FREE! Click here to Join FunTrivia. Thousands of games, quizzes, and lots more!
Quiz about Easter Beagle Charlie Brown
Quiz about Easter Beagle Charlie Brown

Easter Beagle, Charlie Brown Trivia Quiz


Peanuts are back in another holiday special, this one dealing with Easter.

A multiple-choice quiz by Randyaimee. Estimated time: 4 mins.
  1. Home
  2. »
  3. Quizzes
  4. »
  5. World Trivia
  6. »
  7. Seasonal
  8. »
  9. Easter

Author
Randyaimee
Time
4 mins
Type
Multiple Choice
Quiz #
29,182
Updated
Dec 03 21
# Qns
10
Difficulty
Tough
Avg Score
6 / 10
Plays
1951
Last 3 plays: Guest 71 (5/10), Guest 108 (10/10), Guest 71 (4/10).
- -
Question 1 of 10
1. What does Marcie do to the eggs that Peppermint Patty wants to color the first time around? Hint


Question 2 of 10
2. Which character believes that the Easter Beagle comes on Easter and passes out colored eggs to all the good little boys and girls? Hint


Question 3 of 10
3. When the gang goes shopping for Easter goodies, what seasonal decorations are already up? Hint


Question 4 of 10
4. While in the store, what do Sally and Snoopy play around with? Hint


Question 5 of 10
5. What does Snoopy end up buying his pal Woodstock at the store? Hint


Question 6 of 10
6. Which one of these methods does Marcie NOT try to cook the eggs the second time around? Hint


Question 7 of 10
7. How many eggs does Marcie destroy before she and Peppermint Patty finally run out of money and can't afford any more? Hint


Question 8 of 10
8. Does the Easter Beagle finally come on Easter?


Question 9 of 10
9. Did Charlie Brown receive an egg from the Easter Beagle?


Question 10 of 10
10. What year did 'It's the Easter Beagle, Charlie Brown' come out? Hint



(Optional) Create a Free FunTrivia ID to save the points you are about to earn:

arrow Select a User ID:
arrow Choose a Password:
arrow Your Email:




Most Recent Scores
Apr 20 2024 : Guest 71: 5/10
Apr 02 2024 : Guest 108: 10/10
Apr 01 2024 : Guest 71: 4/10
Mar 31 2024 : Guest 73: 9/10
Mar 31 2024 : Guest 8: 6/10
Mar 31 2024 : Guest 172: 6/10
Mar 31 2024 : Guest 24: 10/10
Mar 31 2024 : Guest 172: 8/10
Mar 31 2024 : Guest 24: 0/10

Score Distribution

quiz
Quiz Answer Key and Fun Facts
1. What does Marcie do to the eggs that Peppermint Patty wants to color the first time around?

Answer: Fries them

Marcie was learning how to color the eggs, but she ends up frying the first dozen.
2. Which character believes that the Easter Beagle comes on Easter and passes out colored eggs to all the good little boys and girls?

Answer: Linus

Between the Easter Beagle and the Great Pumpkin, Linus stays busy for the holidays!
3. When the gang goes shopping for Easter goodies, what seasonal decorations are already up?

Answer: Christmas

Just like the real world it seems.
4. While in the store, what do Sally and Snoopy play around with?

Answer: Hats

They try on many hats and laugh at each other.
5. What does Snoopy end up buying his pal Woodstock at the store?

Answer: A birdhouse

Woodstock complained about getting wet during a rainstorm, so Snoopy buys him a birdhouse to keep him dry.
6. Which one of these methods does Marcie NOT try to cook the eggs the second time around?

Answer: Microwave

She didnt use a microwave, but the others she tried.
7. How many eggs does Marcie destroy before she and Peppermint Patty finally run out of money and can't afford any more?

Answer: 3 dozen

8. Does the Easter Beagle finally come on Easter?

Answer: Yes

Snoopy delivers the eggs to all the boys and girls.
9. Did Charlie Brown receive an egg from the Easter Beagle?

Answer: No

By the time he got to Charlie Brown, the Easter Beagle was out of eggs.
10. What year did 'It's the Easter Beagle, Charlie Brown' come out?

Answer: 1974

Source: Author Randyaimee

This quiz was reviewed by FunTrivia editor Leau before going online.
Any errors found in FunTrivia content are routinely corrected through our feedback system.
5/17/2024, Copyright 2024 FunTrivia, Inc. - Report an Error / Contact Us