FREE! Click here to Join FunTrivia. Thousands of games, quizzes, and lots more!
Quiz about American TV Shows Vol 110
Quiz about American TV Shows Vol 110

American TV Shows Vol. 110 Trivia Quiz

2016 - Part 6

Match the characters/clues to the American television series that first aired in 2016.

A matching quiz by wwe84. Estimated time: 3 mins.
  1. Home
  2. »
  3. Quizzes
  4. »
  5. TV Trivia
  6. »
  7. 2010s TV
  8. »
  9. U.S. TV Chronology - 2010s

Author
wwe84
Time
3 mins
Type
Match Quiz
Quiz #
425,935
Updated
Oct 18 26
# Qns
15
Difficulty
New Game
Avg Score
13 / 15
Plays
11
Last 3 plays: rooby2s (1/15), Changeling_de (15/15), Dizart (15/15).
(a) Drag-and-drop from the right to the left, or (b) click on a right side answer box and then on a left side box to move it.
QuestionsChoices
1. Eleven and Will  
  Teachers
2. Lucy Preston  
  This Is Us
3. Neal Gamby  
  Stuck In The Middle
4. Nikki and Brie  
  This Just In
5. Randell, Kate and Kevin Pearson  
  Those Who Can't
6. Liz Sandler  
  Too Close To Home
7. Loren, Andy and Billy  
  Uncle Buck
8. Gary and Amy  
  Van Helsing
9. Harley Diaz  
  Vinyl
10. The Russell family  
  Vice Principals
11. Richie Finestra  
  Timeless
12. Arthur Everest  
  Typical Rick
13. Anna Hayes  
  Total Bellas
14. Vanessa Reis  
  The Tick
15. Cecilia and Chelsea  
  Stranger Things





Select each answer

1. Eleven and Will
2. Lucy Preston
3. Neal Gamby
4. Nikki and Brie
5. Randell, Kate and Kevin Pearson
6. Liz Sandler
7. Loren, Andy and Billy
8. Gary and Amy
9. Harley Diaz
10. The Russell family
11. Richie Finestra
12. Arthur Everest
13. Anna Hayes
14. Vanessa Reis
15. Cecilia and Chelsea

Most Recent Scores
Today : rooby2s: 1/15
Today : Changeling_de: 15/15
Today : Dizart: 15/15
Today : james1947: 15/15
Today : maninmidohio: 15/15
Today : Kabdanis: 13/15
Today : clevercatz: 15/15
Today : psnz: 15/15
Today : bernie73: 3/15

Quiz Answer Key and Fun Facts
1. Eleven and Will

Answer: Stranger Things

"Stranger Things" aired for five seasons from 2016 to 2025 on Netflix.

"Stranger Things" cast included:
Winona Ryder
David Harbour
Finn Wolfhand
Millie Bobby Brown
Gaten Matarazzo
Caleb McLaughlin
Natalia Dyer
Charlie Heaton
Cara Buono
Matthew Modine
Noah Schnapp
Sadie Sink
Maya Hawke.

"Stranger Things" was nominated for four Emmy Awards for Outstanding Drama Series in 2017, 2018, 2020 and 2022.
2. Lucy Preston

Answer: Timeless

"Timeless" aired for two seasons from 2016 to 2018 on NBC.

"Timeless" cast included:
Abigail Spencer
Matt Lanter
Malcolm Barrett
Paterson Joseph
Sakina Jaffrey
Claudia Doumit
Goran Visnjic.
3. Neal Gamby

Answer: Vice Principals

"Vice Principals" aired for two seasons from 2016 to 2017 on HBO.

"Vice Principals" cast included:
Danny McBride
Walter Goggins
Kimberly Hebert Gregory
Georgia King
Sheaun McKinney
Busy Philipps
Shea Whigham
Dale Dickey.
4. Nikki and Brie

Answer: Total Bellas

"Total Bellas" aired for six seasons from 2016 to 2021 on E!.

The series was a spin-off of "Total Divas," which aired from 2013 to 2019.
5. Randell, Kate and Kevin Pearson

Answer: This Is Us

"This Is Us" aired for six seasons from 2016 to 2022 on NBC.

