FREE! Click here to Join FunTrivia. Thousands of games, quizzes, and lots more!
Quiz about American TV Shows Vol 78
Quiz about American TV Shows Vol 78

American TV Shows Vol. 78 Trivia Quiz

2010 - Part 1

Match the characters/clues to the American television series that first aired in 2010.

A matching quiz by wwe84. Estimated time: 3 mins.
  1. Home
  2. »
  3. Quizzes
  4. »
  5. TV Trivia
  6. »
  7. TV By Year
  8. »
  9. 2010s TV

Author
wwe84
Time
3 mins
Type
Match Quiz
Quiz #
425,172
Updated
Aug 07 26
# Qns
15
Difficulty
Easy
Avg Score
13 / 15
Plays
22
Last 3 plays: grompit (15/15), dmaxst (15/15), mlpitter (9/15).
(a) Drag-and-drop from the right to the left, or (b) click on a right side answer box and then on a left side box to move it.
QuestionsChoices
1. Jason Hoppy  
  Blue Mountain State
2. Detective Louis Fitch  
  Fashion Police
3. Teddy Duncan  
  The Gates
4. Alex Moran  
  Detroit 1-8-7
5. Claire Radcliff  
  Boardwalk Empire
6. Joan Rivers and Kelly Osbourne  
  Hardcore Pawn
7. Enoch "Nucky" Thompson  
  Blue Bloods
8. Annie Walker and Auggie  
  The Event
9. Cathy Jamison  
  Good Luck Charlie
10. Sean Walker and Sophia Maguire  
  The Defenders
11. Pete Kaczmarek  
  The Glades
12. Les Gold  
  Conan
13. Jim Longworth  
  Bethenny Ever After
14. The Reagan family  
  The Big C
15. Red hair and Andy Richter  
  Covert Affairs





Select each answer

1. Jason Hoppy
2. Detective Louis Fitch
3. Teddy Duncan
4. Alex Moran
5. Claire Radcliff
6. Joan Rivers and Kelly Osbourne
7. Enoch "Nucky" Thompson
8. Annie Walker and Auggie
9. Cathy Jamison
10. Sean Walker and Sophia Maguire
11. Pete Kaczmarek
12. Les Gold
13. Jim Longworth
14. The Reagan family
15. Red hair and Andy Richter

Most Recent Scores
Today : grompit: 15/15
Today : dmaxst: 15/15
Today : mlpitter: 9/15
Today : Roduston: 4/15
Today : javelpaul143: 10/15
Today : Reamar42: 15/15
Today : kstyle53: 15/15
Today : Ampelos: 13/15
Today : cardsfan_027: 15/15

Quiz Answer Key and Fun Facts
1. Jason Hoppy

Answer: Bethenny Ever After

"Bethenny Ever After" aired for three seasons from 2010 to 2012 on Bravo.

"Bethenny Ever After" was a spin-off from "The Real Housewives Of New York City" where Bethenny Frankel appeared as a cast member.
2. Detective Louis Fitch

Answer: Detroit 1-8-7

"Detroit 1-8-7" aired for one season in 2010/2011 on ABC.

"Detroit 1-8-7" cast included:
Michael Imperioli
Natalie Martinez
Jon Michael Hill
James McDaniel
Aisha Hinds.
3. Teddy Duncan

Answer: Good Luck Charlie

"Good Luck Charlie" aired for four seasons from 2010 to 2014 on The Disney Channel.

"Good Luck Charlie" cast included:
Bridgit Mendler
Leigh-Allyn Baker
Bradley Steven Perry
Mia Talerico
Eric Allan Kramer
Jason Dolley.

"Good Luck Charlie" was nominated for three Emmy Awards for Outstanding Children's Program in 2012, 2013 and 2014.
4. Alex Moran

Answer: Blue Mountain State

"Blue Mountain State" aired for three seasons from 2010 2011 on Spike.

"Blue Mountain State" cast included:
Darin Brooks
Alan Ritchson
Sam Jones III
Page Kennedy
Chris Romano
Frankie Shaw
Denise Richards.
5. Claire Radcliff

Answer: The Gates

"The Gates" aired for one season in 2010 on ABC.

