FREE! Click here to Join FunTrivia. Thousands of games, quizzes, and lots more!
Quiz about American TV Shows Vol 81
Quiz about American TV Shows Vol 81

American TV Shows Vol. 81 Trivia Quiz


Match the characters/clues to the American television series that first aired between 2010 and 2011.

A matching quiz by wwe84. Estimated time: 3 mins.
  1. Home
  2. »
  3. Quizzes
  4. »
  5. TV Trivia
  6. »
  7. 2010s TV
  8. »
  9. U.S. TV Chronology - 2010s

Author
wwe84
Time
3 mins
Type
Match Quiz
Quiz #
425,245
Updated
Aug 16 26
# Qns
15
Difficulty
Easy
Avg Score
13 / 15
Plays
110
Last 3 plays: Midget40 (15/15), calmdecember (15/15), sadwings (1/15).
(a) Drag-and-drop from the right to the left, or (b) click on a right side answer box and then on a left side box to move it.
QuestionsChoices
1. Dave Hester  
  WWE NXT
2. Max and Caroline  
  Alaska: The Last Frontier
3. Company owners in disguises  
  Body Of Proof
4. Aidan Waite  
  Who Do You Think You Are?
5. Dr. Lee Rosen  
  Austin & Ally
6. Megan Hunt  
  2 Broke Girls
7. Jenna Hamilton  
  Being Human
8. Rick Grimes, Daryl Dixon and Maggie Greene  
  American Horror Story
9. Sheryl Underwood, Sharon Osbourne and Jerry O'Connell  
  Victorious
10. Moon and Dawson  
  Undercover Boss
11. The Kilcher family  
  Alphas
12. Lana Winters and Vivien Harmon  
  Awkward
13. Genealogy  
  Storage Wars
14. Tori Vega  
  The Walking Dead
15. Wrestling's next generation  
  The Talk





Select each answer

1. Dave Hester
2. Max and Caroline
3. Company owners in disguises
4. Aidan Waite
5. Dr. Lee Rosen
6. Megan Hunt
7. Jenna Hamilton
8. Rick Grimes, Daryl Dixon and Maggie Greene
9. Sheryl Underwood, Sharon Osbourne and Jerry O'Connell
10. Moon and Dawson
11. The Kilcher family
12. Lana Winters and Vivien Harmon
13. Genealogy
14. Tori Vega
15. Wrestling's next generation

Most Recent Scores
Oct 01 2026 : Midget40: 15/15
Sep 30 2026 : calmdecember: 15/15
Sep 28 2026 : sadwings: 1/15
Sep 26 2026 : jibberer: 15/15
Sep 26 2026 : stephedm: 15/15
Sep 25 2026 : Guest 92: 8/15
Sep 23 2026 : 7Kat7: 15/15
Sep 18 2026 : piet: 15/15
Sep 13 2026 : Guest 134: 7/15

Quiz Answer Key and Fun Facts
1. Dave Hester

Answer: Storage Wars

"Storage Wars" first aired in 2010 on A&E.

The series followed professional buyers who visit storage facilities and bid on items from storage lockers.
2. Max and Caroline

Answer: 2 Broke Girls

"2 Broke Girls" aired for six seasons from 2011 to 2017 on CBS.

"2 Broke Girls" cast included:
Kat Dennings
Beth Behrs
Garrett Morris
Jonathan Kite
Matthew Moy
Jennifer Coolidge
Nick Zano
Eric Andre
3. Company owners in disguises

Answer: Undercover Boss

"Undercover Boss" aired for 11 seasons from 2010 to 2022 on CBS.

The series was based on the British version that aired from 2009 to 2014 on Channel 4.
4. Aidan Waite

Answer: Being Human

"Being Human" aired for four seasons from 2011 to 2014 on SyFy.

"Being Human" cast included:
Sam Witwer
Meaghan Rath
Sam Huntington
Mark Pellegrino
Kristen Hager
Dichen Lachman.
5. Dr. Lee Rosen

Answer: Alphas

"Alphas" aired for two seasons from 2011 to 2012 on SyFy.

"Alphas" cast included:
David Strathairn
Ryan Cartwright
Warren Christie
Azita Ghanizada
Laura Mennell
Malik Yoba
Erin Way.
6. Megan Hunt

Answer: Body Of Proof

"Body Of Proof" aired for three seasons from 2011 to 2013 on ABC.

"Body Of Proof" cast included:
Dana Delany
Jeri Ryan
Nicholas Bishop
Geoffrey Arend
Windell Middlebrooks
John Carroll Lynch
Sonja Sohn
Mark Valley.
7. Jenna Hamilton

Answer: Awkward

"Awkward" aired for five seasons from 2011 to 2016 on MTV.