"This Is Us" cast included:
Milo Ventimiglia
Mandy Moore
Stirling K. Brown
Chrissy Metz
Justin Hartley
Susan Kelechi Watson
Chris Sullivan
Ron Cephas Jones
Jon Huertas
Alexandra Breckenridge.

"This Is Us" was nominated for four Emmy Awards for Outstanding Drama Series in 2017, 2018, 2019 and 2021.
6. Liz Sandler

Answer: This Just In

"This Just In" aired for one season in 2016/2017 on Pop.

"This Just In" cast included:
Elizabeth Stanton
Kristos Andrews
Rob Pinkston
Wyntergrace Williams
Jesse LeBeau
Ashlee Macropoulos
Brett Pierce.
7. Loren, Andy and Billy

Answer: Those Who Can't

"Those Who Can't" aired for three seasons from 2016 to 2019 on truTV.

"Those Who Can't" cast included:
Adam Clayon-Holland
Andrew Orvedahl
Ben Roy
Maria Thayer
Rory Scovel
Sonya Eddy
Susie Essman
Cheri Oteri.
8. Gary and Amy

Answer: Typical Rick

"Typical Rick" aired for two seasons from 2016 to 2017 on Comedy Central.

"Typical Rick" cast included:
Nick Swardson
Simon Rex
Megan Stevenson
Chris D'Elia
Alana Johnston
Alessia Sushko.
9. Harley Diaz

Answer: Stuck In The Middle

"Stuck In The Middle" aired for three seasons from 2016 to 2018 on The Disney Channel.

"Stuck In The Middle" cast included:
Jenna Ortega
Ronni Hawk
Ariana Greenblatt
Kayla Maisonet
Nicolas Bechtel
Malachi Barton.
10. The Russell family

Answer: Uncle Buck

"Uncle Buck" aired for one season in 2016 on ABC.

"Uncle Buck" cast included:
Mike Epps
James Leisure
Iman Benson
Sayeed Shahidi
Nia Long.

The series was based on the 1989 film "Uncle Buck," which starred John Candy.
11. Richie Finestra

Answer: Vinyl

"Vinyl" aired for one season in 2016 on HBO.

"Vinyl" cast included:
Bobby Cannavale
Paul-Ben Victor
P.J. Byrne
Max Casella
Ato Essandoh
Jack Quaid
Ray Romano
Olivia Wilde.
12. Arthur Everest

Answer: The Tick

"The Tick" aired for two seasons from 2016 to 2019 on Amazon Prime Video.

"The Tick" cast included:
Peter Sserafinowicz
Griffin Newman
Valorie Curry
Brendan Hines
Yara Martinez
Jackie Earle Henry.

The series was based on the comic book character The Tick.
13. Anna Hayes

Answer: Too Close To Home

"Too Close To Home" aired for two seasons from 2016 to 2017 on TLC.

"Too Close To Home" cast included:
Danielle Savre
Brock O'Hurn
Kelly Sullivan
Brooke Anna Smith
Trisha Rae Stahl
Surran Walters
Heather Locklear.
14. Vanessa Reis

Answer: Van Helsing

"Van Helsing" aired for five seasons from 2016 to 2021 on SyFy.

"Van Helsing" cast included:
Kelly Overton
Jonathan Scarfe
Christopher Heyerdahl
David Cubitt
Vincent Gale
Rukiya Bernard
Tim Guinee
Laura Mennell
Paul Johansson
Missy Peregrym
Tricia Helfer.
15. Cecilia and Chelsea

Answer: Teachers

"Teachers" aired for three seasons from 2016 to 2019 on TV Land.

"Teachers" cast included:
Caitlin Barlow
Katy Colloton
Cate Freedman
Kate Lambert
Katie O'Brien
Kathryn Renee Thomas
Tim Bagley.
Source: Author wwe84

This quiz was reviewed by FunTrivia editor ladymacb29 before going online.
Any errors found in FunTrivia content are routinely corrected through our feedback system.
10/18/2026, Copyright 2026 FunTrivia, Inc. - Report an Error / Contact Us