FREE! Click here to Join FunTrivia. Thousands of games, quizzes, and lots more!
Quiz about Animorphs Titles
Quiz about Animorphs Titles

Animorphs Titles Trivia Quiz


I tell you a description, you tell me the book!

A multiple-choice quiz by cassiejenna333. Estimated time: 4 mins.
  1. Home
  2. »
  3. Quizzes
  4. »
  5. For Children Trivia
  6. »
  7. Applegate, K.A.
  8. »
  9. Animorphs

Time
4 mins
Type
Multiple Choice
Quiz #
229,605
Updated
Jul 23 22
# Qns
10
Difficulty
Average
Avg Score
7 / 10
Plays
503
- -
Question 1 of 10
1. A new Animorph appears on the scene. He has the blue box. Can they trust him? Which book? Hint


Question 2 of 10
2. The Animorphs meet the Ellimist and take down the Kandrona.
Which book?
Hint


Question 3 of 10
3. The Animorphs go to a world called Treen, and fight things called Bestials. Which book? Hint


Question 4 of 10
4. The Animorphs go to the Iskoort home world to fight the Howlers. Which book? Hint


Question 5 of 10
5. Rachel loses her memory. Which book? Hint


Question 6 of 10
6. They meet an alien named Ax, who is Elfangor's brother.
Which book?
Hint


Question 7 of 10
7. The Animorphs travel through time to historical events such as Trafalgar, Agincourt, and Washington crossing the Delaware.
Which book?
Hint


Question 8 of 10
8. A young Andalite girl named Aldrea fights the Yeerks with Hork-Bajir Dak Hamee. Which book? Hint


Question 9 of 10
9. The Animorphs go to the Arctic Circle. C'mon, you know the deal...Which book? Hint


Question 10 of 10
10. The Animorphs go to a place called Little Whinging to fight the Yeerks. Which book? Hint



(Optional) Create a Free FunTrivia ID to save the points you are about to earn:

arrow Select a User ID:
arrow Choose a Password:
arrow Your Email:




Quiz Answer Key and Fun Facts
1. A new Animorph appears on the scene. He has the blue box. Can they trust him? Which book?

Answer: #20: The Discovery

David is the traitor Animorph. In book 22 he becomes a nothlit-in rat morph.
2. The Animorphs meet the Ellimist and take down the Kandrona. Which book?

Answer: #7: The Stranger

This is a Rachel book where she first morphs a grizzly. She sees herself in the future-infested.
3. The Animorphs go to a world called Treen, and fight things called Bestials. Which book?

Answer: There is no such book!

Treen and Bestials belong to the series Diadem: Worlds of Magic. The Bestials morph like the Animorphs, only they can only morph one set animal! Cool Fact: A Bestial named Hakar is stuck as a hawk for a while!
4. The Animorphs go to the Iskoort home world to fight the Howlers. Which book?

Answer: #26: The Attack

I love this book! The Attack is Jake morphing into a tiger. This is the first time you actually see Crayak himself!
5. Rachel loses her memory. Which book?

Answer: MegaMorphs #1: The Andalite's Gift

Rachel, in morph, gets attacked by bluejays. Tobias witnesses this but does not know the bird is actually Rach.
6. They meet an alien named Ax, who is Elfangor's brother. Which book?

Answer: #4: The Message

Marco was the one who shortened Ax's name.
7. The Animorphs travel through time to historical events such as Trafalgar, Agincourt, and Washington crossing the Delaware. Which book?

Answer: MegaMorphs#3: Elfangor's Secret

I made up Animorphs 55!
Did you know, originally there were going to be five MegaMorphs?
They only made four in the end because of Remnants (GRR!)
8. A young Andalite girl named Aldrea fights the Yeerks with Hork-Bajir Dak Hamee. Which book?

Answer: The Hork-Bajir Choronicles

No such thing as "The Friendship". Originally there was going to be a Taxxon Chronicles. As in Q7, REMNANTS was more important.
*DOUBLE GRR!*
9. The Animorphs go to the Arctic Circle. C'mon, you know the deal...Which book?

Answer: Animorphs #25: The Extreme

This one is a Marco book. K.A. Applegate herself says that Marco is one of her favorite characters.
10. The Animorphs go to a place called Little Whinging to fight the Yeerks. Which book?

Answer: No such book!

Little Whinging is a town from the Harry Potter books.
Source: Author cassiejenna333

This quiz was reviewed by FunTrivia editor LilahDeDah before going online.
Any errors found in FunTrivia content are routinely corrected through our feedback system.
2/21/2024, Copyright 2024 FunTrivia, Inc. - Report an Error / Contact Us