FREE! Click here to Join FunTrivia. Thousands of games, quizzes, and lots more!
Quiz about WWE Summerslam 2026
Quiz about WWE Summerslam 2026

WWE "Summerslam" 2026 Trivia Quiz


This quiz is about the World Wrestling Entertainment's 2026 "Summerslam" event which was held on August 1 and 2, 2026. The event was held at U.S. Bank Stadium in Minneapolis, Minnesota.

A multiple-choice quiz by workisboring. Estimated time: 3 mins.
  1. Home
  2. »
  3. Quizzes
  4. »
  5. Entertainment Trivia
  6. »
  7. Pay Per Views
  8. »
  9. Summerslam

Author
workisboring
Time
3 mins
Type
Multiple Choice
Quiz #
425,000
Updated
Aug 08 26
# Qns
15
Difficulty
New Game
Plays
3
Last 3 plays: stephedm (15/15), bernie73 (5/15), mazza47 (15/15).
- -
Question 1 of 15
1. Liv Morgan defended her Women's World Championship against which challenger? Hint


Question 2 of 15
2. Which member of the Bloodline got pinned in the Six-Man Tag Team Match? Hint


Question 3 of 15
3. Gunther defeated which General Manager by submission? Hint


Question 4 of 15
4. Who was betrayed by the Bella Twins after the Six-Woman Tag Team Match? Hint


Question 5 of 15
5. Who interfered in the Undisputed WWE Championship Match? Hint


Question 6 of 15
6. Who left the event as the Undisputed WWE Champion?


Question 7 of 15
7. Oba Femi defeated Brock Lesnar in what type of match?
Hint


Question 8 of 15
8. Finn Bálor and Sami Zayn were originally scheduled for a match to determine the number one contender for the Undisputed WWE Championship. How many superstars competed in the match to determine the number one contender? Hint


Question 9 of 15
9. Who left the event as number one contender for the Undisputed WWE Championship? Hint


Question 10 of 15
10. Which returning star defeated Trick Williams for the WWE United States Championship? Hint


Question 11 of 15
11. Who won the Five-Way Ladder Match for the Interim WWE Women's Championship? Hint


Question 12 of 15
12. Danhausen faced Dominik Mysterio in a Human Monies on a Pole Match. What did the winner of this match earn? Hint


Question 13 of 15
13. Who didn't interfere in the Human Monies on a Pole Match? Hint


Question 14 of 15
14. Who defeated Penta to win the WWE Intercontinental Championship? Hint


Question 15 of 15
15. Who left the event as the World Heavyweight Champion? Hint



(Optional) Create a Free FunTrivia ID to save the points you are about to earn:

arrow Select a User ID:
arrow Choose a Password:
arrow Your Email:




Most Recent Scores
Today : stephedm: 15/15
Today : bernie73: 5/15
Today : mazza47: 15/15

Quiz Answer Key and Fun Facts
1. Liv Morgan defended her Women's World Championship against which challenger?

Answer: Iyo Sky

Iyo Sky defeated Liv Morgan to become Queen of the Ring at the WWE's 2026 "Night of Champions" event. Sky earned a championship match for Morgan's Women's World Championship. Morgan earned the pinfall victory after hitting Sky with an ObLIVion.
2. Which member of the Bloodline got pinned in the Six-Man Tag Team Match?

Answer: Jey Uso

LA Knight, Solo Sikoa, and Royce Keys faced the Bloodline's Jacob Fatu, Jey Uso, and Jimmy Uso. Jey Uso was nailed with a BFT from LA Knight. Knight then pinned Jey to get the victory.
3. Gunther defeated which General Manager by submission?

Answer: Nick Aldis

Nick Aldis held the TNA World Heavyweight Championship and the NWA World Heavyweight Championship as Magnus. In October of 2023, Aldis became the General Manager WWE's "Smackdown".

Gunther and Nick Aldis began feuding after Gunther lost his match at the WWE's 2026 "Clash in Italy" event. Gunther and Aldis agreed to a match at the WWE's 2026 "Summerslam" event. Gunther won this match by submission.
4. Who was betrayed by the Bella Twins after the Six-Woman Tag Team Match?

Answer: Paige

Fatal Influence defeated the Bella Twins and Paige in a Six-Woman Tag Team Match. Fatal Influence's Jacy Jayne defeated Paige via pinfall. After the match, the Bella Twins turned on Paige attacking her surgically repaired neck.
5. Who interfered in the Undisputed WWE Championship Match?

Answer: Randy Orton

Cody Rhodes defeated Randy Orton at the WWE's 2026 "Wrestlemania 42" event. Randy Orton became absent from WWE programming after this loss. Orton made a surprise return to attack Cody Rhodes. Orton nailed Rhodes with an RKO.
6. Who left the event as the Undisputed WWE Champion?