"Awkward" cast included:
Ashley Rickards
Beau Mirchoff
Nikki DeLoach
Jillian Rose Reed
Brett Davern
Molly Tarlov
Greer Grammer
Jessica Lu.
8. Rick Grimes, Daryl Dixon and Maggie Greene

Answer: The Walking Dead

"The Walking Dead" aired for 11 seasons from 2010 to 2022.

"The Walking Dead" cast included:
Andrew Lincoln
Jon Bernthal
Sarah Wayne Callies
Laurie Holden
Jeffrey DeMunn
Steven Yeun
Chandler Riggs
Norman Reedus
Melissa McBride
Lauren Cohan
Danai Gurira
Scott Wilson
Jeffrey Dean Morgan.

In 2011, "The Walking Dead" was nominated for the Golden Globe Award for Best Television Series - Drama.
9. Sheryl Underwood, Sharon Osbourne and Jerry O'Connell

Answer: The Talk

"The Talk" aired for 15 seasons from 2010 to 2024.

"The Talk" hosts included:
Julie Chen-Moonves
Sara Gilbert
Sharon Osbourne
Leah Remini
Holly Robinson-Peete
Aisha Tyler
Sheryl Underwood
Eve
Jerry O'Connell
Natalie Morales.

"The Talk" won two Daytime Emmy Awards for Outstanding Talk Show/Entertainment in 2016 and 2018.
10. Moon and Dawson

Answer: Austin & Ally

"Austin & Ally" aired for four seasons from 2011 to 2016 on The Disney Channel.

"Austin & Ally" cast included:
Ross Lynch
Laura Marano
Raini Rodriguez
Calum Worthy
Cole Sand
Andy Milder.
11. The Kilcher family

Answer: Alaska: The Last Frontier

"Alaska: The Last Frontier" aired for 11 seasons from 2011 to 2022 on Discovery Channel.

In 2014, "Alaska: The Last Frontier" was nominated for the Emmy Award for Outstanding Unstructured Reality Program.
12. Lana Winters and Vivien Harmon

Answer: American Horror Story

"American Horror Story" first aired in 2011 on FX.

"American Horror Story" cast included:
Sarah Paulson
Connie Britton
Dylan McDermott
Evan Peters
Taissa Farmiga
Jessica Lange
Lily Rabe
Emma Roberts
Kathy Bates
Angela Bassett.
13. Genealogy

Answer: Who Do You Think You Are?

"Who Do You Think You Are?" aired for 11 seasons from 2010 to 2022 on NBC (2010-2012), TLC (2013-2018), and NBC (2022).

"Who Do You Think You Are?" was nominated for five Creative Arts Emmy Awards for Outstanding Structured Reality Program in 2012, 2014, 2017, 2018 and 2019.

The series was based on the British version that first aired in 2004 on BBC Two.
14. Tori Vega

Answer: Victorious

"Victorious" aired for four seasons from 2010 to 2013 on Nickelodeon.

"Victorious" cast included:
Victoria Justice
Leon Thomas III
Matt Bennett
Elizabeth Gillies
Ariana Grande
Avan Jogia
Daniella Monet.

"Victorious" was nominated for two Emmy Awards for Outstanding Children's Program in 2011 and 2012.
15. Wrestling's next generation

Answer: WWE NXT

"WWE NXT" first aired in 2010 in SyFy (2010), wwe.com (2010-2012), Hulu (2012-2014), WWE Network (2014-2019), USA Network (2019-2024), and The CW (2024-).

NXT was used as the development system for the WWE for future stars who would debut on the main WWE roster.
Source: Author wwe84

This quiz was reviewed by FunTrivia editor ladymacb29 before going online.
Any errors found in FunTrivia content are routinely corrected through our feedback system.
Related Quizzes
This quiz is part of series American TV Shows 4:

Volumes 76-100

  1. American TV Shows Vol. 76 Average
  2. American TV Shows Vol. 77 Average
  3. American TV Shows Vol. 78 Average
  4. American TV Shows Vol. 79 Easier
  5. American TV Shows Vol. 80 Easier
  6. American TV Shows Vol. 81 Easier
  7. American TV Shows Vol. 82 Easier
  8. American TV Shows Vol. 83 Easier
  9. American TV Shows Vol. 84 Easier
  10. American TV Shows Vol. 85 Average
  11. American TV Shows Vol. 86 Average
  12. American TV Shows Vol. 87 Average

10/2/2026, Copyright 2026 FunTrivia, Inc. - Report an Error / Contact Us