FREE! Click here to Join FunTrivia. Thousands of games, quizzes, and lots more!
Quiz about American TV Shows Vol 77
Quiz about American TV Shows Vol 77

American TV Shows Vol. 77 Trivia Quiz


Match the characters/clues to the American television series that first aired between 2009 and 2010.

A matching quiz by wwe84. Estimated time: 3 mins.
  1. Home
  2. »
  3. Quizzes
  4. »
  5. TV Trivia
  6. »
  7. TV By Year
  8. »
  9. 2000s TV

Author
wwe84
Time
3 mins
Type
Match Quiz
Quiz #
425,144
Updated
Aug 05 26
# Qns
15
Difficulty
New Game
Avg Score
11 / 15
Plays
12
Last 3 plays: psnz (15/15), Flukey (1/15), Reamar42 (13/15).
(a) Drag-and-drop from the right to the left, or (b) click on a right side answer box and then on a left side box to move it.
QuestionsChoices
1. Nicholas Rush  
  Are We There Yet?
2. Erica Evans and Ryan Nichols  
  Basketball Wives
3. Viral videos and comedy  
  V
4. Rick Dale  
  Tosh.0
5. Nick Persons  
  Warehouse 13
6. Ginger Falcone  
  United States Of Tara
7. Shaunie Henderson and Tami Roman  
  American Restoration
8. Farrah Abraham and Amber Portwood  
  Three Rivers
9. Honey Boo Boo  
  Toddlers & Tiaras
10. Elena Gilbert and Damon Salvatore  
  American Pickers
11. Mike Wolfe  
  The Vampire Diaries
12. The Gregson family  
  Zeke and Luther
13. Neal Caffrey  
  Teen Mom
14. Dr. Andrew Yablonski  
  Stargate Universe
15. Pete Lattimer  
  White Collar





Select each answer

1. Nicholas Rush
2. Erica Evans and Ryan Nichols
3. Viral videos and comedy
4. Rick Dale
5. Nick Persons
6. Ginger Falcone
7. Shaunie Henderson and Tami Roman
8. Farrah Abraham and Amber Portwood
9. Honey Boo Boo
10. Elena Gilbert and Damon Salvatore
11. Mike Wolfe
12. The Gregson family
13. Neal Caffrey
14. Dr. Andrew Yablonski
15. Pete Lattimer

Most Recent Scores
Today : psnz: 15/15
Today : Flukey: 1/15
Today : Reamar42: 13/15
Today : CycleGrandma: 4/15
Today : Guest 136: 7/15
Today : cardsfan_027: 15/15
Today : Guest 72: 2/15
Today : Guest 173: 15/15
Today : Alcoholic63: 3/15

Quiz Answer Key and Fun Facts
1. Nicholas Rush

Answer: Stargate Universe

"Stargate Universe" aired for two seasons from 2009 to 2011 on SyFy.

"Stargate Universe" cast included:
Robert Carlyle
Louis Ferreira
Brian J. Smith
Elyse Levesque
David Blue
Alaina Huffman
Ming-Na Wen.
2. Erica Evans and Ryan Nichols

Answer: V

"V" aired for two seasons from 2009 to 2011 on ABC.

"V" cast included:
Elizabeth Mitchell
Morris Chestnut
Joel Gretsch
Logan Huffman
Laura Vandervoort
Morena Baccarin
Scott Wolf.
3. Viral videos and comedy

Answer: Tosh.0

"Tosh.0" aired for 12 seasons from 2009 to 2020 on Comedy Central.

The series was hosted by Daniel Tosh, who provided satirical commentary on online videos, memes, and social media.
4. Rick Dale

Answer: American Restoration

"American Restoration" aired for seven seasons from 2010 to 2016 on The History Channel.

The series followed Rick Dale's daily operation of his antique shop Rick's Restorations, which was located in Las Vegas.
5. Nick Persons

Answer: Are We There Yet?

"Are We There Yet?" aired for three seasons from 2010 to 2013 on TBS.

