FREE! Click here to Join FunTrivia. Thousands of games, quizzes, and lots more!
Quiz about American TV Shows Vol 107
Quiz about American TV Shows Vol 107

American TV Shows Vol. 107 Trivia Quiz

2016 - Part 3

Match the characters/clues to the American television series that first aired in 2016.

A matching quiz by wwe84. Estimated time: 3 mins.
  1. Home
  2. »
  3. Quizzes
  4. »
  5. TV Trivia
  6. »
  7. 2010s TV
  8. »
  9. U.S. TV Chronology - 2010s

Author
wwe84
Time
3 mins
Type
Match Quiz
Quiz #
425,837
Updated
Oct 12 26
# Qns
15
Difficulty
New Game
Avg Score
10 / 15
Plays
20
Last 3 plays: MirandaC1852 (3/15), Guest 73 (15/15), debbitts (7/15).
(a) Drag-and-drop from the right to the left, or (b) click on a right side answer box and then on a left side box to move it.
QuestionsChoices
1. Singer and junior  
  Lucifer
2. Caylea Woodbury  
  Lopez
3. White Canary and Firestorm  
  Little Women: Dallas
4. Issa Dee  
  Kevin Can Wait
5. Manolo  
  Insecure
6. Cottonmouth  
  I Love Dick
7. Childen and talent show  
  Lethal Weapon
8. Dr. Alexandra Panttiere  
  Legends Of Tomorrow
9. Mickey and Gus  
  Lady Dynamite
10. The Gable Family  
  Little Big Shots
11. Detective Chloe Decker  
  Harry
12. Riggs and Murtaugh  
  Heartbeat
13. Ashley "Miinie" Ross  
  Luke Cage
14. Chris Kraus  
  Little Women: Atlanta
15. Maria Bamford  
  Love





Select each answer

1. Singer and junior
2. Caylea Woodbury
3. White Canary and Firestorm
4. Issa Dee
5. Manolo
6. Cottonmouth
7. Childen and talent show
8. Dr. Alexandra Panttiere
9. Mickey and Gus
10. The Gable Family
11. Detective Chloe Decker
12. Riggs and Murtaugh
13. Ashley "Miinie" Ross
14. Chris Kraus
15. Maria Bamford

Most Recent Scores
Today : MirandaC1852: 3/15
Today : Guest 73: 15/15
Today : debbitts: 7/15
Today : SCIENCEKING_00: 13/15
Today : Guest 76: 15/15
Today : pfryguy: 15/15
Today : catnlib: 4/15
Today : james1947: 15/15
Today : Changeling_de: 15/15

Quiz Answer Key and Fun Facts
1. Singer and junior

Answer: Harry

"Harry" aired for two seasons from 2016 to 2018 in syndication.

Harry Connick, Jr. was nominated for two Daytime Emmy Awards for Outstanding Entertainment Talk Show Host in 2017 and 2018.
2. Caylea Woodbury

Answer: Little Women: Dallas

"Little Women" Dallas" aired for two seasons from 2016 to 2017 on Lifetime.

"Little Women: Dallas" cast included:
Caylea Woodbury
Tiffani Chance
Bri Barlup
Asta Young
Emily Fernandez
Amanda Loy
Brichelle Humphrey.
3. White Canary and Firestorm

Answer: Legends Of Tomorrow

"Legends Of Tomorrow" aired for seven seasons from 2016 to 2022 on The CW.

"Legends Of Tomorrow" cast included:
Caity Lotz
Victor Garber
Brandon Routh
Arthur Darvill
Amy Pemberton
Dominic Purcell
Wentworth Miller
Matt Letscher
Maisie Richardson-Sellers
Nick Zano
Jes Macallan.
4. Issa Dee

Answer: Insecure

"Insecure" aired for five seasons from 2016 to 2021 on HBO.

"Insecure" cast included:
Issa Rae
Yvonne Orji
Jay Ellis
Lisa Joyce
Natasha Rothwell
Amanda Seales
Y'lan Noel
Alexander Hodge.

In 2020, "Insecure" was nominated for the Emmy Award for Outstanding Comedy Series.
5. Manolo

Answer: Lopez

"Lopez" aired for two seasons from 2016 to 2017 on TV Land.

