FREE! Click here to Join FunTrivia. Thousands of games, quizzes, and lots more!
Quiz about American TV Shows Vol 109
Quiz about American TV Shows Vol 109

American TV Shows Vol. 109 Trivia Quiz

2016 - Part 5

Match the characters/clues to the American television series that first aired in 2016.

A matching quiz by wwe84. Estimated time: 3 mins.
  1. Home
  2. »
  3. Quizzes
  4. »
  5. TV Trivia
  6. »
  7. 2010s TV
  8. »
  9. U.S. TV Chronology - 2010s

Author
wwe84
Time
3 mins
Type
Match Quiz
Quiz #
425,892
Updated
Oct 17 26
# Qns
15
Difficulty
New Game
Plays
4
Last 3 plays: briarwoodrose (15/15), masfon (15/15), samak (15/15).
(a) Drag-and-drop from the right to the left, or (b) click on a right side answer box and then on a left side box to move it.
QuestionsChoices
1. Mac Conway  
  Search Party
2. Clary Fairchild  
  Still The King
3. Dory and Drew  
  Shades Of Blue
4. Lady Ella Johnson  
  Rush Hour
5. The DiMeo family  
  School Of Rock
6. Nick Talman  
  Speechless
7. Charlie Haverford  
  Stan Against Evil
8. Vernon Brownmule  
  Star
9. Wil and Amberie  
  Saints & Sinners
10. Simone Davis-Rivera  
  Shooter
11. Evie Barret  
  StartUp
12. Mr. Finn  
  The Shannara Chronicles
13. Bob Lee Swagger  
  Shadowhunters: The Mortal Instruments
14. Detectives Carter and Lee  
  Quarry
15. Harlee Santos  
  Shut Eye





Select each answer

1. Mac Conway
2. Clary Fairchild
3. Dory and Drew
4. Lady Ella Johnson
5. The DiMeo family
6. Nick Talman
7. Charlie Haverford
8. Vernon Brownmule
9. Wil and Amberie
10. Simone Davis-Rivera
11. Evie Barret
12. Mr. Finn
13. Bob Lee Swagger
14. Detectives Carter and Lee
15. Harlee Santos

Most Recent Scores
Today : briarwoodrose: 15/15
Today : masfon: 15/15
Today : samak: 15/15
Today : Rizeeve: 15/15

Quiz Answer Key and Fun Facts
1. Mac Conway

Answer: Quarry

"Quarry" aired for one season in 2016 on Cinemax.

"Quarry" cast included:
Logan Marshall-Green
Jodi Balfour
Damon Herriman
Edoardo Ballerini
Nikki Amuka-Bird.
2. Clary Fairchild

Answer: Shadowhunters: The Mortal Instruments

"Shadowhunters: The Mortal Instruments" aired for three seasons from 2016 to 2019 on Freeform.

"Shadowhunters: The Mortal Instruments" cast included:
Katherine McNamara
Dominic Sherwood
Alberto Rosende
Matthew Daddario
Emeraude Toubia
Isaiah Mustafa
Harry Shum Jr.
Alisha Wainwright.

The series was based on Cassandra Clare's book series "The Mortal Instruments".
3. Dory and Drew

Answer: Search Party

"Search Party" aired for five seasons from 2016 to 2022 on TBS (2016-2017) and HBO Max (2020-2022).

"Search Party" cast included:
Alia Shawkat
John Reynolds
John Early
Meredith Hagner
Clare McNulty
Brandon Michael Hall
Ron Livingston.
4. Lady Ella Johnson

Answer: Saints & Sinners

"Saints & Sinners" aired for six seasons from 2016 to 2022 on Bounce TV.

"Saints & Sinners" cast included:
Vanessa Bell Calloway
Gloria Reuben
Christian Keyes
Jasmine Burke
Clifton Powell
Keith Robinson
J.D. Williams
David Banner.
5. The DiMeo family

Answer: Speechless

"Speechless" aired for three seasons from 2016 to 2019 on ABC.

