FREE! Click here to Join FunTrivia. Thousands of games, quizzes, and lots more!
Quiz about American TV Shows Vol 101
Quiz about American TV Shows Vol 101

American TV Shows Vol. 101 Trivia Quiz

2015 - Part 3

Match the characters/clues to the American television series that first aired in 2015.

A matching quiz by wwe84. Estimated time: 3 mins.
  1. Home
  2. »
  3. Quizzes
  4. »
  5. TV Trivia
  6. »
  7. 2010s TV
  8. »
  9. U.S. TV Chronology - 2010s

Author
wwe84
Time
3 mins
Type
Match Quiz
Quiz #
425,700
Updated
Sep 28 26
# Qns
15
Difficulty
New Game
Avg Score
14 / 15
Plays
10
Last 3 plays: xchasbox (15/15), Kabdanis (15/15), griller (15/15).
(a) Drag-and-drop from the right to the left, or (b) click on a right side answer box and then on a left side box to move it.
QuestionsChoices
1. The Huang family  
  Grace and Frankie
2. Amanda Wainwright  
  In The Cut
3. Jimmy Martino  
  The Inspectors
4. Quinn and Sunny  
  Fresh Off The Boat
5. Luke Cage  
  Just Add Magic
6. Sir Gary and King Richard  
  The Jim Gaffigan Show
7. Daniel Benjamin and Dave Marks  
  iZombie
8. Kelly, Darbie and Hannah  
  Grandfathered
9. Cassie Nightingale  
  Into The Badlands
10. Olivia Moore  
  Good Girls Revolt
11. Patti, Jane and Cindy  
  The Grinder
12. Jay Weaver  
  Jessica Jones
13. Dean Sanderson Jr.  
  Good Witch
14. Sol Bergstein  
  Impastor
15. Buddy Dobbs  
  Galavant





Select each answer

1. The Huang family
2. Amanda Wainwright
3. Jimmy Martino
4. Quinn and Sunny
5. Luke Cage
6. Sir Gary and King Richard
7. Daniel Benjamin and Dave Marks
8. Kelly, Darbie and Hannah
9. Cassie Nightingale
10. Olivia Moore
11. Patti, Jane and Cindy
12. Jay Weaver
13. Dean Sanderson Jr.
14. Sol Bergstein
15. Buddy Dobbs

Most Recent Scores
Today : xchasbox: 15/15
Today : Kabdanis: 15/15
Today : griller: 15/15
Today : psnz: 15/15
Today : Guest 174: 15/15
Today : mandy2: 15/15
Today : clevercatz: 15/15
Today : Reamar42: 15/15
Today : bernie73: 4/15

Quiz Answer Key and Fun Facts
1. The Huang family

Answer: Fresh Off The Boat

"Fresh Off The Boat" aired for six seasons from 2015 to 2020 on on ABC.

"Fresh Off The Boat" cast included:
Randall Park
Constance Wu
Hudson Yang
Eddie Huang
Forrest Wheeler
Ian Chen
Lucille Soong
Chelsey Crisp
Ray Wise.
2. Amanda Wainwright

Answer: The Inspectors

"The Inspectors" aired for four seasons from 2015 to 2019 on CBS.

"The Inspectors" cast included:
Jessica Lundy
Bret Green
Terry Serpico
Harrison Knight
Erica-Marie Sanchez
Carlos Bernard.
3. Jimmy Martino

Answer: Grandfathered

"Grandfathered" aired for one season in 2015/2016 on Fox.

"Grandfathered" cast included:
John Stamos
Josh Peck
Paget Brewster
Christina Milian
Ravi Petel
Kelly Jenrette
Abby Walker.
4. Quinn and Sunny

Answer: Into The Badlands

"Into The Badlands" aired for three seasons from 2015 to 2019 on AMC.

"Into The Badlands" cast included:
Daniel Wu
Oria Brady
Sarah Bolger
Aramis Knight
Emily Beecham
Oliver Stark
Madeleine Mantock
Marton Csokas
Nick Frost.
5. Luke Cage

Answer: Jessica Jones

"Jessica Jones" aired for three seasons from 2015 to 2019 on Netflix.

