FREE! Click here to Join FunTrivia. Thousands of games, quizzes, and lots more!
Quiz about Celebrity Twister 2
Quiz about Celebrity Twister 2

Celebrity Twister #2 Trivia Quiz


Figure out the famous person's first name from the clue and then match it with the word that rhymes with it. Eg. "Fresh Prince of Philadelphia" matches with Pill. Will Smith starred in the sitcom in the question.
This is a renovated/adopted version of an old quiz by author minch

A matching quiz by zorba_scank. Estimated time: 3 mins.
  1. Home
  2. »
  3. Quizzes
  4. »
  5. Brain Teasers Trivia
  6. »
  7. Word Play
  8. »
  9. Rhymes

Author
zorba_scank
Time
3 mins
Type
Match Quiz
Quiz #
10,550
Updated
Jun 09 23
# Qns
10
Difficulty
Very Easy
Avg Score
9 / 10
Plays
561
Awards
Top 35% Quiz
Last 3 plays: psnz (10/10), Nana2727 (10/10), tluvgrandpa (5/10).
(a) Drag-and-drop from the right to the left, or (b) click on a right side answer box and then on a left side box to move it.
QuestionsChoices
1. Doctor in the "House"  
  Beryl
2. He left his heart in San Francisco.  
  Fall
3. "The Great One" on ice.  
  Grotto
4. She conducted an "Interview with the Vampire".  
  Pie
5. Iron Chancellor  
  Pony
6. This jockey turned author was "Dead Cert" about his career change.  
  Stick
7. "Crocodile Dundee"  
  Pain
8. Gunpowder Plot co-conspirator.  
  Hen
9. She went "Out of Africa".  
  New
10. He spent a "Night at the Museum".  
  Fan





Select each answer

1. Doctor in the "House"
2. He left his heart in San Francisco.
3. "The Great One" on ice.
4. She conducted an "Interview with the Vampire".
5. Iron Chancellor
6. This jockey turned author was "Dead Cert" about his career change.
7. "Crocodile Dundee"
8. Gunpowder Plot co-conspirator.
9. She went "Out of Africa".
10. He spent a "Night at the Museum".

Most Recent Scores
Apr 19 2024 : psnz: 10/10
Apr 12 2024 : Nana2727: 10/10
Apr 07 2024 : tluvgrandpa: 5/10
Apr 07 2024 : ArlingtonVA: 10/10
Apr 02 2024 : Guest 108: 10/10
Apr 01 2024 : Guest 204: 1/10
Mar 31 2024 : GlennaRuth: 6/10
Mar 31 2024 : mikesprite: 8/10
Mar 31 2024 : violinsoldier: 10/10

Quiz Answer Key and Fun Facts
1. Doctor in the "House"

Answer: New

Hugh new

Hugh Laurie essayed the titular character on the medical drama series "House" which aired from 2004 to 2012. The portrayal earned him two Golden Globe awards. Prior to that, he was famous for being part of the "Fry and Laurie" comedy act with Stephen Fry.
2. He left his heart in San Francisco.

Answer: Pony

Tony pony

Born Anthony Dominick Benedetto, Tony Bennett was a popular singer. Released in 1962, "I Left My Heart in San Francisco" was his first major hit and the song he was most associated with.
3. "The Great One" on ice.

Answer: Pain

Wayne pain

Wayne Gretzky is a Canadian ice hockey player. He is frequently regarded as one of the best players of the sport resulting in his nickname of "The Great One". Gretzky played for teams both in the US and Canada.
4. She conducted an "Interview with the Vampire".

Answer: Fan

Anne fan

American author Anne Rice is best known for the "The Vampire Chronicles" series of books. "Interview with the Vampire" was the first book in the series. It was later adapted into a film starring Tom Cruise and Brad Pitt.
5. Iron Chancellor

Answer: Grotto

Otto grotto

Otto von Bismarck is credited with the unification of Germany in the late 19th century. He then assumed the role of the first Chancellor of the German Empire. The influence he wielded over both German and European politics earned him the nickname of the "Iron Chancellor".
6. This jockey turned author was "Dead Cert" about his career change.

Answer: Stick

Dick stick

Dick Francis was a British jockey who won over 350 races and even rode the Queen Mother's horse at the Grand National. After retiring from the sport, he switched to writing crime fiction. "Dead Cert" was his first thriller and the first of many books he authored centred around horse racing.
7. "Crocodile Dundee"

Answer: Fall

Paul fall

Australian actor Paul Hogan is best known for his role as Mick "Crocodile" Dundee in the movie named after his character. The film is set in the Australian Outback and New York City and its unexpected success spawned two sequels.
8. Gunpowder Plot co-conspirator.

Answer: Pie

Guy pie

Guy Fawkes tried to blow up the English parliament building in 1605. Known as the Gunpowder Plot, it was an attempt to restore the monarchy to Catholics. The plot failed and Fawkes was executed for treason. The British celebrate Guy Fawkes Day on November the fifth with bonfires and fireworks.
9. She went "Out of Africa".

Answer: Beryl

Meryl beryl

Meryl Streep is a powerhouse performer who has been nominated for several Oscars and has achieved the rare feat of being nominated for an Oscar in five consecutive decades. She co-starred with Robert Redford in the film "Out of Africa", which was inspired by the book of the same name.
10. He spent a "Night at the Museum".

Answer: Hen

Ben hen

Ben Stiller has featured in many successful comedy films including "Meet the Parents", "There's Something About Mary", and "Along Came Polly". He also lent his voice to the character of Alex the lion in the animated film series, "Madagascar". In the "Night at the Museum" movie series, he stars as a museum security guard alongside an ensemble cast.
Source: Author zorba_scank

This quiz was reviewed by FunTrivia editor Fifiona81 before going online.
Any errors found in FunTrivia content are routinely corrected through our feedback system.
Related Quizzes
1. The Loose Moose and Other Animal Rhymes Average
2. Major Pager Easier
3. The Lion's Game Average
4. Picture Time Rhymes Impossible
5. Things People Shout Out Very Easy
6. Celebrity Twister Easier
7. Think Pink Easier
8. Rhyme Me This Easier
9. A Hunk of Junk Very Easy
10. People Rhymes 5 - Updated Easier
11. Fore for Four Average
12. Find the Rhyme Easier

4/21/2024, Copyright 2024 FunTrivia, Inc. - Report an Error / Contact Us