FREE! Click here to Join FunTrivia. Thousands of games, quizzes, and lots more!
Quiz about Star Wars Bounty Hunter
Quiz about Star Wars Bounty Hunter

"Star Wars: Bounty Hunter" Trivia Quiz


A quiz about the PS2 version of "Star Wars: Bounty Hunter", a game from LucasArts.

A multiple-choice quiz by Cactuar83. Estimated time: 3 mins.
  1. Home
  2. »
  3. Quizzes
  4. »
  5. Video Game Trivia
  6. »
  7. Video Games Q-S
  8. »
  9. Star Wars

Author
Cactuar83
Time
3 mins
Type
Multiple Choice
Quiz #
284,097
Updated
Dec 03 21
# Qns
10
Difficulty
Average
Avg Score
7 / 10
Plays
137
- -
Question 1 of 10
1. What remote controlled creature do you fight in the beginning of the game? Hint


Question 2 of 10
2. How much is the bounty on Meeko's head in Chapter 1? Hint


Question 3 of 10
3. In the level "Entertainment District" who is the "low-life scum" you are trying to catch? Hint


Question 4 of 10
4. What is the name of the senator you kill in "The Upper City"? Hint


Question 5 of 10
5. Who is the inmate that you work to liberate in Chapter 3? Hint


Question 6 of 10
6. What species is the feline-like creatures that attack in "Jungle Trek"? Hint


Question 7 of 10
7. Who is the crime lord who works for the Hutts in Chapter 4? Hint


Question 8 of 10
8. Which Hutt works for the Bando Gora? Hint


Question 9 of 10
9. Who do you fight at the end of "Moon of the Dead"? Hint


Question 10 of 10
10. How does Vosa die? Hint



(Optional) Create a Free FunTrivia ID to save the points you are about to earn:

arrow Select a User ID:
arrow Choose a Password:
arrow Your Email:




Quiz Answer Key and Fun Facts
1. What remote controlled creature do you fight in the beginning of the game?

Answer: Borhek

Meeko actually uses a remote controlled Borhek to cheat in the Beast Fights. These are genetically-modified.
2. How much is the bounty on Meeko's head in Chapter 1?

Answer: 50,000

The bounty on Meeko's head was 50,000 credits. Later in "Chapter 3: Escape" you can find Meeko again in the prison. When he's in prison he is also a bounty worth 10,000.
3. In the level "Entertainment District" who is the "low-life scum" you are trying to catch?

Answer: Jervis Gloom

You try to catch Jervis Gloom, a small time death stick dealer working for Groff Haugg. He's not the only death stick dealer you go for.
4. What is the name of the senator you kill in "The Upper City"?

Answer: Connus Trell

Well, you don't exactly kill him but you drop him off a balcony. He falls to his death.
5. Who is the inmate that you work to liberate in Chapter 3?

Answer: Bendix Fust

All three levels in Chapter 3 are focused on trying to liberate Bendix Fust. This is a character unseen in the films.
6. What species is the feline-like creatures that attack in "Jungle Trek"?

Answer: Nexu

The creatures that attack you are called Nexu. You may recognize them from the Geonosian Arena in "Attack of the Clones". They are not in the other films.
7. Who is the crime lord who works for the Hutts in Chapter 4?

Answer: Sebolto

Sebolto is a Dug king that controls the underworld on Malastare. He also sells death-sticks to the Hutts.
8. Which Hutt works for the Bando Gora?

Answer: Gardulla

Gardulla and her organization sells the tainted death sticks to the Bando Gora. They use them alter the minds of their victims.
9. Who do you fight at the end of "Moon of the Dead"?

Answer: Montross

This is the last battle you fight with Montross as Jango finally kills him. You also fought him in "The Industrial District".
10. How does Vosa die?

Answer: Tyranus force chokes her

After you defeat Vosa in battle she lies helplessly on the steps of her temple, then Tyranus force-chokes her. After Vosa is dead Tyranus recruits you to be the template for the clone army on Kamino. Jango accepts on one condition: He wants the first clone to himself, unaltered. (This you also may recognize from "Attack of the Clones".) Once that scene is finished sit back and enjoy the ending credits.
Source: Author Cactuar83

This quiz was reviewed by FunTrivia editor kyleisalive before going online.
Any errors found in FunTrivia content are routinely corrected through our feedback system.
5/26/2024, Copyright 2024 FunTrivia, Inc. - Report an Error / Contact Us