"Jessica Jones" cast included:
Krysten Ritter
Mike Colter
Rachael Taylor
Will Travel
Erin Moriarty
Eka Darville
Carrie-Anne Moss
David Tennant.

The series was based on the Marvel Comics character Jessica Jones.
6. Sir Gary and King Richard

Answer: Galavant

"Galavant" aired for two seasons from 2015 to 2016 on ABC.

"Galavant" cast included:
Joshua Sasse
Timothy Omundson
Vinnie Jones
Mallory Jansen
Karen David
Luke Youngblood.
7. Daniel Benjamin and Dave Marks

Answer: The Jim Gaffigan Show

"The Jim Gaffigan Show" aired for two seasons from 2015 to 2016 on TV Land.

"The Jim Gaffigan Show" cast included:
Jim Gaffigan
Ashley Williams
Michael Ian Black
Adam Goldberg
Tongayi Chirisa.
8. Kelly, Darbie and Hannah

Answer: Just Add Magic

"Just Add Magic" aired for three seasons from 2015 to 2019 on Amazon Prime Video.

"Just Add Magic" cast included:
Olivia Sanabia
Abby Donnelly
Aubrey Miller
Judah Bellamy
Catia Ojeda
Dee Wallace
Amy Hill
Ellen Karsten
Aiden Lovekamp.
9. Cassie Nightingale

Answer: Good Witch

"Good Witch" aired for seven seasons from 2015 to 2021 on The Hallmark Channel.

"Good Witch" cast included:
Catherine Bell
Bailee Madison
James Denton
Sarah Power
Catherine Disher
Peter MacNeill
Dan Jeannotte
Ashley Leggat
Rebecca Dalton.
10. Olivia Moore

Answer: iZombie

"iZombie" aired for five seasons from 2015 to 2019 on The CW.

"iZombie" cast included:
Rose McIver
Malcolm Goodwin
Rahul Kohli
Robert Buckley
David Anders
Aly Michalka
Robert Knepper
Molly Hagan.
11. Patti, Jane and Cindy

Answer: Good Girls Revolt

"Good Girls Revolt" aired for one season in 2015/2016 on Amazon Prime Video.

"Good Girls Revolt" cast included:
Genevieve Angelson
Anna Camp
Erin Drake
Hunter Parrish
Chris Diamantopoulos
Joy Bryant
Jim Belushi
Grace Gummer.
12. Jay Weaver

Answer: In The Cut

"In The Cut" aired for seven seasons from 2015 to 2020 on Bounce TV.

"In The Cut" cast included:
Dorien Wilson
Ken Lawson
John Marshall Jones
Dorion Renaud
Jackee Henry
Kellita Smith
Laura Hayes
Mark Curry
Kim Coles
Chastity Dotson.
13. Dean Sanderson Jr.

Answer: The Grinder

"The Grinder" aired for one season in 2015/2016 on Fox.

"The Grinder" cast included:
Rob Lowe
Fred Savage
Mary Elizabeth Ellis
William Devane
Natalie Morales
Hana Hayes.
14. Sol Bergstein

Answer: Grace and Frankie

"Grace and Frankie" aired for seven seasons from 2015 to 2022 on Netflix.

"Grace and Frankie" cast included:
Jane Fonda
Lily Tomlin
Sam Waterston
Martin Sheen
June Diane Raphael
Brooklyn Decker
Ethan Embry
Ernie Hudson.
15. Buddy Dobbs

Answer: Impastor

"Impastor" aired for two seasons from 2015 to 2016 on TV Land.

"Impastor" cast included:
Michael Rosenbaum
Sara Rue
David Rasche
Mircea Monroe
Mike Kosinski
Aimee Garcia
Mekia Cox.
Source: Author wwe84

This quiz was reviewed by FunTrivia editor ladymacb29 before going online.
Any errors found in FunTrivia content are routinely corrected through our feedback system.
9/28/2026, Copyright 2026 FunTrivia, Inc. - Report an Error / Contact Us