FREE! Click here to Join FunTrivia. Thousands of games, quizzes, and lots more!
Bond Quotes Quizzes, Trivia and Puzzles
Bond Quotes Quizzes, Trivia

Bond Quotes Trivia

Bond Quotes Trivia Quizzes

  1. Home
  2. »
  3. Quizzes
  4. »
  5. Movie Trivia
  6. »
  7. James Bond

Fun Trivia
18 Bond Quotes quizzes and 245 Bond Quotes trivia questions.
1.
  James Bond License To Pun: After the Kill   popular trivia quiz  
Match Quiz
 10 Qns
Match the villains with the quip either James Bond or someone else makes after they send the baddie to meet their maker.
Average, 10 Qns, raidramon0, Apr 18 22
Average
raidramon0 gold member
Apr 18 22
228 plays
2.
  Take this James Bond Quotes Quiz   great trivia quiz  
Multiple Choice
 25 Qns
007 is known for his witty one-liners but he doesn't get all the best lines. See how many of these lines from Bond films you can spot.
Average, 25 Qns, lincolnshep, Apr 10 23
Average
lincolnshep
Apr 10 23
2803 plays
3.
  James Bond, Memorable Quotes   great trivia quiz  
Multiple Choice
 25 Qns
Familiar system, I say the quote, you the movie. There's at least one for every James Bond flick!
Average, 25 Qns, Zargo, May 29 05
Average
Zargo
4976 plays
4.
  Which Bond Said It?    
Multiple Choice
 10 Qns
Over the years, the public has been entertained by the witty remarks of the infamous James Bond. Still, the stuff he says differs from film to film as different people play him each time. Can you guess which Bond said the quotes?
Average, 10 Qns, Bruce007, Sep 20 17
Average
Bruce007
822 plays
5.
  James Bond: Q's Quotes    
Multiple Choice
 15 Qns
The scenes between James Bond and Q are essential parts of the Bond series. Can you place the following lines from Q in the correct movies?
Average, 15 Qns, lincolnshep, Apr 10 04
Average
lincolnshep
1227 plays
6.
  007 Quotes From Villains    
Multiple Choice
 15 Qns
The villains from the Bond series have spouted some of the most memorable threats, diatribe, and just downright great lines. Match the following quotes with the villains who said them.
Average, 15 Qns, musqua, May 07 10
Average
musqua
2338 plays
7.
  The Man with the Golden Quotes!    
Multiple Choice
 25 Qns
Let's drink to 007, he's said more than enough memorable things for me to make a second quotes quiz! Things are the same in this one; me providing quotes (at least one from each movie including 'Die Another Day'), you providing movie titles.
Average, 25 Qns, Zargo, May 29 05
Average
Zargo
1331 plays
8.
  Multiple Choice Quiz about James Bond Quotes    
Multiple Choice
 10 Qns
I give you the quote, you give me the person who said it.
Tough, 10 Qns, Poppy_Pom_Pom, Mar 02 09
Tough
Poppy_Pom_Pom
1079 plays
9.
  James Bond Quotes: One    
Multiple Choice
 15 Qns
I'll give you a line of dialogue from a James Bond film. You guess the film. Careful; some films may appear twice.
Average, 15 Qns, mayshus, Nov 22 02
Average
mayshus
2624 plays
10.
  Who Said What In"Bond" Films?    
Multiple Choice
 10 Qns
This isn't all that complicated. I'll quote someone from a "Bond" film, and all you have to do is identify who said it.
Average, 10 Qns, mainframe56, Sep 17 14
Average
mainframe56
833 plays
trivia question Quick Question
Who says this at the end of the film "The Spy Who Loved Me"-"The mission is now over commander."?

From Quiz "James Bond Quotes"




11.
  James Bond Quotes IV    
Multiple Choice
 10 Qns
Here is my fourth installment of James Bond quotes. Enjoy!
Average, 10 Qns, Legend007, Jan 30 03
Average
Legend007
1321 plays
12.
  What do you know about James Bond Quotes?    
Multiple Choice
 10 Qns
Great lines from the best of Bond - not for the faint hearted.
Average, 10 Qns, pavr, Aug 28 10
Average
pavr
1377 plays
13.
  James Bond Puns    
Multiple Choice
 10 Qns
James Bond can usually come up with a witty one liner after bumping off a baddie. Can you remember whose deaths resulted in each of the following lines?
Tough, 10 Qns, lincolnshep, Nov 13 12
Tough
lincolnshep
2501 plays
14.
  James Bond Quotes: Two.    
Multiple Choice
 15 Qns
More James Bond quotes. Don't ya just love 'em? I give you a quote, you name the film. Some films may appear twice.
Average, 15 Qns, mayshus, May 07 04
Average
mayshus
1087 plays
15.
  10 James Bond Quotes Questions    
Multiple Choice
 10 Qns
Have a go at guessing the movie that goes with the quote.
Tough, 10 Qns, Legend007, Nov 05 02
Tough
Legend007
1842 plays
16.
  James Bond Quotes III    
Multiple Choice
 10 Qns
Here is my third installment of James Bond quotes. All are multiple choices, so enjoy. :)
Tough, 10 Qns, Legend007, Nov 01 15
Tough
Legend007
1158 plays
17.
  James Bond Quotes II    
Multiple Choice
 10 Qns
Here is my 2nd installment of Bond Quotes. They are pretty tough but give them a go anyway. Enjoy!
Tough, 10 Qns, Legend007, Jun 27 17
Tough
Legend007
1231 plays
18.
  The Ultimate James Bond Quotes Quiz    
Multiple Choice
 10 Qns
I give you the quote, you give me the movie. Simple!
Difficult, 10 Qns, chimpbizkit, Mar 19 05
Difficult
chimpbizkit
2513 plays