"Lopez" cast included:
George Lopez
CiTRiC
Maronzio Vance
James Michael Connor
Hayley Huntley
Ashley Zamora
Ray Diaz.
6. Cottonmouth

Answer: Luke Cage

"Luke Cage" aired for two seasons from 2016 to 2018 on Netflix.

"Luke Cage" cast included:
Mike Colter
Simone Missick
Theo Rossi
Mahershala Ali
Erik LaRay Harvey
Rosario Dawson
Alfre Woodard
Gabrielle Dennis
Finn Jones.

The series was based on Marvel Comics' character Luke Cage.
7. Childen and talent show

Answer: Little Big Shots

"Little Big Shots" aired for four seasons from 2016 to 2020 on NBC.

In 2016, Steve Harvey was nominated for the Emmy Award for Outstanding Host for a Reality or Reality-Competition Program.
8. Dr. Alexandra Panttiere

Answer: Heartbeat

"Heartbeat" aired for one season in 2016 on NBC.

"Heartbeat" cast included:
Melissa George
Dave Annable
Don Hany
Shelley Conn
Joshua Leonard
Maya Erskine
D.L. Hughley
Jamie Kennedy.
9. Mickey and Gus

Answer: Love

"Love" aired for three seasons from 2016 to 2018 on Netflix.

"Love" cast included:
Gillian Jacobs
Paul Rust
Claudia O'Doherty
Chris Witaske
Mike Mitchell
Kathy Baker
Ed Begley Jr
Iris Apatow.
10. The Gable Family

Answer: Kevin Can Wait

"Kevin Can Wait" aired for two seasons from 2016 to 2018 on CBS.

"Kevin Can Wait" cast included:
Kevin James
Erinn Hayes
Taylor Spreitler
Ryan Cartwright
Mary-Charles Jones
Leah Remini.
11. Detective Chloe Decker

Answer: Lucifer

"Lucifer" aired for six seasons from 2016 to 2021 on Fox (2016-2018) and Netflix (2019-2021).

"Lucifer" cast included:
Tom Ellis
Lauren German
Kevin Alejandro
D.B. Woodside
Lesley-Ann Brandt
Rachael Harris
Kevin Rankin
Tricia Helfer
Aimee Garcia
Tom Welling.
12. Riggs and Murtaugh

Answer: Lethal Weapon

"Lethal Weapon" aired for three seasons from 2016 to 2019 on Fox.

"Lethal Weapon" cast included:
Clayne Crawford
Damon Wayans Sr.
Jordana Brewster
Keesha Sharp
Kevin Rahm
Seann William Scott
Chandler Kinney
Thomas Lennon
Hilarie Burton
Michelle Hurd.

The series was based on the "Lethal Weapon" movie franchise, which starred Mel Gibson and Danny Glover.
13. Ashley "Miinie" Ross

Answer: Little Women: Atlanta

"Little Women: Atlanta" aired for six seasons from 2016 to 2021 on Lifetime.

"Little Women: Atlanta" cast included:
Ashley Ross
Amanda Salinas
Andrea Salinas
Tiffany Cashette
Briana Barlup
Emily Fernandez
Shirlene King
Tanya Scott.
14. Chris Kraus

Answer: I Love Dick

"I Love Dick" aired for one season in 2016/2017 on Amazon Prime Video.

"I Love Dick" cast included:
Kathryn Hahn
Kevin Bacon
Griffin Dunne
Roberta Colindrez
Bobbi Menuez.
15. Maria Bamford

Answer: Lady Dynamite

"Lady Dynamite" aired for two seasons from 2016 to 2017 on Netflix.

"Lady Dynamite" cast included:
Maria Bamford
Fred Melamed
Mary Kay Place
Olafur Darri Olafsson
Ana Gasteyer
Mo Collins
Dean Cain.
Source: Author wwe84

This quiz was reviewed by FunTrivia editor ladymacb29 before going online.
Any errors found in FunTrivia content are routinely corrected through our feedback system.
10/12/2026, Copyright 2026 FunTrivia, Inc. - Report an Error / Contact Us