FREE! Click here to Join FunTrivia. Thousands of games, quizzes, and lots more!
Quiz about American TV Shows Vol 79
Quiz about American TV Shows Vol 79

American TV Shows Vol. 79 Trivia Quiz

2010 - Part 2

Match the characters/clues to the American television series that first aired in 2010.

A matching quiz by wwe84. Estimated time: 3 mins.
  1. Home
  2. »
  3. Quizzes
  4. »
  5. TV Trivia
  6. »
  7. TV By Year
  8. »
  9. 2010s TV

Author
wwe84
Time
3 mins
Type
Match Quiz
Quiz #
425,190
Updated
Aug 09 26
# Qns
15
Difficulty
New Game
Avg Score
11 / 15
Plays
8
Last 3 plays: Changeling_de (15/15), Dizart (15/15), bernie73 (2/15).
(a) Drag-and-drop from the right to the left, or (b) click on a right side answer box and then on a left side box to move it.
QuestionsChoices
1. Audrey Parker  
  Life Unexpected
2. Raylan Givens  
  Hot In Cleveland
3. Mel Burke and Joe Longo  
  Justified
4. Victoria Chase  
  Human Target
5. Todd Dempsey  
  Melissa & Joey
6. Michael Bishop  
  Nikita
7. Detective Rex Winters  
  MasterChef
8. Cooking and Gordon Ramsay  
  Mike & Molly
9. Steve McGarrett  
  Hawaii Five-0
10. Victoria Flynn and Joyce Flynn-Moranto  
  Jerseylicious
11. Christopher Chance  
  Hellcats
12. Lux Cassidy  
  Louie
13. Louis Szekely  
  Haven
14. Marti Perkins  
  Law & Order: LA
15. Tracy Maloney  
  Outsourced





Select each answer

1. Audrey Parker
2. Raylan Givens
3. Mel Burke and Joe Longo
4. Victoria Chase
5. Todd Dempsey
6. Michael Bishop
7. Detective Rex Winters
8. Cooking and Gordon Ramsay
9. Steve McGarrett
10. Victoria Flynn and Joyce Flynn-Moranto
11. Christopher Chance
12. Lux Cassidy
13. Louis Szekely
14. Marti Perkins
15. Tracy Maloney

Most Recent Scores
Today : Changeling_de: 15/15
Today : Dizart: 15/15
Today : bernie73: 2/15
Today : Guest 77: 3/15
Today : Guest 75: 3/15
Today : Baby_Bebe: 5/15
Today : Reamar42: 15/15
Today : kstyle53: 15/15

Quiz Answer Key and Fun Facts
1. Audrey Parker

Answer: Haven

"Haven" aired for five seasons from 2010 to 2015 on Syfy.

"Haven" cast included:
Emily Rose
Lucas Bryant
Nicholas Campbell
Eric Balfour
Richard Donat
Adam Copeland.
2. Raylan Givens

Answer: Justified

"Justified" aired for six seasons from 2010 to 2015 on FX.

"Justified" cast included:
Timothy Olyphant
Nick Searcy
Jacob Pitts
Erica Tazel
Joelle Carter
Natalie Zea
Walton Goggins
Jere Burns
Raymond J. Barry
William Ragsdale.
3. Mel Burke and Joe Longo

Answer: Melissa & Joey

"Melissa & Joey" aired for four seasons from 2010 to 2015 on Freeform.

"Melissa & Joey" cast included:
Melissa Joan Hart
Joey Lawrence
Taylor Spreitler
Nick Robinson
Lucy DeVito.
4. Victoria Chase

Answer: Hot In Cleveland

"Hot In Cleveland" aired for six seasons from 2010 to 2015 on TV Land.

"Hot In Cleveland" cast included:
Valerie Bertinelli
Wendie Malick
Jane Leeves
Betty White
Wayne Knight
Carl Reiner
Susan Lucci
Huey Lewis
Joe Jonas
Jennifer Love Hewitt.
5. Todd Dempsey

Answer: Outsourced

"Outsourced" aired for one season in 2010/2011 on NBC.