"Speechless" cast included:
Minnie Driver
John Ross Bowie
Mason Cook
Micah Fowler
Kyla Kenedy
Cedric Yarbrough
Marin Hinkle.
6. Nick Talman

Answer: StartUp

"StartUp" aired for three seasons from 2016 to 2018 on Crackle.

"StartUp" cast included:
Adam Brody
Edi Gathegi
Otmara Marrero
Martin Freeman
Ron Perlman
Mira Sorvino.
7. Charlie Haverford

Answer: Shut Eye

"Shut Eye" aired for two seasons from 2016 to 2017 on Hulu.

"Shut Eye" cast included:
Jeffrey Donovan
KaDee Strickland
Angus Sampson
David Zayas
Susan Misner
Emmanuelle Chriqui
Isabella Rossellini.
8. Vernon Brownmule

Answer: Still The King

"Still The King" aired for two seasons from 2016 to 2017 on CMT.

"Still The King" cast included:
Billy Ray Cyrus
Joey Lauren Adams
Madison Iseman
Lacey Chabert
Leslie David Baker
Travis Nicholson
Kevin Farley.
9. Wil and Amberie

Answer: The Shannara Chronicles

"The Shannara Chronicles" aired for two seasons from 2016 to 2017 on MTV (2016) and Spike (2017).

"The Shannara Chronicles" cast included:
Austin Butler
Poppy Drayton
Ivana Baquero
Manu Bennett
Aaron Jakubenko
Marcus Vanco
Malese Jow
Vanessa Morgan
James Remar
Daniel MacPherson.
10. Simone Davis-Rivera

Answer: Star

"Star" aired for three seasons from 2016 to 2019 on Fox.

"Star" cast included:
Jude Demorest
Brittany O'Grady
Ryan Destiny
Amiyah Scott
Quincey Brown
Benjamin Bratt
Queen Latifah
Luke James
Michael Michele
Stephen Dorff
Lance Gross
Brandy Norwood
Evan Ross.
11. Evie Barret

Answer: Stan Against Evil

"Stan Against Evil" aired for three seasons from 2016 to 2018 on IFC.

"Stan Against Evil" cast included:
John C. McGinley
Janet Varney
Nate Mooney
Deborah Baker Jr.
Morgana Ignis
Dana Gould.
12. Mr. Finn

Answer: School Of Rock

"School Of Rock" aired for three seasons from 2016 to 2018 on Nickelodeon.

"School Of Rock" cast included:
Breanna Yde
Ricardo Hurtado
Jade Pettyjohn
Lance Lim
Tony Cavalero
Jama Williamson.

"School Of Rock" was nominated for two Emmy Awards for Outstanding Children's Program in 2016 and 2017.

The series was based on the 2003 film "School Of Rock" that starred Jack Black.
13. Bob Lee Swagger

Answer: Shooter

"Shooter" aired for three seasons from 2016 to 2018 on USA Network.

"Shooter' cast included:
Ryan Phillippe
Shantel VanSanten
Cynthia Addai-Robinson
Omar Epps
Eddie McClintock
Josh Stewart
Jesse Bradford
Gerald McRaney
David Andrews.
14. Detectives Carter and Lee

Answer: Rush Hour

"Rush Hour" aired for one season in 2016 on CBS.

"Rush Hour" cast included:
Justin Hires
Jon Foo
Aimee Garcia
Page Kennedy
Wendie Malick.

The series was based on the "Rush Hour" film franchise that starred Chris Tucker and Jackie Chan.
15. Harlee Santos

Answer: Shades Of Blue

"Shades Of Blue" aired for three seasons from 2016 to 2018 on NBC.

"Shades Of Blue" cast included:
Jennifer Lopez
Ray Liotta
Drea de Matteo
Warren Kole
Dayo Okeniyi
Hampton Fluker
Vincent Laresca
Sarah Jeffery
Gino Anthony Pesi
Leslie Silva.
Source: Author wwe84

This quiz was reviewed by FunTrivia editor ladymacb29 before going online.
Any errors found in FunTrivia content are routinely corrected through our feedback system.
10/17/2026, Copyright 2026 FunTrivia, Inc. - Report an Error / Contact Us