FREE! Click here to Join FunTrivia. Thousands of games, quizzes, and lots more!
Quiz about American TV Shows Vol 102
Quiz about American TV Shows Vol 102

American TV Shows Vol. 102 Trivia Quiz

2015 - Part 4

Match the characters/clues to the American television series that first aired in 2015.

A matching quiz by wwe84. Estimated time: 3 mins.
  1. Home
  2. »
  3. Quizzes
  4. »
  5. TV Trivia
  6. »
  7. TV By Year
  8. »
  9. 2010s TV

Author
wwe84
Time
3 mins
Type
Match Quiz
Quiz #
425,712
Updated
Sep 30 26
# Qns
15
Difficulty
Average
Avg Score
11 / 15
Plays
23
Last 3 plays: DizWiz (15/15), mulligas (6/15), Alcoholic63 (3/15).
(a) Drag-and-drop from the right to the left, or (b) click on a right side answer box and then on a left side box to move it.
QuestionsChoices
1. Marisa Clark  
  Life In Pieces
2. Juliana Crain  
  Narcos
3. Phil and Carol  
  Kevin From Work
4. James Corden  
  Master Of None
5. Stephen Colbert  
  The Man In The High Castle
6. Mime and singing  
  The Late Show
7. Quentin Coldwater  
  Mr. Robot
8. Elliot Alderson  
  The Last Man On Earth
9. Audrey and Roxie  
  Man Seeking Women
10. Josh Greenberg  
  The Late Late Show
11. The Short family  
  The Magicians
12. Dev Shah  
  Limitless
13. Tig Bavaro  
  K.C. Undercover
14. Pablo Escobar  
  Lip Sync Battle
15. Brian Finch  
  One Mississippi





Select each answer

1. Marisa Clark
2. Juliana Crain
3. Phil and Carol
4. James Corden
5. Stephen Colbert
6. Mime and singing
7. Quentin Coldwater
8. Elliot Alderson
9. Audrey and Roxie
10. Josh Greenberg
11. The Short family
12. Dev Shah
13. Tig Bavaro
14. Pablo Escobar
15. Brian Finch

Most Recent Scores
Today : DizWiz: 15/15
Today : mulligas: 6/15
Today : Alcoholic63: 3/15
Today : daisygirl20: 15/15
Today : Guest 16: 0/15
Today : Guest 73: 15/15
Today : grompit: 15/15
Today : Changeling_de: 15/15
Today : dmaxst: 15/15

Quiz Answer Key and Fun Facts
1. Marisa Clark

Answer: K.C. Undercover

"K.C. Undercover" aired for three seasons from 2015 to 2018 on The Disney Channel.

"K.C. Undercover" cast included:
Zendaya
Veronica Dunne
Kamil McFadden
Trinitee Stokes
Tammy Townsend
Kadeem Hardison
Sherri Shepherd.
2. Juliana Crain

Answer: The Man In The High Castle

"The Man In The High Castle" aired for four seasons from 2015 to 2019 on Amazon Prime Video.

"The Man In The High Castle" cast included:
Alexa Davalos
Rupert Evans
Luke Kleintank
DJ Qualls
Joel de la Fuente
Cary-Hiroyuki Tagawa
Rufus Sewell
Bella Heathcote.
3. Phil and Carol

Answer: The Last Man On Earth

"The Last Man On Earth" aired for four seasons from 2015 to 2018 on Fox.

"The Last Man On Earth" cast included:
Will Forte
Kristen Schaal
January Jones
Mel Rodriguez
Cleopatra Coleman
Mary Steenburgen
Jason Sudeikis
Kristen Wiig.
4. James Corden

Answer: The Late Late Show

"The Late Late Show with James Corden" aired for nine seasons from 2015 to 2023 on CBS.

"The Late Late Show with James Corden" was nominated for four Emmy Awards for Outstanding Variety Talk Series in 2016, 2017, 2018, and 2019.
5. Stephen Colbert

Answer: The Late Show

"The Late Show with Stephen Colbert" aired for 11 seasons from 2015 to 2026 on CBS.

