FREE! Click here to Join FunTrivia. Thousands of games, quizzes, and lots more!
Quiz about Infomercials
Quiz about Infomercials

Infomercials Trivia Quiz


Bored on a Sunday morning and all there is to watch on TV are infomercials? This quiz is about "As Seen On TV" products.

A multiple-choice quiz by Coruscant_2003. Estimated time: 5 mins.
  1. Home
  2. »
  3. Quizzes
  4. »
  5. World Trivia
  6. »
  7. Marketing
  8. »
  9. U.S. Commercials

Time
5 mins
Type
Multiple Choice
Quiz #
116,730
Updated
Dec 03 21
# Qns
10
Difficulty
Tough
Avg Score
5 / 10
Plays
1455
Last 3 plays: Guest 203 (3/10), Guest 172 (10/10), Guest 172 (7/10).
- -
Question 1 of 10
1. Which of the following products is said to save you money on fuel? Hint


Question 2 of 10
2. What is the product Epil Stop supposed to do? Hint


Question 3 of 10
3. Tony Little is to Gazelle as _________? Hint


Question 4 of 10
4. Choose the correct order that the following abdominal exercise contraptions appeared on TV through the 80s, 90s, and 2000s. Hint


Question 5 of 10
5. What is the name of the exercise program that is Brazilian in origin, and its aerobic style is geared towards dance? Hint


Question 6 of 10
6. What exercise equipment product was the rival of Soloflex: _____ Flex Gold?

Answer: ( Three or Two Words)
Question 7 of 10
7. Which hair care product has the brush that spins? Hint


Question 8 of 10
8. Which of the following exercise machines uses power rods for resistance? Hint


Question 9 of 10
9. Which of the following products is used to get rid of dents on a car? Hint


Question 10 of 10
10. Which of the following is a function of Super Blue Stuff? Hint



(Optional) Create a Free FunTrivia ID to save the points you are about to earn:

arrow Select a User ID:
arrow Choose a Password:
arrow Your Email:




Most Recent Scores
May 28 2024 : Guest 203: 3/10
May 15 2024 : Guest 172: 10/10
May 15 2024 : Guest 172: 7/10

Score Distribution

quiz
Quiz Answer Key and Fun Facts
1. Which of the following products is said to save you money on fuel?

Answer: Tornado

There is this metal circular object that is supposed to be put somewhere in your car's engine that somehow modifies the flow of oil, thus putting more miles to the gallon. It was called the Tornado.
2. What is the product Epil Stop supposed to do?

Answer: Remove unwanted bodily hair

Epil Stop is supposed to be sprayed on an area of the external skin where there is unwanted hair. After a very few seconds, all it takes is for you to wipe off that sprayed area and the hair will willingly come off.
3. Tony Little is to Gazelle as _________?

Answer: Chuck Norris is to Total Gym

The relationship between Tony Little to Gazelle is host to exercise equipment. Denise Austin does not host Tae Bo, and Jane Fonda does not host Pilates. After all, Tae Bo and Pilates are exercise program flavors, not machines. Randy Potter does not host for the Gyrotonic.
4. Choose the correct order that the following abdominal exercise contraptions appeared on TV through the 80s, 90s, and 2000s.

Answer: Abdomenizer, Ab Flex, Ab Roller, Ab Wheel

The Abdomenizer was aired somewhere in the late 1980s. It was the blue saddle-like machine that's supposed to aid in doing half sit-ups. Next came the Ab Flex, around 1994. It is a spaceship-shaped machine that you're supposed to push a part of it against your stomach.

Then came the era of the ab rollers, which were popular in the mid-late 1990s. So far, the newest abdominal contraption, made popular in the 2000s, is the Ab Wheel and its hybrids.
5. What is the name of the exercise program that is Brazilian in origin, and its aerobic style is geared towards dance?

Answer: Zumba

Zumba was fairly new as it came out in 2002. It's supposed to be a Latin-type aerobic exercise program in which the moves originate from Latin American dances.
6. What exercise equipment product was the rival of Soloflex: _____ Flex Gold?

Answer: Nordic Flex Gold

Back in the early 1990s, Soloflex and Nordic Flex Gold were always compared, and in turn, they became rival products.
7. Which hair care product has the brush that spins?

Answer: RevoStyler

It's the RevoStyler. There's no such thing as TangleZap or BrushMaster. Miracle Hair is one of those hair growing products.
8. Which of the following exercise machines uses power rods for resistance?

Answer: Bowflex

Only the Bowflex uses steel power rod resistance. Nordic Flex Gold uses some kind of rubber bands. The gyrotonic and Total Gym uses gravity and the user's body weight for resistance.
9. Which of the following products is used to get rid of dents on a car?

Answer: Ding King

There are no such things as DentAGone and SmoothAgain. Maxtor is a computer hard drive, not anything to do with auto body repair. It's Ding King.
10. Which of the following is a function of Super Blue Stuff?

Answer: Pain Relief

Super Blue Stuff is a creamy type of substance, like the texture of Oil of Olay cream, that is supposed to serve as a pain reliever.
Source: Author Coruscant_2003

This quiz was reviewed by FunTrivia editor ltc717 before going online.
Any errors found in FunTrivia content are routinely corrected through our feedback system.
7/12/2024, Copyright 2024 FunTrivia, Inc. - Report an Error / Contact Us