FREE! Click here to Join FunTrivia. Thousands of games, quizzes, and lots more!
Quiz about American TV Shows Vol 108
Quiz about American TV Shows Vol 108

American TV Shows Vol. 108 Trivia Quiz

2016 - Part 4

Match the characters/clues to the American television series that first aired in 2016.

A matching quiz by wwe84. Estimated time: 3 mins.
  1. Home
  2. »
  3. Quizzes
  4. »
  5. TV Trivia
  6. »
  7. 2010s TV
  8. »
  9. U.S. TV Chronology - 2010s

Author
wwe84
Time
3 mins
Type
Match Quiz
Quiz #
425,885
Updated
Oct 15 26
# Qns
15
Difficulty
New Game
Avg Score
13 / 15
Plays
10
Last 3 plays: Reamar42 (15/15), MalStone (15/15), Rizeeve (15/15).
(a) Drag-and-drop from the right to the left, or (b) click on a right side answer box and then on a left side box to move it.
QuestionsChoices
1. Jack Dalton  
  The Real Housewives Of Potomac
2. Prairie Johnson  
  Outcast
3. Teresa Mendoza  
  The Ranch
4. Samuel Diggs  
  Mercy Street
5. Gizelle Bryant and Ashley Darby  
  Queen Sugar
6. Cary Deuber and Brandi Redmond  
  The OA
7. Eileen and Pat  
  Preacher
8. Eddie Lane  
  Queen Of The South
9. Nova Bordelon  
  Notorious
10. The Burns family  
  The Real Housewives Of Dallas
11. Colt and Rooster  
  The Path
12. Jesse Custer  
  MacGyver
13. Staci Cole  
  Nightcap
14. Kyle Barnes  
  The Real O'Neals
15. Julia George  
  Man With A Plan





Select each answer

1. Jack Dalton
2. Prairie Johnson
3. Teresa Mendoza
4. Samuel Diggs
5. Gizelle Bryant and Ashley Darby
6. Cary Deuber and Brandi Redmond
7. Eileen and Pat
8. Eddie Lane
9. Nova Bordelon
10. The Burns family
11. Colt and Rooster
12. Jesse Custer
13. Staci Cole
14. Kyle Barnes
15. Julia George

Most Recent Scores
Today : Reamar42: 15/15
Today : MalStone: 15/15
Today : Rizeeve: 15/15
Today : poetkah: 15/15
Today : bernie73: 1/15
Today : clevercatz: 15/15
Today : samak: 15/15
Today : reedy: 10/15
Today : Luckycharm60: 15/15

Quiz Answer Key and Fun Facts
1. Jack Dalton

Answer: MacGyver

"MacGyver" aired for five seasons from 2016 to 2021 on CBS.

"MacGyver" cast included:
Lucas Till
George Eads
Tristin Mays
Sandrine Holt
Justin Hires
Meredith Eaton
Isabel Lucas
Levy Tran
Henry Ian Cusick
Tracy Spiridakos
Amy Acker.
2. Prairie Johnson

Answer: The OA

"The OA" aired for two seasons from 2016 to 2019 on Netflix.

"The OA" cast included:
Brit Marling
Emory Cohen
Scott Wilson
Phyllis Smith
Alice Krige
Patrick Gibson
Brendan Meyer
Jason Isaacs.
3. Teresa Mendoza

Answer: Queen Of The South

"Queen Of The South" aired for five seasons from 2016 to 2021 on USA Network.

"Queen Of The South" cast included:
Alice Braga
Peter Gadiot
Veronica Falcon
Hemky Madera
Joaquim de Almeida
Justina Machado
Molly Burnett
David Andrews.
4. Samuel Diggs

Answer: Mercy Street

"Mercy Street" aired for two seasons from 2016 to 2017 on PBS.

"Mercy Street" cast included:
McKinley Belcher III
Suzanne Bertish
Norbert Leo Butz
L. Scott Caldwell
Gary Cole
Jack Falahee
Peter Gerety
Shalita Grant
Hannah James
Cameron Monaghan.
5. Gizelle Bryant and Ashley Darby

Answer: The Real Housewives Of Potomac

"The Real Housewives Of Potomac" first aired in 2016 on Bravo.