Bond Quotes Trivia Questions

1. Who says this in the film "GoldenEye"?: "Don't touch that. That's my lunch!"

From Quiz
James Bond Quotes

Answer: Q

This is one of Q's (Desmond Llewelyn) quotes from "GoldenEye". His lunch refers to a baguette. Q is the armourer in the James Bond series and his real name is Major Boothroyd. He is saying this sentence to Bond (Pierce Brosnan), because Bond thinks that his lunch is a new gadget that Q is inventing.

2. "World domination...The same old dream. Our asylums are full of people who think they're Napoleon, Or God." Which Bond actor said it?

From Quiz Which Bond Said It?

Answer: Sean Connery

This quote came from the 1962 James Bond film, entitled "Dr. No". The line, said by Sean Connery to Dr. No, was supposed to counter what Dr. No had just said. Dr. No said, "The Americans are fools. I offered my services, they refused. So did the East. Now they can both pay for their mistake."

3. "The world is not enough." (in the film of the same title)

From Quiz Who Said What In"Bond" Films?

Answer: James Bond

Bond is, unfortunately, strapped to Elektra King's torture chair. It has a steel collar, and applies pressure to the back of the neck. Elektra is slowly choking him with it. But she is curious as to why he didn't join her side, and become extremely rich. So she tells him, "I could have offered you the world!". Bond replies, "The world is not enough.". Elektra tells him that it is a "foolish sentiment". Bond corrects her by shaking his head and saying, "family motto". Bond's family motto, hence, gives its name to the 1999 film, "The World Is Not Enough". This quote is also said by Sir Hilary Bray in "On Her Majesty's Secret Service" (1969).

4. "I never joke about my work 007."

From Quiz James Bond: Q's Quotes

Answer: Goldfinger

When Q tells 007 that his new Aston Martin has an ejector seat, Bond says "You're joking", resulting in the above response. Q does say this exact quote in "Die Another Day" also.

5. In which film would you hear this quote? Woman: "You're all wet." Bond: "Yes, but my martini's still dry."

From Quiz James Bond Quotes

Answer: Never Say Never Again

The woman in this conversation was Fatima Blush played by Barbara Carrera. "Never Say Never Again" was not an official James Bond film. Apart from Sean Connery, it doesn't feature any of the regular cast and it doesn't have the James Bond theme or the gun barrel opening title.

6. "Give us a kiss, give us a kiss."

From Quiz James Bond Quotes IV

Answer: For Your Eyes Only

The Havelock's parrot Max says those words a few times in the movie. He even said it to the British PM, Margaret Thatcher.

7. "Do you mind if my friend sits this one out? She's just dead."

From Quiz James Bond Puns

Answer: Fiona Volpe

In 'Thunderball', Fiona was shot in the back by her own men. They intended to shoot Bond while he was dancing with her but Bond spun her around and she took a bullet in the back. He then put her on a chair at the side of the dance floor.

8. 'In Japan, men always come first, women come second.'
'I just might retire to here!'

From Quiz The Man with the Golden Quotes!

Answer: You Only Live Twice

Bond (Connery) and Tanaka (Tetsuro Tamba) discussing his 'rules'. The other one is 'never do anything for yourself when someone else can do it for you.'

9. "What did he promise you? His heart? Give her his heart."

From Quiz James Bond Quotes: Two.

Answer: Licence to Kill

Sanchez getting all romantic and sending a nice Valentine. Ahhh...

10. "I must be dreaming."

From Quiz James Bond Quotes: One

Answer: Goldfinger

Bond's reply to, "I'm Pussy Galore."

11. Bond's immortal words in "Dr. No", "Bond, James Bond", were spoken to who?

From Quiz James Bond Quotes

Answer: SylviaTrench

The scene with our our first ever look at James Bond - at the roulette table, opening of "Dr. No". Once spoken, never forgotten. (The other girls are from other Bond films).

