FREE! Click here to Join FunTrivia. Thousands of games, quizzes, and lots more!
Quiz about More Old Ads
Quiz about More Old Ads

More Old Ads Trivia Quiz


Here are some more ads from the old days.

A multiple-choice quiz by robert362. Estimated time: 4 mins.
  1. Home
  2. »
  3. Quizzes
  4. »
  5. World Trivia
  6. »
  7. Marketing
  8. »
  9. U.S. Commercials

Author
robert362
Time
4 mins
Type
Multiple Choice
Quiz #
19,661
Updated
Dec 03 21
# Qns
10
Difficulty
Tough
Avg Score
6 / 10
Plays
3060
Last 3 plays: Guest 107 (7/10), Guest 65 (1/10), Guest 98 (6/10).
- -
Question 1 of 10
1. These cigarette smokers 'would rather fight than switch'. Hint


Question 2 of 10
2. Finish the phrase: 'I'd walk a mile for a ...' Hint


Question 3 of 10
3. 'Nothing does it like ...' Hint


Question 4 of 10
4. Fill in the blank: 'When you're out of -, you're out of beer'. Hint


Question 5 of 10
5. Who was 'the wings of man'? Hint


Question 6 of 10
6. What product referred to itself as 'the other guys'? Hint


Question 7 of 10
7. 'Be careful how you use it' applies to what product? Hint


Question 8 of 10
8. Who said that 'a little dab will do ya'? Hint


Question 9 of 10
9. Which mint was 'two mints in one'? Hint


Question 10 of 10
10. Who offered a 'taste of happiness on a bun'? Hint



(Optional) Create a Free FunTrivia ID to save the points you are about to earn:

arrow Select a User ID:
arrow Choose a Password:
arrow Your Email:




Most Recent Scores
Jul 09 2024 : Guest 107: 7/10
Jun 22 2024 : Guest 65: 1/10
Jun 12 2024 : Guest 98: 6/10
Jun 12 2024 : Guest 76: 4/10
Jun 03 2024 : Tammidee: 3/10
May 29 2024 : Guest 73: 4/10
May 24 2024 : Guest 174: 6/10
May 13 2024 : Guest 97: 2/10

Score Distribution

quiz
Quiz Answer Key and Fun Facts
1. These cigarette smokers 'would rather fight than switch'.

Answer: Tareyton

The print ads showed 'black eyes' to drive home the point.
2. Finish the phrase: 'I'd walk a mile for a ...'

Answer: Camel

Before Joe Camel.
3. 'Nothing does it like ...'

Answer: 7 Up

'The Uncola'
4. Fill in the blank: 'When you're out of -, you're out of beer'.

Answer: Schlitz

They also called themselves a 'beautiful beer'.
5. Who was 'the wings of man'?

Answer: Eastern

It didn't last.
6. What product referred to itself as 'the other guys'?

Answer: Goodrich

They kidded about not having a blimp.
7. 'Be careful how you use it' applies to what product?

Answer: Hai Karate

A short-lived after shave.
8. Who said that 'a little dab will do ya'?

Answer: Brylcreem

Hair tonic.
9. Which mint was 'two mints in one'?

Answer: Certs

Breath mint and candy mint.
10. Who offered a 'taste of happiness on a bun'?

Answer: Wetson's

Before Burger King and McDonald's destroyed the competition.
Source: Author robert362

This quiz was reviewed by FunTrivia editor gtho4 before going online.
Any errors found in FunTrivia content are routinely corrected through our feedback system.
7/12/2024, Copyright 2024 FunTrivia, Inc. - Report an Error / Contact Us