FREE! Click here to Join FunTrivia. Thousands of games, quizzes, and lots more!
Quiz about American TV Shows Vol 103
Quiz about American TV Shows Vol 103

American TV Shows Vol. 103 Trivia Quiz

2015 - Part 5

Match the characters/clues to the American television series that first aired in 2015.

A matching quiz by wwe84. Estimated time: 3 mins.
  1. Home
  2. »
  3. Quizzes
  4. »
  5. TV Trivia
  6. »
  7. 2010s TV
  8. »
  9. U.S. TV Chronology - 2010s

Author
wwe84
Time
3 mins
Type
Match Quiz
Quiz #
425,743
Updated
Oct 02 26
# Qns
15
Difficulty
New Game
Avg Score
13 / 15
Plays
8
Last 3 plays: griller (15/15), lethisen250582 (15/15), dmaxst (15/15).
(a) Drag-and-drop from the right to the left, or (b) click on a right side answer box and then on a left side box to move it.
QuestionsChoices
1. Larry Wilmore  
  Powers
2. Alex Parrish  
  Odd Mom Out
3. Capheus  
  The Royals
4. Helena Henstridge  
  Sneaky Pete
5. Ben Crawford  
  Secrets and Lies
6. John Tavner  
  Quantico
7. Marius Josipovic  
  Project Mc2
8. Emma Duval  
  Rosewood
9. Felix and Oscar  
  The Odd Couple
10. Chanel Oberlin and Cathy Munsch  
  Scream
11. Johnny Rock  
  Patriot
12. McKeyla McAlister  
  Scream Queens
13. Christian Walker  
  Sense8
14. Dr. Beaumont  
  The Nightly Show
15. Jill Weber  
  Sex & Drugs & Rock & Roll





Select each answer

1. Larry Wilmore
2. Alex Parrish
3. Capheus
4. Helena Henstridge
5. Ben Crawford
6. John Tavner
7. Marius Josipovic
8. Emma Duval
9. Felix and Oscar
10. Chanel Oberlin and Cathy Munsch
11. Johnny Rock
12. McKeyla McAlister
13. Christian Walker
14. Dr. Beaumont
15. Jill Weber

Most Recent Scores
Today : griller: 15/15
Today : lethisen250582: 15/15
Today : dmaxst: 15/15
Today : Reamar42: 14/15
Today : psnz: 15/15
Today : grompit: 15/15
Today : DizWiz: 15/15
Today : Catreona: 1/15

Quiz Answer Key and Fun Facts
1. Larry Wilmore

Answer: The Nightly Show

"The Nightly Show with Larry Wilmore" aired for two seasons from 2015 to 2016 on Comedy Central.

The series was a spin-off of "The Daily Show", which featured Larry Wilmore as a recurring contributor.
2. Alex Parrish

Answer: Quantico

"Quantico" aired for three seasons from 2015 to 2018 on ABC.

"Quantico" cast included:
Priyanka Chopra
Josh Hopkins
Jake McLaughlin
Aunjanue Ellis
Graham Rogers
Yasmine Al Massri
Johanna Braddy.
3. Capheus

Answer: Sense8

"Sense8" aired for two seasons from 2015 to 2018 on Netflix.

"Sense8" cast included:
Ami Ameen
Toby Onwumere
Doona Bae
Jamie Clayton
Tina Desai
Tuppence Middleton
Max Riemelt.
4. Helena Henstridge

Answer: The Royals

"The Royals" aired for four seasons from 2015 to 2018 on E!.

"The Royals" cast included:
Elizabeth Hurley
Vincent Regan
William Moseley
Alexandra Park
Jake Maskall
Tom Austen
Oliver Milburn.
5. Ben Crawford

Answer: Secrets and Lies

"Secrets and Lies" aired for two seasons from 2015 to 2016 on ABC.

"Secrets and Lies" cast included:
Ryan Phillippe
Juliette Lewis
KaDee Strickland
Natalie Martinez
Dan Fogler
Indiana Evans
Michael Ealy
Jordana Brewster
Mekia Cox
Charlie Barnett.