"The Real Housewives Of Potomac" cast included:
Gizelle Bryant
Ashley Darby
Robyn Dixon
Karen Huger
Monique Samuels
Candiace Dillard Bassett
Wendy Osefo
Mia Thornton
Nneka Ihim
Tia Glover.
6. Cary Deuber and Brandi Redmond

Answer: The Real Housewives Of Dallas

"The Real Housewives Of Dallas" aired for five seasons from 2016 to 2021 on Bravo.

"The Real Housewives Of Dallas" cast included:
Cary Deuber
Brandi Redmond
Tiffany Hendra
Stephanie Hollman
LeeAnne Locken
D'Andra Simmons
Kameron Westcott
Kary Brittingham
Tiffany Moon.
7. Eileen and Pat

Answer: The Real O'Neals

"The Real O'Neals" aired for two seasons from 2016 to 2017 on ABC.

"The Real O'Neals" cast included:
Martha Plimpton
Jay R. Ferguson
Noah Galvin
Matthew Shively
Bebe Wood
Mary Hollis Inboden.
8. Eddie Lane

Answer: The Path

"The Path" aired for three seasons from 2016 to 2018 on Hulu.

"The Path" cast included:
Aaron Paul
Hugh Dancy
Michelle Monaghan
Emma Greenwell
Rockmond Dunbar
Kyle Allen
Amy Forsyth
Sarah Jones.
9. Nova Bordelon

Answer: Queen Sugar

"Queen Sugar" aired for seven seasons from 2016 to 2022 on OWN.

"Queen Sugar" cast included:
Rutina Wesley
Dawn-Lyen Gardner
Kofi Siriboe
Nicholas L. Ashe
Omar Dorsey
Dondre Whitfield
Timon Kyle Durrett
Greg Vaughan
Bianca Lawson
Henry G. Sanders.

The series was based on Natalie Baszile's 2014 novel "Queen Sugar".
10. The Burns family

Answer: Man With A Plan

"Man With A Plan" aired for four seasons from 2016 to 2020 on CBS.

"Man With A Plan" cast included:
Matt LeBlanc
Liza Snyder
Grace Kaufman
Hala Finley
Matthew McCann
Jessica Chaffin
Kevin Nealon
Stacy Keach
Kali Rocha
Swoosie Kurtz.
11. Colt and Rooster

Answer: The Ranch

"The Ranch" aired for four seasons from 2016 to 2020 on Netflix.

"The Ranch" cast included:
Ashton Kutcher
Danny Masterson
Debra Winger
Sam Elliott
Elisha Cuthbert
Barry Corbin
Megyn Price
Kelli Goss.
12. Jesse Custer

Answer: Preacher

"Preacher" aired for four seasons from 2016 to 2019 on AMC.

"Preacher" cast included:
Dominic Cooper
Joseph Gilgun
Ruth Negga
Lucy Griffiths
W. Earl Brown
Derek Wilson
Ian Colletti
Tom Brooke
Graham McTavish
Pip Torrens
Noah Taylor.
13. Staci Cole

Answer: Nightcap

"Nightcap" aired for two seasons from 2016 to 2017 on Pop.

"Nightcap" cast included:
Ali Wentworth
Lauren Blumenfeld
Don Fanelli
Jason Tottenham
Jacob Wallach
Cherie Corinne Rice
Jeff Hiller
Ashley Park.
14. Kyle Barnes

Answer: Outcast

"Outcast" aired for two seasons from 2016 to 2018 on Cinemax.

"Outcast" cast included:
Patrick Fugit
Philip Glenister
Wrenn Schmidt
Kate Lyn Sheil
David Denman
Julia Crockett
Brent Spiner
C. Thomas Howell.
15. Julia George

Answer: Notorious

"Notorious" aired for one season in 2016 on ABC.

"Notorious" cast included:
Piper Perabo
Daniel Sunjata
Sepideh Moafi
Kate Jennings Grant
Ryan Guzman
Kevin Zegers
J. August Richards
Aimee Teegarden.
Source: Author wwe84

This quiz was reviewed by FunTrivia editor ladymacb29 before going online.
Any errors found in FunTrivia content are routinely corrected through our feedback system.
10/15/2026, Copyright 2026 FunTrivia, Inc. - Report an Error / Contact Us