FREE! Click here to Join FunTrivia. Thousands of games, quizzes, and lots more!
Quiz about American TV Shows Vol 114
Quiz about American TV Shows Vol 114

American TV Shows Vol. 114 Trivia Quiz

2017 - Part 3

Match the characters/clues to the American television series that aired in 2017.

A matching quiz by wwe84. Estimated time: 3 mins.
  1. Home
  2. »
  3. Quizzes
  4. »
  5. TV Trivia
  6. »
  7. 2010s TV
  8. »
  9. U.S. TV Chronology - 2010s

Author
wwe84
Time
3 mins
Type
Match Quiz
Quiz #
426,008
Updated
Oct 26 26
# Qns
15
Difficulty
New Game
Avg Score
11 / 15
Plays
8
Last 3 plays: bernie73 (2/15), Kabdanis (15/15), Reamar42 (15/15).
(a) Drag-and-drop from the right to the left, or (b) click on a right side answer box and then on a left side box to move it.
QuestionsChoices
1. Goldie  
  Midnight, Texas
2. Sam and Ben  
  Marlon
3. The Alvarez family  
  The Marvelous Mrs. Maisel
4. Amy Cabrera  
  I'm Dying Up Here
5. Marty and Wendy Byrde  
  Imposters
6. Mackenzie Moing  
  The Mick
7. Bill Hodges  
  Iron Fist
8. Maddie Jonson  
  Legion
9. Holden Ford  
  Mindhunter
10. Captain Ed Mercer  
  Ozark
11. David Haller  
  One Day At A Time
12. Ashley Wayne  
  Kevin (Probably) Saves The World
13. Manfred Bernardo  
  The Orville
14. Danny Rand  
  Loudermilk
15. Midge and The Gaslight Cafe  
  Mr. Mercedes





Select each answer

1. Goldie
2. Sam and Ben
3. The Alvarez family
4. Amy Cabrera
5. Marty and Wendy Byrde
6. Mackenzie Moing
7. Bill Hodges
8. Maddie Jonson
9. Holden Ford
10. Captain Ed Mercer
11. David Haller
12. Ashley Wayne
13. Manfred Bernardo
14. Danny Rand
15. Midge and The Gaslight Cafe

Most Recent Scores
Today : bernie73: 2/15
Today : Kabdanis: 15/15
Today : Reamar42: 15/15
Today : Guest 107: 0/15
Today : Flukey: 0/15
Today : psnz: 15/15
Today : samak: 15/15
Today : DeepHistory: 15/15

Quiz Answer Key and Fun Facts
1. Goldie

Answer: I'm Dying Up Here

"I'm Dying Up Here" aired for two seasons from 2017 to 2018 on Showtime.

"I'm Dying Up Here" cast included:
Melissa Leo
Ari Graynor
Clark Duke
Michael Angarano
Andrew Santino
Stephen Guarino
Erik Griffin
RJ Cyler.
2. Sam and Ben

Answer: Loudermilk

"Loudermilk" aired for three seasons from 2017 to 2020 on Audience Network (2017-2018) and Amazon Prime Video (2020).

"Loudermilk" cast included:
Ron Livingston
Will Sasso
Anja Savcic
Laura Mennell
Brian Regan
Ricky Blitt
Timothy Webber
3. The Alvarez family

Answer: One Day At A Time

"One Day At A Time" aired for four seasons from 2017 to 2020 on Netflix (2017-2019) and Pop (2020).

"One Day At A Time" cast included:
Justina Machado
Todd Grinnell
Isabella Gomez
Marcel Ruiz
Stephen Tobolowsky
Rita Moreno
Fiona Gubelmann
Ariela Barer
Mackenzie Phillips
Judy Reyes.

The series was based on the original 1975 series that aired for nine seasons on CBS.
4. Amy Cabrera

Answer: Kevin (Probably) Saves The World

"Kevin (Probably) Saves The World" aired for one season in 2017/2018 on ABC.

"Kevin (Probably) Saves The World" cast included:
Jason Ritter
JoAnna Garcia Swisher
Kimberly Hebert Gregory
India de Beaufort
J. August Richards
Chloe East.
5. Marty and Wendy Byrde

Answer: Ozark

"Ozark" aired for four seasons from 2017 to 2022 on Netflix.

"Ozark" cast included:
Jason Bateman
Laura Linney
Sofia Hublitz
Skylar Gaertner
Julia Garner
Jason Butler Harner
Esai Morales
Peter Mullan
Lisa Emery
Charlie Tahan
Janet McTeer.

