Quiz about Airlines Around The World
Quiz about Airlines Around The World

Airlines Around The World Trivia Quiz


Do you know where these airlines are from?

A multiple-choice quiz by Vermic. Estimated time: 3 mins.
  1. Home
  2. »
  3. Quizzes
  4. »
  5. World Trivia
  6. »
  7. Aviation
  8. »
  9. Airports & Airlines

Author
Vermic
Time
3 mins
Type
Multiple Choice
Quiz #
15,668
Updated
Dec 03 21
# Qns
15
Difficulty
Average
Avg Score
10 / 15
Plays
6905
Last 3 plays: Guest 86 (4/15), Guest 86 (4/15), Guest 116 (4/15).
This quiz has 2 formats: you can play it as a or as shown below.
Scroll down to the bottom for the answer key.
1. Aer Lingus is from? Hint

United Kingdom
Denmark
United States
Ireland

2. KLM is from? Hint

The Netherlands
Korea
Belgium
Kuwait

3. Lauda Air is from? Hint

Italy
Germany
Austria
Switzerland

4. TAP Air is from? Hint

Poland
Portugal
Trinidad and Tobago
Togo

5. RAM is from? Hint

Mauritania
Romania
Rwanda
Morocco

6. Sabena used to be from which country? Hint

The Netherlands
Belgium
Sweden
United Kingdom

7. Garuda is from? Hint

Malaysia
Indonesia
Vietnam
Greece

8. LOT is from? Hint

Luxembourg
Poland
Lesotho
Turkey

9. Malev is from? Hint

Hungary
Poland
Malta
Russia

10. Olympic Air is from? Hint

Italy
Portugal
Spain
Greece

11. ALM used to operate out of which country? Hint

Algeria
Mexico
Argentina
Netherlands Antilles

12. Qantas is from? Hint

Ghana
Qatar
Australia
United Arab Emirates

13. Maersk Air is from? Hint

Norway
Finland
Sweden
Denmark

14. El Al is from? Hint

Israel
El Salvador
Algeria
Brazil

15. Iberia is from? Hint

Spain
Belgium
Ireland
Italy


(Optional) Create a Free FunTrivia ID to save the points you are about to earn:

arrow Select a User ID:
arrow Choose a Password:
arrow Your Email:




Quiz Answer Key and Fun Facts
1. Aer Lingus is from?

Answer: Ireland

2. KLM is from?

Answer: The Netherlands

3. Lauda Air is from?

Answer: Austria

4. TAP Air is from?

Answer: Portugal

5. RAM is from?

Answer: Morocco

6. Sabena used to be from which country?

Answer: Belgium

Sabena was the national airline of Belgium, but went bankrupt in 2001.
7. Garuda is from?

Answer: Indonesia

8. LOT is from?

Answer: Poland

9. Malev is from?

Answer: Hungary

10. Olympic Air is from?

Answer: Greece

11. ALM used to operate out of which country?

Answer: Netherlands Antilles

ALM (Antilliaanse Luchtvaart Maatschappij) ceased operations in 2001.
12. Qantas is from?

Answer: Australia

13. Maersk Air is from?

Answer: Denmark

14. El Al is from?

Answer: Israel

15. Iberia is from?

Answer: Spain

Source: Author Vermic

This quiz was reviewed by FunTrivia editor Nightmare before going online.
Any errors found in FunTrivia content are routinely corrected through our feedback system.
Most Recent Scores
Jan 19 2023 : Guest 86: 4/15
Jan 10 2023 : Guest 86: 4/15
Jan 09 2023 : Guest 116: 4/15
Jan 09 2023 : Guest 148: 15/15
Jan 09 2023 : Guest 82: 6/15
Jan 09 2023 : Guest 82: 6/15
Jan 09 2023 : Guest 92: 6/15
Jan 09 2023 : Guest 195: 2/15
Jan 09 2023 : Guest 195: 6/15

Score Distribution

quiz
1/29/2023, Copyright 2023 FunTrivia, Inc. - Report an Error / Contact Us