Quiz about Fighting Game Character Match
Quiz about Fighting Game Character Match

Fighting Game Character Match Trivia Quiz


I'll give you three fighters and you'll have to match the game with its corresponding trio of combatants. Ready... FIGHT!

A matching quiz by dragon30k. Estimated time: 4 mins.
  1. Home
  2. »
  3. Quizzes
  4. »
  5. Video Game Trivia
  6. »
  7. Video Games By Genre
  8. »
  9. Fighting Video Games

Author
dragon30k
Time
4 mins
Type
Match Quiz
Quiz #
399,765
Updated
Dec 03 21
# Qns
10
Difficulty
Average
Avg Score
7 / 10
Plays
139
Last 3 plays: stephedm (10/10), Guest 193 (7/10), Guest 24 (10/10).
Mobile instructions: Press on an answer on the right. Then, press on the gray box it matches on the left.
(a) Drag-and-drop from the right to the left, or (b) click on a right side answer box and then on a left side box to move it.
QuestionsChoices
1. Spring Man, Ribbon Girl, Ninjara  
Fatal Fury
2. Chun-Li, Ryu, Vega  
Tekken
3. Ridley, Mii Brawler, Samus  
Street Fighter
4. Johnny Cage, Scorpion, Sub-Zero  
Guilty Gear
5. Helga, Bonker, Taffy  
The King of Fighters
6. Paul Phoenix, Heihachi, Jin Kazama  
ClayFighter
7. Glass Joe, King Hippo, Little Mac  
Mortal Kombat
8. Gato, Terry Bogard, Joe Higashi  
Arms
9. Baiken, May, Millia Rage  
Super Smash Bros.
10. Iori, Kyo, Rugal  
Punch-Out!






Quiz Answer Key and Fun Facts
1. Spring Man, Ribbon Girl, Ninjara

Answer: Arms

Punching is what this 2017 Nintendo Switch game is all about. You can create various combinations with various ARMs to gain special abilities for the fighters.
2. Chun-Li, Ryu, Vega

Answer: Street Fighter

One of the legendary fighting game franchises by Capcom feature many stages from all around the globe. It is a very popular series used in various fighting game tournaments including Evo.
3. Ridley, Mii Brawler, Samus

Answer: Super Smash Bros.

In this fighting game series from Nintendo, fighters from various franchises battle against each other in various locations from the series including Final Destination and Battlefield. It is an ultimate fight for everyone.
4. Johnny Cage, Scorpion, Sub-Zero

Answer: Mortal Kombat

From fatalities to brutalities and everything in between, "Mortal Kombat" is a great fighting game fit for adults. Finish him!
5. Helga, Bonker, Taffy

Answer: ClayFighter

A meteor of clay crash landed on the circus and the characters came to life in this fighting game. Battle your friends with moves made out of clay!
6. Paul Phoenix, Heihachi, Jin Kazama

Answer: Tekken

"Tekken" is a very popular fighting game series. In Japanese, this means Iron Fist and the tournament is named after it. Fight your way to victory.
7. Glass Joe, King Hippo, Little Mac

Answer: Punch-Out!

In this arcade boxing game, you'll punch your way through the WVBA as Doc Louis gives you advice on the current fighter. From the Minor Circuit to the World Circuit, it's a TKO!
8. Gato, Terry Bogard, Joe Higashi

Answer: Fatal Fury

The "Fatal Fury" franchise features many ways to fight. The series introduced The King of Fighters tournament.
9. Baiken, May, Millia Rage

Answer: Guilty Gear

Many fighters battle it out in this fighting game series from Arc System Works. You can do Burst Attacks, which can defeat your opponent instantly.
10. Iori, Kyo, Rugal

Answer: The King of Fighters

Two teams of three fighters battle it out in "The King of Fighters". Each time a fighter is knocked out, the next member will battle. Teamwork is the key!
Source: Author dragon30k

This quiz was reviewed by FunTrivia editor kyleisalive before going online.
Any errors found in FunTrivia content are routinely corrected through our feedback system.
Most Recent Scores
Jan 08 2023 : stephedm: 10/10
Dec 28 2022 : Guest 193: 7/10
Dec 26 2022 : Guest 24: 10/10
Dec 13 2022 : Guest 97: 8/10
Nov 30 2022 : Guest 97: 10/10

1/29/2023, Copyright 2023 FunTrivia, Inc. - Report an Error / Contact Us