"Ozark" was nominated for three Emmy Awards for Outstanding Drama Series in 2019, 2020 and 2022.
6. Mackenzie Moing

Answer: The Mick

"The Mick" aired for two seasons from 2017 to 2018 on Fox.

"The Mick" cast included:
Kaitlin Olson
Sofia Black-D'Elia
Thomas Barbusca
Carla Jimenez
Scott MacArthur
Tricia O'Kelley.
7. Bill Hodges

Answer: Mr. Mercedes

"Mr. Mercedes" aired for three seasons from 2017 to 2019 on Audience Network.

"Mr. Mercedes" cast included:
Brendan Gleeson
Harry Treadaway
Holland Taylor
Justine Lupe
Jharrel Jerome
Breeda Wool
Scott Lawrence
Kelly Lynch
Mary-Louise Parker
Tessa Ferrer
Nancy Travis.
8. Maddie Jonson

Answer: Imposters

"Imposters" aired for two seasons from 2017 to 2018 on Bravo.

"Imposters" cast included:
Inbar Lavi
Rob Heaps
Parker Young
Marianne Rendon
Stephen Bishop
Brian Benben
Katherine LaNasa.
9. Holden Ford

Answer: Mindhunter

"Mindhunter" aired for two seasons from 2017 to 2019 on Netflix.

"Mindhunter" cast included:
Jonathan Groff
Holt McCallany
Anna Torv
Hannah Gross
Cotter Smith
Stacey Roca
Lauren Glazier
Michael Cerveris.
10. Captain Ed Mercer

Answer: The Orville

"The Orville" aired for three seasons from 2017 to 2022 on Fox (2017-2019) and Hulu (2022).

"The Orville" cast included:
Seth MacFarlane
Adrianne Palicki
Penny Johnson Jerald
Scott Grimes
Peter Macon
Halston Sage
J. Lee
Mark Jackson
Jessica Szohr
Anne Winters
Norm MacDonald.
11. David Haller

Answer: Legion

"Legion" aired for three seasons from 2017 to 2019 on FX.

"Legion" cast included:
Dan Stevens
Rachel Keller
Aubrey Plaza
Navid Negahban
Jeremie Harris
Amber Midthunder
Jean Smart
Bill Irwin
Hamish Linklater.

The series was based on the Marvel Comics character Legion.
12. Ashley Wayne

Answer: Marlon

"Marlon" aired for two seasons from 2017 to 2018 on NBC.

"Marlon" cast included:
Marlon Wayans
Essence Atkins
Notlim Taylor
Amir O'Neil
Bresha Webb
Diallo Riddle.
13. Manfred Bernardo

Answer: Midnight, Texas

"Midnight, Texas" aired for two seasons from 2017 to 2018 on NBC.

"Midnight, Texas" cast included:
Francois Arnaud
Arielle Kebbel
Peter Mensah
Dylan Bruce
Parisa Fitz-Henley
Jason Lewis
Sarah Ramos.
14. Danny Rand

Answer: Iron Fist

"Iron Fist" aired for two seasons from 2017 to 2018 on Netflix.

"Iron Fist" cast included:
Finn Jones
Jessica Henrick
Tom Pelphrey
Jessica Stroup
Ramon Rodriguez
Sacha Dhawan
Rosario Dawson
David Wenham
Alice Eve.

The series was based on the Marvel Comics character Iron Fist.
15. Midge and The Gaslight Cafe

Answer: The Marvelous Mrs. Maisel

"The Marvelous Mrs. Maisel" aired for five seasons from 2017 to 2023 on Amazon Prime Video.

"The Marvelous Mrs. Maisel" cast included:
Rachel Brosnahan
Alex Borstein
Micahel Zegen
Marin Hinkle
Tony Shalhoub
Kevin Pollak
Caroline Aaron
Jane Lynch
Luke Kirby
Reid Scott.

In 2018, "The Marvelous Mrs. Maisel" won the Emmy Award for Outstanding Comedy Series.

In 2018, "The Marvelous Mrs. Maisel" won the Golden Globe Award for Best Television Series - Musical or Comedy.
Source: Author wwe84

This quiz was reviewed by FunTrivia editor ladymacb29 before going online.
Any errors found in FunTrivia content are routinely corrected through our feedback system.
10/26/2026, Copyright 2026 FunTrivia, Inc. - Report an Error / Contact Us