Quiz about I Debuted In Which Fighting Game
Quiz about I Debuted In Which Fighting Game

I Debuted In Which Fighting Game? Quiz


Match each fighting game with its corresponding characters.

A matching quiz by ebanks120. Estimated time: 5 mins.
  1. Home
  2. »
  3. Quizzes
  4. »
  5. Video Game Trivia
  6. »
  7. Video Games By Genre
  8. »
  9. Fighting Video Games

Author
ebanks120
Time
5 mins
Type
Match Quiz
Quiz #
380,148
Updated
Dec 03 21
# Qns
10
Difficulty
Tough
Avg Score
5 / 10
Plays
137
Awards
Top 35% Quiz
Mobile instructions: Press on an answer on the right. Then, press on the gray box it matches on the left.
(a) Drag-and-drop from the right to the left, or (b) click on a right side answer box and then on a left side box to move it.
QuestionsChoices
1. Galford  
Mortal Kombat 2
2. Mileena  
Art of Fighting
3. Robert Garcia  
Tekken 3
4. Ling Xiaoyu   
Super Street Fighter
5. Kim Dragon  
Killer Instinct
6. Cinder  
Fatal Fury
7. Cammy  
Virtua Fighter
8. Kage  
World Heroes
9. Joe Higashi  
Dead or Alive
10. Tina Armstrong  
Samurai Shodown






Quiz Answer Key and Fun Facts
1. Galford

Answer: Samurai Shodown

Galford is a sailor turned ninja. He is usually seen fighting alongside his dog Poppy.
2. Mileena

Answer: Mortal Kombat 2

Mileena is a clone of Kitana created by Shang Tsung. Baraka is her secret companion.
3. Robert Garcia

Answer: Art of Fighting

Robert Garcia is the friend and rival of Ryo Sakazaki, the main protagonist of "Art of Fighting". In the first game, they fought alongside each other to rescue Ryo's sister, Yuri.
4. Ling Xiaoyu

Answer: Tekken 3

Ling Xiaoyu is a teenaged school girl who dreams of owning her own carnival. She also seems to have a crush on Jin Kazama.
5. Kim Dragon

Answer: World Heroes

Kim Dragon is based off of Bruce Lee. He is one of eight fighters summoned from history to compete in a tournament to determine who is the strongest in history.
6. Cinder

Answer: Killer Instinct

Cinder is a criminal who was the victim of a failed experiment that resulted in his body to be fire-like. He is promised for his body to go back to normal if he wins the tournament, but dies in the hands of Glacius.
7. Cammy

Answer: Super Street Fighter

Cammy debuted in "Super Street Fighter 2" as an agent from England who suffers from amnesia. She was portrayed by pop singer Kylie Minogue in the 1994 live action movie.
8. Kage

Answer: Virtua Fighter

Kage is a ninja introduced in the first "Virtua Fighter" game. He won the third "Virtua Fighter" tournament while previous victors were Lau Chan and Akira Yuki.
9. Joe Higashi

Answer: Fatal Fury

Joe Higashi is a Muay Thai fighter who is a friend of brothers Terry and Andy Bogard. He debuted in the first "Fatal Fury" game. He was one of only three playable characters in the single player version of the first game along with Terry and Andy Bogard.
10. Tina Armstrong

Answer: Dead or Alive

Tina Armstrong is a woman wrestler who is an aspiring model and actress. Her overprotective father Bass Armstrong is also a playable character in the "Dead or Alive" series.
Source: Author ebanks120

This quiz was reviewed by FunTrivia editor kyleisalive before going online.
Any errors found in FunTrivia content are routinely corrected through our feedback system.
1/30/2023, Copyright 2023 FunTrivia, Inc. - Report an Error / Contact Us