"The Gates" cast included:
Rhona Mitra
Frank Grillo
Marisol Nichols
Luke Mably
Travis Caldwell
Skyler Samuels.
6. Joan Rivers and Kelly Osbourne

Answer: Fashion Police

"Fashion Police" aired for seven seasons from 2010 to 2017 on E!.

"Fashion Police" hosts included:
Joan Rivers
Kelly Osbourne
Giuliana Rancic
George Kotsiopoulos
Kathy Griffin
Melissa Rivers.
7. Enoch "Nucky" Thompson

Answer: Boardwalk Empire

"Boardwalk Empire" aired for five seasons from 2010 to 2014 on HBO.

"Boardwalk Empire" cast included:
Steve Buscemi
Michael Pitt
Kelly MacDonald
Michael Shannon
Shea Whigham
Aleksa Palladino
Michael Stuhlbarg
Stephen Graham
Vincent Piazza
Gretchen Mol.

In 2011, "Boardwalk Empire" won the Golden Globe Award for Best Television Series - Drama.
8. Annie Walker and Auggie

Answer: Covert Affairs

"Covert Affairs" aired for five seasons from 2010 to 2014 on USA Network.

"Covert Affairs" cast included:
Piper Perabo
Christopher Gorham
Kari Matchett
Anne Dudek
Sendhil Ramamurthy
Peter Gallagher
Hill Harper
Nicholas Bishop
Eion Bailey
Emmanuelle Vaugier
Gregory Itzin.
9. Cathy Jamison

Answer: The Big C

"The Big C" aired for four seasons from 2010 to 2013 on Showtime.

"The Big C" cast included:
Laura Linney
Oliver Platt
John Benjamin Hickey
Gabriel Basso
Gabourey Sidibe
Cynthia Nixon
Alan Alda.

In 2011, "The Big C" was nominated for the Golden Globe Award for Best Television Series - Musical or Comedy.
10. Sean Walker and Sophia Maguire

Answer: The Event

"The Event" aired for one season in 2010/2011 on NBC.

"The Event" cast included:
Jason Ritter
Sarah Roemer
Laura Innes
Blair Underwood
Ian Anthony Dale
Scott Patterson
Lisa Vidal.
11. Pete Kaczmarek

Answer: The Defenders

"The Defenders" aired for one season in 2010/2011 on CBS.

"The Defenders" cast included:
Jerry O'Connell
Jim Belushi
Jurnee Smollett
Tanya Fischer
Gillian Vigman.
12. Les Gold

Answer: Hardcore Pawn

"Hardcore Pawn" aired for nine seasons from 2010 to 2015 on truTV.

The series followed the daily operations of the American Jewelry and Loan pawn shop in Detroit, Michigan, which was owned by Les Gold.
13. Jim Longworth

Answer: The Glades

"The Glades" aired for four seasons from 2010 to 2013 on A&E.

"The Glades" cast included:
Matt Passmore
Kiele Sanchez
Carlos Gomez
Jordan Wall
Michelle Hurd
Uriah Shelton.
14. The Reagan family

Answer: Blue Bloods

"Blue Bloods" aired for 14 seasons from 2010 to 2024 on CBS.

"Blue Bloods" cast included:
Tom Selleck
Donnie Wahlberg
Bridget Moynahan
Len Cariou
Will Estes
Jennifer Esposito
Amy Carlson
Sami Gayle
Marisa Ramirez
Vanessa Ray
Abigail Hawk.
15. Red hair and Andy Richter

Answer: Conan

"Conan" aired for 11 seasons from 2010 to 2021 on TBS.

"Conan" was nominated for two Emmy Awards for Outstanding Variety Talk Series in 2011 and 2021.
Source: Author wwe84

This quiz was reviewed by FunTrivia editor ladymacb29 before going online.
Any errors found in FunTrivia content are routinely corrected through our feedback system.
8/7/2026, Copyright 2026 FunTrivia, Inc. - Report an Error / Contact Us