In 2026, "The Late Show with Stephen Colbert" won the Emmy Award for Outstanding Variety Series.
6. Mime and singing

Answer: Lip Sync Battle

"Lip Sync Battle" aired for five seasons from 2015 to 2019 on Spike/Paramount Network.

The series was a spin-off of a recurring segment on "Late Night with Jimmy Fallon" and "The Tonight Show with Jimmy Fallon".
7. Quentin Coldwater

Answer: The Magicians

"The Magicians" aired for five seasons from 2015 to 2020 on SyFy.

"The Magicians" cast included:
Jason Ralph
Stella Maeve
Olivia Taylor Dudley
Hale Appleman
Arjun Gupta
Summer Bishil
Rick Worthy
Jade Tailor
Brittany Curran
Charles Shaughnessy.
8. Elliot Alderson

Answer: Mr. Robot

"Mr. Robot" aired for four seasons from 2015 to 2019 on USA Network.

"Mr. Robot" cast included:
Rami Malek
Carly Haikin
Portia Doubleday
Martin Wallstrom
Christian Slater
Michael Cristofer
Grace Gummer
BD Wong
Bobby Cannavale
Gloria Reuben.

In 2016, "Mr. Robot" won the Golden Globe Award for Best Television Series - Drama.
9. Audrey and Roxie

Answer: Kevin From Work

"Kevin From Work" aired for one season in 2015 on ABC Family.

"Kevin From Work" cast included:
Noah Reid
Paige Spara
Jordan Hinson
Matt Murray
Punam Patel
Amy Sedaris.
10. Josh Greenberg

Answer: Man Seeking Women

"Man Seeking Women" aired for three seasons from 2015 to 2017 on FXX.

"Man Seeking Women" cast included:
Jay Baruchel
Eric Andre
Britt Lower
Maya Erskine
Katie Findlay
Robin Duke
Mark McKinney.
11. The Short family

Answer: Life In Pieces

"Life In Pieces" aired for four seasons from 2015 to 2019 on CBS.

"Life In Pieces" cast included:
Colin Hanks
Betsy Brandt
Thomas Sadoski
Zoe Lister-Jones
Dan Bakkedahl
Angelique Cabral
James Brolin
Dianne Wiest
Hunter King.
12. Dev Shah

Answer: Master Of None

"Master On None" aired for three seasons from 2015 to 2021 on Netflix.

"Master Of None" cast included:
Aziz Ansari
Eric Wareheim
Noel Wells
Lena Waithe
Kelvin Yu
Alessandra Mastronardi
Naomi Ackie.

"Master Of None" was nominated for two Emmy Awards for Outstanding Comedy Series in 2016 and 2017.
13. Tig Bavaro

Answer: One Mississippi

"One Mississippi" aired for two seasons from 2015 to 2017 on Amazon Prime Video.

"One Mississippi" cast included:
Tig Notaro
Noah Harpster
John Rothman
Cailey Fleming
Rya Kihlstedt
Casey Wilson.
14. Pablo Escobar

Answer: Narcos

"Narcos" aired for three seasons from 2015 to 2017 on Netflix.

"Narcos" cast included:
Wagner Moura
Boyd Holbrook
Pedro Pascal
Joanna Christie
Maurice Compte
Andre Mattos
Robert Urbina
Diego Catano
Paulina Gaitan.

In 2016, "Narcos" was nominated for the Golden Globe Award for Best Television Series - Drama.
15. Brian Finch

Answer: Limitless

"Limitless" aired for one season in 2015/2016 on CBS.

"Limitless" cast included:
Jake McDorman
Jennifer Carpenter
Hill Harper
Mary Elizabeth Mastrantonio
Bradley Cooper
Ron Rifkin.

The series was based on the 2011 film that starred Bradley Cooper.
Source: Author wwe84

This quiz was reviewed by FunTrivia editor ladymacb29 before going online.
Any errors found in FunTrivia content are routinely corrected through our feedback system.
9/30/2026, Copyright 2026 FunTrivia, Inc. - Report an Error / Contact Us