Quiz about Motorcycles With Names
Quiz about Motorcycles With Names

Motorcycles With Names Trivia Quiz


The alphanumeric world of motorcycle names can often be opaque to even seasoned riders, so here's a quiz on some bikes with actual names. They can be a single model or a range of engine sizes under one name.

A matching quiz by valkyrietbird. Estimated time: 4 mins.
  1. Home
  2. »
  3. Quizzes
  4. »
  5. World Trivia
  6. »
  7. Transport

Time
4 mins
Type
Match Quiz
Quiz #
389,788
Updated
Dec 03 21
# Qns
10
Difficulty
Average
Avg Score
7 / 10
Plays
225
Mobile instructions: Press on an answer on the right. Then, press on the gray box it matches on the left.
(a) Drag-and-drop from the right to the left, or (b) click on a right side answer box and then on a left side box to move it.
QuestionsChoices
1. Ducati  
Bonneville
2. Harley-Davidson  
Ninja
3. Honda  
Commando
4. Kawasaki  
V-Max
5. Moto Guzzi  
Diavel
6. Norton  
Madura
7. Royal Enfield  
Magna
8. Suzuki  
Super Glide
9. Triumph  
Bullet
10. Yamaha  
Le Mans






Quiz Answer Key and Fun Facts
1. Ducati

Answer: Diavel

Introduced in 2010, this is Ducati's second cruiser. The first may be in a later quiz.
2. Harley-Davidson

Answer: Super Glide

The Super Glide was introduced as a mashup of the Electra Glide and the Sportster.
3. Honda

Answer: Magna

Honda's Magna was a line of V-4 cruisers from 1982 to 1988 and from 1994 to 2003, and in sizes ranging from 500cc to 1100cc.
4. Kawasaki

Answer: Ninja

The Ninja has been a mainstay of sportbikes since 1984, available in a wide range of sizes.
5. Moto Guzzi

Answer: Le Mans

Moto Guzzi introduced the 850 Le Mans in 1976 as its cafe racer, later followed by a 1000 (949cc) model.
6. Norton

Answer: Commando

Available first as a 750 and later enlarged to an 850, the Commando is often cited as "the last of the classic British twins".
7. Royal Enfield

Answer: Bullet

A 350cc or 500cc single, the Bullet has been in constant production since 1948, first in England and now in India.
8. Suzuki

Answer: Madura

Suzuki's V-4 answer to the Honda Magna and Yamaha V-Max, the oddly-styled Madura was built for only two years.
9. Triumph

Answer: Bonneville

Introduced in 1949 and discontinued with the demise of Triumph Engineering in 1983, some were built by a company known as Racing Spares from 1985 to 1988. The Bonneville made a comeback in 2000 with a new Triumph Motorcycles LTD and remains in production today.
10. Yamaha

Answer: V-Max

A true survivor of the 1980s V-4 wars, the V-Max has been built since 1985 with only one major redesign in 2009, which included a name change to VMAX.
Source: Author valkyrietbird

This quiz was reviewed by FunTrivia editor stedman before going online.
Any errors found in FunTrivia content are routinely corrected through our feedback system.
Most Recent Scores
Jan 30 2023 : pilninggas: 10/10
Jan 16 2023 : Guest 174: 1/10

1/31/2023, Copyright 2023 FunTrivia, Inc. - Report an Error / Contact Us