural Quiz
Quiz about The Squeal Like a Pig Trouble Supernatural Quiz

The Squeal Like a Pig Trouble 'Supernatural' Quiz


Here are ten memory testing trivia questions for my new favorite show, "Supernatural". This quiz has questions about episodes up to and including "The Benders" from season one. Enjoy!

A multiple-choice quiz by trekkim. Estimated time: 3 mins.
  1. Home
  2. »
  3. Quizzes
  4. »
  5. TV Trivia
  6. »
  7. Supernatural
  8. »
  9. Season 1

Author
trekkim
Time
3 mins
Type
Multiple Choice
Quiz #
227,359
Updated
Dec 03 21
# Qns
10
Difficulty
Average
Avg Score
7 / 10
Plays
2870
Awards
Top 35% Quiz
- -
Question 1 of 10
1. What was the name of the man in "Faith" who died, so Dean could live? Hint


Question 2 of 10
2. Which year did Jessica die? Hint


Question 3 of 10
3. Which characters share the same birthday, January 24? Hint


Question 4 of 10
4. Who did Sam identify with in "Bugs"? Hint


Question 5 of 10
5. What does EVP stand for? Hint


Question 6 of 10
6. According to Sam, which family is least like his? Hint


Question 7 of 10
7. Who are Jim, Jack and Jose? Hint


Question 8 of 10
8. Dean's Chevy Impala lincense plates are from which state? Hint


Question 9 of 10
9. What did John give Sam when he was nine? Hint


Question 10 of 10
10. Which phobia does Dean have? Hint



(Optional) Create a Free FunTrivia ID to save the points you are about to earn:

arrow Select a User ID:
arrow Choose a Password:
arrow Your Email:




Quiz Answer Key and Fun Facts
1. What was the name of the man in "Faith" who died, so Dean could live?

Answer: Marshall Hall

Roy LeGrange was the faith healer who thought he'd been given the power to heal. However, it was his wife, Sue Ann, with the help of black magic, who was controlling a reaper to kill people she found "wicked" so that others could live. Layla Rourke is the young woman with the brain tumor that Dean meets. David Wright was the man protesting against Roy LeGrange for being a fraud. Marshall Hall was the young man who died of a heart attack so Dean could be healed.
2. Which year did Jessica die?

Answer: 2005

In "Wendigo", Sam has a dream where he visits Jessica's grave. The date of her death on her tombstone is November 2nd, 2005.
3. Which characters share the same birthday, January 24?

Answer: Jessica and Dean

At the beginning of "Wendigo", Jessica's grave says she was born January 24, 1984. In "The Benders", Dean's record says he was also born on January 24, only five years earlier in '79. For the record, Sam was born May 2, 1983.
4. Who did Sam identify with in "Bugs"?

Answer: Matt

Max was the boy in "Nightmare" who Sam identified with because they both have paranormal powers and both their mothers died in the same way. Ben was the younger brother in "Wendigo" who was left with Sam when Haley (Ben's older sister) and Dean got kidnapped by the wendigo. Lucas was the boy Dean identified with in "Dead in the Water". Matt was the son of Larry White, the real estate developer in "Bugs", who didn't approve of his son, much like Sam feels his dad didn't approve of him.
5. What does EVP stand for?

Answer: Electronic Voice Phenomena

Electronic Voice Phenomena are the "spirit voices" that appear on audio recordings. The rest I just made up by combining cool sounding words.
6. According to Sam, which family is least like his?

Answer: The Bradys

As Sam tells his friend in "The Pilot" regarding his family, "'Cause we're not exactly the Bradys." (Referring to The Brady Bunch), to which his friend replies, "I'm not exactly the Huxtables." (referring to The Cosby Show). In "Bugs", Dean compares Sam to "the blond chick" (Marilyn Munster) in "The Munsters".
7. Who are Jim, Jack and Jose?

Answer: Brands of alcohol

In "The Pilot", Sam tells Jess that he and Dean are going to find their dad who's on a hunting trip with his friends "Jim, Jack and Jose". Jim Beam and Jack Daniels are types of whiskey and Jose Cuervo is a type of tequila.
8. Dean's Chevy Impala lincense plates are from which state?

Answer: Kansas

Also, the Impala's license plate reads KAZ 2Y5.
9. What did John give Sam when he was nine?

Answer: A gun

In "The Pilot", Sam reminds Dean that when Sam told their father he was afraid of the monster in the closet, John gave him a .45.
10. Which phobia does Dean have?

Answer: Aviophobia

Aquaphobia is the fear of water, acrophobia is the fear of heights and achluophobia is fear of the dark, none of which Dean has showed to have any problems with. Aviophobia is, of course, fear of flying, which Dean most defiantly has a problem with in "Phantom Traveler".
Source: Author trekkim

This quiz was reviewed by FunTrivia editor Gamemaster1967 before going online.
Any errors found in FunTrivia content are routinely corrected through our feedback system.
Related Quizzes
1. "Bloody Mary" Part 2 Average
2. "Bloody Mary" Part One Average
3. "Devil's Trap" Average
4. "Something Wicked" Average
5. "Supernatural" Average
6. "Supernatural" - 'Asylum' Average
7. "Supernatural" First Episode Average
8. "Supernatural" Fun Average
9. "Supernatural" Pt. 1 Average
10. "Supernatural" Pt. 2 Average
11. "Supernatural" Pt. 3 Average
12. "Supernatural" Pt. 4 Average

4/23/2024, Copyright 2024 FunTrivia, Inc. - Report an Error / Contact Us