"Are We There Yet?" cast included:
Terry Crews
Essence Atkins
Coy Stewart
Teala Dunn
Christian Finnegan
Keesha Sharp
Telma Hopkins.

The series was based on the 2005 film "Are We There Yet?" which starred Ice Cube and Nia Long.
6. Ginger Falcone

Answer: Zeke and Luther

"Zeke and Luther" aired for three seasons from 2009 to 2012 on Disney XD.

"Zeke and Luther" cast included:
Hutch Dano
Adam Hicks
Daniel Curtis Lee
Ryan Newman
David Ury.
7. Shaunie Henderson and Tami Roman

Answer: Basketball Wives

"Basketball Wives" aired for 12 seasons from 2010 to 2025 on VH1.

"Basketball Wives" cast included:
Shaunie Henderson
Suzie Ketcham
Evelyn Lozada
Royce Reed
Kenya Bell
Tasha Marbury
Jackie Christie
Malaysia Pargo.
8. Farrah Abraham and Amber Portwood

Answer: Teen Mom

"Teen Mom" aired for nine seasons from 2009 to 2021 on MTV.

"Teen Mom" cast included:
Farrah Abraham
Amber Portwood
Maci Bookout
Catelynn Lowell
Cheyenne Floyd
Bristol Palin
Mackenzie McKee.

"Teen Mom" was a spin-off from "16 and Pregnant," which aired for six seasons from 2009 to 2021.
9. Honey Boo Boo

Answer: Toddlers & Tiaras

"Toddlers & Tiaras" aired for seven seasons from 2009 to 2016 on TLC.

The series followed the lives of contestants who competed in child beauty pageants.
10. Elena Gilbert and Damon Salvatore

Answer: The Vampire Diaries

"The Vampire Diaries" aired for eight seasons from 2009 to 2017 on The CW.

"The Vampire Diaries" cast included:
Nina Dobrev
Ian Somerhalder
Paul Wesley
Steven R. McQueen
Sara Canning
Kat Graham
Candice King
Zach Roerig
Kayla Ewell
Michael Trevino
Matt Davis.
11. Mike Wolfe

Answer: American Pickers

"American Pickers" first aired in 2010 on The History Channel.

The series followed Mike Wolfe and Frank Fritz as they traveled around the United States to buy antique items to resell at Mike Wolfe's business, Antique Archaeology, in LeClaire, Iowa.
12. The Gregson family

Answer: United States Of Tara

"United States Of Tara" aired for three seasons from 2009 to 2011 on Showtime.

"United States Of Tara" cast included:
Toni Collette
John Corbett
Brie Larson
Keir Gilchrist
Rosemarie DeWitt
Patton Oswalt.

In 2009, Toni Collette won the Emmy Award for Outstanding Lead Actress in a Comedy Series.
13. Neal Caffrey

Answer: White Collar

"White Collar" aired for six seasons from 2009 to 2014 on USA Network.

"White Collar" cast included:
Matt Bomer
Tim DeKay
Willie Garson
Tiffani Thiessen
Marsha Thomason
Sharif Atkins
Hilarie Burton
Natalie Morales.
14. Dr. Andrew Yablonski

Answer: Three Rivers

"Three Rivers" aired for one season in 2009/2010 on CBS.

"Three Rivers" cast included:
Alex O'Loughlin
Katherine Moennig
Daniel Henney
Christopher Hanke
Justina Machado
Alfie Woodard.
15. Pete Lattimer

Answer: Warehouse 13

"Warehouse 13" aired for five seasons from 2009 to 2014 on SyFy.

"Warehouse 13" cast included:
Eddie McClintock
Joanne Kelly
Saul Rubinek
Genelle Williams
Allison Scagliotti
Aaron Ashmore
CCH Pounder
Roger Rees.
Source: Author wwe84

This quiz was reviewed by FunTrivia editor ladymacb29 before going online.
Any errors found in FunTrivia content are routinely corrected through our feedback system.
8/5/2026, Copyright 2026 FunTrivia, Inc. - Report an Error / Contact Us