The series was based on the Australian version that aired for one season in 2014.
6. John Tavner

Answer: Patriot

"Patriot" aired for two seasons from 2015 to 2018 on Amazon Prime Video.

"Patriot" cast included:
Michael Dorman
Kurtwood Smith
Michael Chemus
Kathleen Munroe
Aliette Opheim
Terry O'Quinn
Debra Winger.
7. Marius Josipovic

Answer: Sneaky Pete

"Sneaky Pete" aired for three seasons from 2015 to 2019 on Amazon Prime Video.

"Sneaky Pete" cast included:
Giovanni Ribisi
Marin Ireland
Shane McRae
Libe Barer
Michael Drayer
Jane Adams
Ethan Embry.
8. Emma Duval

Answer: Scream

"Scream" aired for three seasons from 2015 to 2019 on MTV (2015-2016) and VH1 (2019).

"Scream" cast included:
Willa Fitzgerald
Bex Taylor-Klaus
John Karna
Amadeus Serafini
Connor Weil
Jason Wiles
Kiana Brown
Tyga
Keke Palmer
Tyler Posey.
9. Felix and Oscar

Answer: The Odd Couple

"The Odd Couple" aired for three seasons from 2015 to 2017 on CBS.

"The Odd Couple" cast included:
Matthew Perry
Thomas Lennon
Yvette Nicole Brown
Lindsay Sloane
Wendell Pierce
Leslie Bibb
Dave Foley
Lauren Graham.
10. Chanel Oberlin and Cathy Munsch

Answer: Scream Queens

"Scream Queens" aired for two seasons from 2015 to 2016 on Fox.

"Scream Queens" cast included:
Emma Roberts
Skyler Samuels
Lea Michele
Glen Powell
Diego Boneta
Abigail Breslin
Keke Palmer
Oliver Hudson
Nasim Pedrad
Billie Lourd
Jamie Lee Curtis
Kirstie Alley.
11. Johnny Rock

Answer: Sex & Drugs & Rock & Roll

"Sex & Drugs & Rock & Roll" aired for two seasons from 2015 to 2016 on FX.

"Sex & Drugs & Rock & Roll" cast included:
Denis Leary
John Corbett
Elizabeth Gillies
Robert Kelly
Elaine Hendrix
John Ales.
12. McKeyla McAlister

Answer: Project Mc2

"Project Mc2" aired for six seasons from 2015 to 2017 on Netflix.

"Project Mc2" cast included:
Mika Abdalla
Ysa Penarejo
Victoria Vida
Genneya Walton
Antonio Marziale
Marcus Choi
Madeline Whitby
Danica McKellar.
13. Christian Walker

Answer: Powers

"Powers" aired for two seasons from 2015 to 2016 on PlayStation Network.

"Powers" cast included:
Sharlto Copley
Susan Heyward
Noah Taylor
Olesya Rulin
Adam Godley
Michelle Forbes
Eddie Izzard
Michael Madsen.

The series was based on the Image Comics book series "Powers".
14. Dr. Beaumont

Answer: Rosewood

"Rosewood" aired for two seasons from 2015 to 2017 on Fox.

"Rosewood" cast included:
Morris Chestnut
Jaina Lee Ortiz
Gabrielle Dennis
Anna Konkle
Domenick Lombardozzi
Lorraine Toussaint
San Huntington
Eddie Cibrian
Letoya Luckett
Nicole Ari Parker
Taye Diggs.
15. Jill Weber

Answer: Odd Mom Out

"Odd Mom Out" aired for three seasons from 2015 to 2017 on Bravo.

"Odd Mom Out" cast included:
Jill Kargman
Andy Buckley
K.K. Glick
Sean Kleier
Abby Elliott
Joanna Cassidy.
Source: Author wwe84

This quiz was reviewed by FunTrivia editor ladymacb29 before going online.
Any errors found in FunTrivia content are routinely corrected through our feedback system.
10/2/2026, Copyright 2026 FunTrivia, Inc. - Report an Error / Contact Us