FREE! Click here to Join FunTrivia. Thousands of games, quizzes, and lots more!
Quiz about This Just In
Quiz about This Just In

This Just In Trivia Quiz


These questions are about people with the first name Justin.

A multiple-choice quiz by Robert907. Estimated time: 4 mins.
  1. Home
  2. »
  3. Quizzes
  4. »
  5. People Trivia
  6. »
  7. First Names
  8. »
  9. First Names H-J

Author
Robert907
Time
4 mins
Type
Multiple Choice
Quiz #
355,371
Updated
Jul 23 22
# Qns
10
Difficulty
Average
Avg Score
7 / 10
Plays
426
Last 3 plays: Guest 175 (4/10), masfon (8/10), GoodwinPD (10/10).
- -
Question 1 of 10
1. In 2012, singer Justin Timberlake married which actress? Hint


Question 2 of 10
2. Englishman Justin Rose is best known for his accomplishments in which sport? Hint


Question 3 of 10
3. Singer-songwriter Justin Bieber was born in which country? Hint


Question 4 of 10
4. In 2011, Major League Baseball pitcher Justin Verlander won both the Cy Young award as best pitcher and the Most Valuable Player award in the same season. Justin was the first starting pitcher since which former Boston Red Sox in 1986 to accomplish this feat? Hint


Question 5 of 10
5. Which son of a Canadian Prime Minister was himself elected to the Canadian House of Commons in 2008? Hint


Question 6 of 10
6. American sprinter Justin Gatlin won a gold, silver and bronze medal in which Olympic Games? Hint


Question 7 of 10
7. Actor Justin Long starred with Bruce Willis in the 2007 "Live Free or Die Hard" the fourth movie in the "Die Hard" series of films. From 2000-2004, Long played the part of the socially awkward Warren Cheswick in which American television series produced by David Letterman? Hint


Question 8 of 10
8. Singer-songwriter Justin Guarini was the runner-up on the television show "American Idol". Who defeated Guarini in the 2002 season of the popular show? Hint


Question 9 of 10
9. Canadian major league baseball player Justin Morneau won the Most Valuable Player award in 2006 while playing for which mid-western American League team? Hint


Question 10 of 10
10. Singer, songwriter and guitarist Justin Hayward is a member of which band most famous for the 1967 album "Days of Future Passed"? Hint



(Optional) Create a Free FunTrivia ID to save the points you are about to earn:

arrow Select a User ID:
arrow Choose a Password:
arrow Your Email:




Most Recent Scores
Jul 16 2024 : Guest 175: 4/10
Jun 16 2024 : masfon: 8/10
Jun 16 2024 : GoodwinPD: 10/10

Score Distribution

quiz
Quiz Answer Key and Fun Facts
1. In 2012, singer Justin Timberlake married which actress?

Answer: Jessica Biel

The former 'N Sync band member Timberlake married the former "7th Heaven" star on October 19, 2012 in Italy. Timberlake has expanded his career into acting and a variety of charitable causes. Biel has appeared in a number of movies inclung "Blade: Trinity", "The A-Team" and "Playing for Keeps".
2. Englishman Justin Rose is best known for his accomplishments in which sport?

Answer: Golf

Rose burst onto the golf scene at age 17 with a top 10 finish in the Open Championship in 1998. After struggling for a number of years, Rose has fashioned a successful career both in Europe and on the US PGA tour.
3. Singer-songwriter Justin Bieber was born in which country?

Answer: Canada

Justin Bieber was born March 1, 1994 in London, Ontario. His career which began on YouTube has steadily grown to his becoming one of the world's most famous young musicians.
4. In 2011, Major League Baseball pitcher Justin Verlander won both the Cy Young award as best pitcher and the Most Valuable Player award in the same season. Justin was the first starting pitcher since which former Boston Red Sox in 1986 to accomplish this feat?

Answer: Roger Clemens

Clemens' 1986 season also included a 20 strikeout game against Seattle. The Red Sox made the World Series that year losing to the New York Mets. Verlander won the Rookie of the Year award in 2006 for the Detroit Tigers before having his breakout year in 2011.
5. Which son of a Canadian Prime Minister was himself elected to the Canadian House of Commons in 2008?

Answer: Justin Trudeau

Justin is the eldest son of Pierre Trudeau, who was the fifteenth Prime Minister of Canada from 1968 to 1984 (with a short nine month fall from grace in 1979-1980). In 2008, Justin Trudeau won the Montreal riding of Papineau thus following his famous father's footsteps into politics.
6. American sprinter Justin Gatlin won a gold, silver and bronze medal in which Olympic Games?

Answer: 2004 Athens

Gatlin won the 100m dash at the 2004 Athens Olympics defeating defending champion Maurice Greene. Doping scandals and the rise of the Jamaican sprint team have derailed Gatlin's career but a bronze medal at the 2012 London games proved Gatlin was still a force in the sprints.
7. Actor Justin Long starred with Bruce Willis in the 2007 "Live Free or Die Hard" the fourth movie in the "Die Hard" series of films. From 2000-2004, Long played the part of the socially awkward Warren Cheswick in which American television series produced by David Letterman?

Answer: Ed

"Ed" was the story of a New York lawyer who returns to his hometown after being fired by his firm. He buys the local bowling alley and opens a law practice. Warren Cheswick was one of the eccentric town folks who frequented the bowling alley.
8. Singer-songwriter Justin Guarini was the runner-up on the television show "American Idol". Who defeated Guarini in the 2002 season of the popular show?

Answer: Kelly Clarkson

Guarini was the runner up to Clarkson in the first season of American Idol. Unfortunately while Clarkson's career has been very successful, Guarini has not been so lucky. The film "From Justin to Kelly" with Clarkson failed to jump start an acting career.
9. Canadian major league baseball player Justin Morneau won the Most Valuable Player award in 2006 while playing for which mid-western American League team?

Answer: Minnesota Twins

Morneau was born in New Westminster, British Columbia on May 15,1981. His MVP award in 2006 was only the second time a Canadian had won the award (after Larry Walker). Morneau also won the Home Run contest at the All Star game in 2008.
10. Singer, songwriter and guitarist Justin Hayward is a member of which band most famous for the 1967 album "Days of Future Passed"?

Answer: The Moody Blues

Hayward joined the band in 1966 and has been a member ever since. The album "Days of Future Passed" included the songs "Nights in White Satin" and "Tuesday Afternoon".
Source: Author Robert907

This quiz was reviewed by FunTrivia editor bloomsby before going online.
Any errors found in FunTrivia content are routinely corrected through our feedback system.
7/22/2024, Copyright 2024 FunTrivia, Inc. - Report an Error / Contact Us