Answer: CM Punk

After Cody Rhodes was attacked, CM Punk returned to the ring. CM Punk nailed Cody Rhodes with a GTS. Punk then pinned Rhodes to win the match and retain the Undisputed WWE Championship.
7. Oba Femi defeated Brock Lesnar in what type of match?

Answer: A Hell in a Cell Match

The first night of the 2026 "Summerslam" event was closed with Hell in a Cell Match between Brock Lesnar and Oba Femi. Oba Femi connected with a Fall from Grace to gain the pinfall victory over Lesnar. After the match, Lesnar endorsed Femi as the future of WWE.
8. Finn Bálor and Sami Zayn were originally scheduled for a match to determine the number one contender for the Undisputed WWE Championship. How many superstars competed in the match to determine the number one contender?

Answer: Four

General Manager Nick Aldis appeared on the stage. Aldis said the Gunther would join Finn Bálor and Sami Zayn in a match to determine the number one contender for the Undisputed WWE Championship. Aldis then added a returning Kevin Owens to the match making the match a Fatal Four-Way Match.
9. Who left the event as number one contender for the Undisputed WWE Championship?

Answer: Kevin Owens

Kevin Owens hit Sammy Zayn with a Stunner to gain the pinfall victory. Owens became the number one contender for the Undisputed WWE Championship due to victory. Owens celebrated after the match while Zayn sat at ringside frustrated.
10. Which returning star defeated Trick Williams for the WWE United States Championship?

Answer: Baron Corbin

Baron Corbin retuned to the WWE on the July 10, 2026, episode of WWE "Smackdown". Baron Corbin challenged Trick Williams for the WWE United States at the Championship 2026 "Summerslam" event. Corbin hit "End of Days" on Williams for the pinfall win. Corbin became the new WWE United States Champion.
11. Who won the Five-Way Ladder Match for the Interim WWE Women's Championship?

Answer: Chelsea Green

At the WWE's "WrestleMania 42" event, Rhea Ripley won the WWE Women's Championship. Ripley suffered a torn meniscus during a title defense at the WWE's 2026 "Clash in Italy". General Manager Adam Pearce announced that an interim champion will be crowned in a Five-Way Ladder Match. Chelsea Green defeated Charlotte Flair, Jade Cargill, Lash Legend, and Tiffany Stratton to become the Interim WWE Women's Champion.
12. Danhausen faced Dominik Mysterio in a Human Monies on a Pole Match. What did the winner of this match earn?

Answer: $100,000

Liv Morgan attempted to pay Danhausen $100,000 to curse the opponent of the Judgement Day's Dominik Mysterio. Danhausen stole the money and cursed the Judgment Day. The faction went on a long televised losing streak.

Danhausen refused to return the money. He asked for a Human Monies on a Pole Match against Dominik Mysterio where the winner would get the $100,000.
13. Who didn't interfere in the Human Monies on a Pole Match?

Answer: The Miz

During the match, JD McDonagh attacked Danhausen. Multiple Minihausens attacked JD McDonagh. Later in the match, JD McDonagh held Danhausen down before Joe Hendry hit McDonagh with a chair. The Miz did not participate in the match. Eventually, Danhausen climbed the pole to get the bag containing the $100,000.
14. Who defeated Penta to win the WWE Intercontinental Championship?

Answer: Chad Gable

Penta defended his WWE Intercontinental Championship against Chad Gable. Gable defeated Penta by submission with an Ankle Lock. Chad Gable became the new WWE Intercontinental Champion.
15. Who left the event as the World Heavyweight Champion?

Answer: Roman Reigns

Roman Reigns defended his World Heavyweight Championship against Seth Rollins. Reigns connected with multiple "Spears" on Rollins to earn the pinfall victory. After th4e match, Reigns and Rollins showed each other respect by doing their signature Shield fist bump.
Source: Author workisboring

This quiz was reviewed by FunTrivia editor kyleisalive before going online.
Any errors found in FunTrivia content are routinely corrected through our feedback system.
Related Quizzes
1. WWE "SummerSlam" 2002 Average
2. WWE "Summerslam 2002" Average
3. WWE "Summerslam' 2003 Average
4. WWE "SummerSlam" 2003 Average
5. WWF 'SummerSlam' 2001 Tough
6. "Summerslam" 2007 Average
7. Summerslam 2006 Average
8. Ultimate "Summerslam" Quiz Average
9. "Summerslam" 2005 Average
10. "Summerslam" 2004 Average
11. "Summerslam" 2008 Average
12. "Summerslam" History Quiz Average

8/8/2026, Copyright 2026 FunTrivia, Inc. - Report an Error / Contact Us