"Outsourced" cast included:
Ben Rappaport
Rizwan Manji
Sacha Dhawan
Rebecca Hazlewood
Parvesh Cheena
Diedrich Bader
Pippa Black.
6. Michael Bishop

Answer: Nikita

"Nikita" aired for four seasons from 2010 to 2013 on The CW.

"Nikita" cast included:
Maggie Q
Shane West
Lyndsy Fonseca
Aaron Stanford
Ashton Holmes
Tiffany Hines
Melinda Clarke
Xander Berkeley
Devon Sawa.
7. Detective Rex Winters

Answer: Law & Order: LA

"Law & Order: LA" aired for one season in 2010/2011 on NBC.

"Law & Order: LA" cast included:
Skeet Ulrich
Alfred Molina
Corey Stoll
Wanda de Jesus
Rachel Ticotin
Terrence Howard
Alana de la Garza
Regina Hall
Peter Coyote.

"Law & Order: LA" was the fifth series to air in the "Law & Order" franchise after "Law & Order", "Law & Order: SVU", "Law & Order: Criminal Intent," and "Law & Order: Trial By Jury".
8. Cooking and Gordon Ramsay

Answer: MasterChef

"MasterChef" first aired in 2010 on Fox.

"MasterChef" was based on the original British series that first aired in 1990 on BBC.
9. Steve McGarrett

Answer: Hawaii Five-0

"Hawaii Five-0" aired for ten seasons from 2010 to 2020 on CBS.

"Hawaii Five-0" cast included:
Alex O'Loughlin
Scott Caan
Daniel Dae Kim
Grace Park
Taryn Manning
Masi Oka
Lauren German
Chi McBride
Jorge Garcia.

"Hawaii Five-0" was a remake of the 1968 series that starred Jack Lord.
10. Victoria Flynn and Joyce Flynn-Moranto

Answer: Mike & Molly

"Mike & Molly" aired for six seasons from 2010 to 2016.

"Mike & Molly" cast included:
Melissa McCarthy
Billy Gardell
Reno Wilson
Katy Mixon
Swoosie Kurtz
Nyambi Nyambi
Louis Mustillo
Rondi Reed
Cleo King
11. Christopher Chance

Answer: Human Target

"Human Target" aired for two seasons from 2010 to 2011 on Fox.

"Human Target" cast included:
Mark Valley
Chi McBride
Jackie Earle Haley
Indira Varma
Janet Montgomery.
12. Lux Cassidy

Answer: Life Unexpected

"Life Unexpected" aired for two seasons from 2010 to 2011 on The CW.

"Life Unexpected" cast included:
Britt Robertson
Shiri Appleby
Kristoffer Polaha
Kerr Smith
Austin Basis
Austin Butler
Alexandra Breckenridge.
13. Louis Szekely

Answer: Louie

"Louie" aired for five seasons from 2010 to 2015 on FX.

"Louie" was nominated for three Emmy Awards for Outstanding Comedy Series in 2013, 2014 and 2015.
14. Marti Perkins

Answer: Hellcats

"Hellcats" aired for one season in 2010/2011 on The CW.

"Hellcats" cast included:
Aly Michalka
Heather Hemmens
Ashley Tisdale
Robbie Jones
Matt Barr
Gail O'Grady
Sharon Leal.
15. Tracy Maloney

Answer: Jerseylicious

"Jerseylicious" aired for six seasons from 2010 to 2017 on The Style Network.

The series followed the daily operations of stylists who worked for The Gatsby Salon in Green Book Township, New Jersey.
Source: Author wwe84

This quiz was reviewed by FunTrivia editor ladymacb29 before going online.
Any errors found in FunTrivia content are routinely corrected through our feedback system.
8/9/2026, Copyright 2026 FunTrivia, Inc. - Report an Error / Contact Us