FREE! Click here to Join FunTrivia. Thousands of games, quizzes, and lots more!
Quiz about Say Cheese
Quiz about Say Cheese

Say Cheese! Trivia Quiz


With technology advancing every day, the possibilities for new gaming experiences expand and grow. The "EyeToy: Play" series is an example of this. These games make use of the EyeToy USB camera. See what you can remember from these games.

A multiple-choice quiz by eburge. Estimated time: 4 mins.
  1. Home
  2. »
  3. Quizzes
  4. »
  5. Video Game Trivia
  6. »
  7. Video Games Mixture
  8. »
  9. Playstation Games Mixture

Author
eburge
Time
4 mins
Type
Multiple Choice
Quiz #
322,389
Updated
Dec 03 21
# Qns
10
Difficulty
Tough
Avg Score
6 / 10
Plays
473
- -
Question 1 of 10
1. In "EyeToy: Play", how many clouds are there in the Slapstream game? Hint


Question 2 of 10
2. In the "EyeToy: Play" game, UFO Juggler, how do you launch the UFOs into space? Hint


Question 3 of 10
3. How many lights are there to hit in the Boogie Down game in "EyeToy: Play"? Hint


Question 4 of 10
4. Which of these is not an ingredient from MrChef in "EyeToy: Play 2"? Hint


Question 5 of 10
5. Also from "EyeToy: Play 2", which of these people is not an opponent in the TableTennis game? Hint


Question 6 of 10
6. Which of these is not a job from the "EyeToy: Play 2" game, DIY? Hint


Question 7 of 10
7. In "EyeToy: Play 3", which of these is not a section of the house in the Ghost Grab game? Hint


Question 8 of 10
8. Which of these is not an instrument that you play during the Be The Band game featured in "EyeToy: Play 3"? Hint


Question 9 of 10
9. Does the Volleyball game in "EyeToy: Play 3" take place on a beach?


Question 10 of 10
10. Which game in "EyeToy: Play 3" can you give people haircuts and alter their looks? Hint



(Optional) Create a Free FunTrivia ID to save the points you are about to earn:

arrow Select a User ID:
arrow Choose a Password:
arrow Your Email:




Most Recent Scores
May 25 2024 : fado72: 10/10
May 24 2024 : Guest 69: 4/10

Score Distribution

quiz
Quiz Answer Key and Fun Facts
1. In "EyeToy: Play", how many clouds are there in the Slapstream game?

Answer: Four

The basic concept of Slapstream is to hit the bad guys while avoiding the bunnies. The difficulty you choose depends on the speed that the people appear. So, if you're doing it on Hard, then you'll need the reflexes of a ninja to slap those bad guys.
2. In the "EyeToy: Play" game, UFO Juggler, how do you launch the UFOs into space?

Answer: Waving over them

Anyone looking for a career in aeronautics will surely play this game. UFO Juggler is a game to see how many UFOs you can launch within the time limit. Waving over them causes them to spin and gain speed. Keep waving until they reach their escape velocity, and off they go! But be careful - if you stop waving before they reach the top, they'll fall back down. Wonton will also fly his spaceship through the area, so knock him out before he has a chance to knock a UFO out.
3. How many lights are there to hit in the Boogie Down game in "EyeToy: Play"?

Answer: Seven

Get down and groove in Boogie Down. Dance to some funky tracks as you copy the light sequence shown on screen with perfect timing. The higher the difficulty, the longer the sequence is, so make sure you remember which light to hit and when! If you happen to do particularly well, you might just unlock a secret track!
4. Which of these is not an ingredient from MrChef in "EyeToy: Play 2"?

Answer: Bacon

MrChef is a fun little game in which you work in a kitchen, preparing orders and challenging a rival chef. A small picture on the screen will tell you what a customer wants, and you must make their order before time runs out. If you run out of ingredients, you must prepare some more, like grating more cheese, chopping more pickles and mashing more tomatoes to make sauce.
5. Also from "EyeToy: Play 2", which of these people is not an opponent in the TableTennis game?

Answer: Swift Sally

Forget your paddles, because you'll only be needing your hands in TableTennis. Defeat your opponents one by one (and play some mini-games in between to hone your skills), and face off against Master Pong, the black belt of the TableTennis sport.
6. Which of these is not a job from the "EyeToy: Play 2" game, DIY?

Answer: Repairing roof

Put on your utility belt and become a handyman in the DIY game. The game spans three days, during which you must accomplish several tasks around the house. Anything from patching up pipes in the basement, to sawing logs and destroying walls. The last task on the third day is to chase after the pneumatic drill which has gone on a rampage.
7. In "EyeToy: Play 3", which of these is not a section of the house in the Ghost Grab game?

Answer: Bedroom

This game has some of the funkiest music in "EyeToy: Play 3". You can't help but dance along to the spooky music as you grab ghosts and stop them entering your mirror. It might sound easy enough, but those ghosts are clever. They'll throw anything they can find at you - telephones, violins, bookcases, paintings, books...you'll be getting plenty of exorcise.
8. Which of these is not an instrument that you play during the Be The Band game featured in "EyeToy: Play 3"?

Answer: Violin

Be The Band gives a whole new meaning to the term 'one-man band', as you take control of various instruments and rock out in front of a huge crowd. In your first gig, you'll only play drums and guitar, but in the second, you'll add a trombone, and in the third, the quartet will be complete with a keyboard.

In between gigs, you'll have to stop members of the crowd from getting up onto the stage, and you can try your hand at stage diving.
9. Does the Volleyball game in "EyeToy: Play 3" take place on a beach?

Answer: Yes

Dig! Jump! Spike! It's time to play Volleyball! Play against your opponents on the beach to see who will be crowned the champion of Volleyball. Better get those legs running, because you'll be all over the court, trying to get to the ball. Pay close attention to where your opponent hits the ball, as you may get the chance to land a spike and gain a point.
10. Which game in "EyeToy: Play 3" can you give people haircuts and alter their looks?

Answer: Beauty Salon

Hello, darling. Want a new look? Fabulous, darling.
*ahem*
Women of the "EyeToy" world are putting the fate of their looks in your hands, so you better make sure they like what you give them! Cut their hear, style it, apply some makeup...the quicker you do it, the more impressed they are, and the more customers you get!
Source: Author eburge

This quiz was reviewed by FunTrivia editor kyleisalive before going online.
Any errors found in FunTrivia content are routinely corrected through our feedback system.
Related Quizzes
This quiz is part of series Commission #7:

Authors wrote two quizzes for this seventh Quiz Commission-- one of their own titles and one of another person's-- back in February 2010. It's double or nothing!

  1. Help! I've Fallen and I Can't Get Up! Average
  2. Eburge and the Aliens Average
  3. Fiction By The Numbers Average
  4. Famous Romans Average
  5. Attack of the Radioactive Hamsters Average
  6. Say Cheese! Tough
  7. The Darkness of Night Easier
  8. Yours Truly, The Dog Warden Easier
  9. So Sue Me! Average
  10. Ten Suggestions Tough
  11. Have You Ever Been Green? Average
  12. Lost in the Park: "Heavy Rain" Average

Also part of quiz list
7/22/2024, Copyright 2024 FunTrivia, Inc. - Report an Error / Contact Us