12. "It pays to advertise."

From Quiz James Bond Quotes II

Answer: Octopussy

Bond said this after ploughing through the paper mache advertisement and a new one popped up.

13. "Depends upon which side of the glass you are on."

From Quiz James Bond Quotes

Answer: Dr. No

Dr. No to James Bond as they are both standing next to the $1 million window.

14. 'Sorry old man. Section 26, paragraph 5, need-to-know. Sure you'll understand!'

From Quiz James Bond, Memorable Quotes

Answer: The Living Daylights

Bond (Dalton) to Saunders.

15. 'You expect me to talk?'

From Quiz James Bond Quotes

Answer: Goldfinger

'No, Mr. Bond, I expect you to die!'

16. 'Mr. Bond is indeed a very rare breed... soon to be made extinct.'

From Quiz 007 Quotes From Villains

Answer: Kamal Khan

From 'Octopussy', during the 'hunt' for Bond.

17. "Whoever she was, I must have scared the living daylights out of her." Which Bond said it?

From Quiz Which Bond Said It?

Answer: Timothy Dalton

This quote came from the 1987 James Bond movie, "The Living Daylights", starring Timothy Dalton as Bond. When James Bond said the line, he was referring to the female sniper whom he had stopped by shooting her weapon out of her hand. It turned out that the female sniper was a good guy, and that the bullets she had in her rifle were blanks, for the purpose of making Koskov's defection look real.

18. "Time to draw the line."

From Quiz Who Said What In"Bond" Films?

Answer: Gustav Graves

In "Die Another Day" (2002), Graves is trying to kill Bond with Icarus, his giant, heat laser satellite. He "draws the line" when he cuts off the piece of ice Bond (and the dragster) are hanging from. Bond would have died, had he not grabbed the parachute and water skied to safety. This is Graves' "demonstration" for the Korean generals. Indeed, all the bad guys are present in his office at this moment - the generals, Miranda, Zao, Vlad, and himself of course.

19. "I think he's attempting re-entry, Sir."

From Quiz James Bond: Q's Quotes

Answer: Moonraker

Bond is in a space shuttle when he's caught, on camera, in bed with a CIA agent. When M asks "What's Bond doing?" Q responds as above but he hasn't seen the picture from camera, only a monitor showing the position of the shuttle.

20. This is my favourite line from a Bond movie, which film is it from? Bond: "Do you expect me to talk?" Baddie: "No, Mr Bond, I expect you to die."

From Quiz James Bond Quotes

Answer: Goldfinger

Bond was strapped to a table made of gold with an industrial laser inching towards his privates! The baddie forcing him to endure this torture was Auric Goldfinger.

21. "Why can't you just be a good boy and die?" "You first."

From Quiz James Bond Quotes IV

Answer: GoldenEye

This is the scene on the train, where James Bond has a gun pointed at Trevelyan's head.

22. "He always did have an inflated opinion of himself."

From Quiz James Bond Puns

Answer: Kananga

From 'Live And Let Die'. Bond kills Kananga by making him swallow a pellet full of compressed air. It expands inside him and he pops!

23. 'We have an old saying too Georgi, and you're full of it!'

From Quiz The Man with the Golden Quotes!

Answer: The Living Daylights

Bond (Dalton) to Koskow (Jeroen Krabbé), after the latter explains how sorry he is at Bonds predicament, however, 'Duty has no sweethearts!'

24. "So we're going UP, then?"

From Quiz James Bond Quotes: Two.

Answer: The World Is Not Enough

Right after Bond's abortive attempt to get the submarine up to the surface. Get to see Denise Richards win a wet t-shirt competition, though.

25. "I think he's attempting re-entry, Sir."

From Quiz James Bond Quotes: One

Answer: Moonraker

Spoken near the end of the film by poor old, innocent Q and his double entendres.

26. In 'Dr. No', Bond finds a girl waiting in his flat for him (playing golf). What does Bond reply when she asks him to repeat when he said he has to leave?

From Quiz James Bond Quotes

Answer: "Almost immediately."

Bond returns to his flat en route to Jamaica. He finds Sylvia Trench waiting, and initally says he has to leave "immediately" but when made an offer he can't refuse, decides to change his reply to "almost immediately". Getting to know Bond's priorities...

27. "Well there isn't a 70 year old around when you need one."

From Quiz James Bond Quotes III

Answer: Moonraker

Bond responding to Dr. Goodhead, whilst getting ready to test out the centrifuge.

28. "Have Q run a few tests on this."

From Quiz James Bond Quotes II

Answer: Moonraker

Bond to M when he handed him the vial of contaminated liquid.

29. "What's the time?"
"Time for you to die."

From Quiz James Bond Quotes

Answer: The World Is Not Enough

Elecktra King to M whilst giving her the clock so that she can send a GPS signal to Bond.

This is category 4616
Last Updated Jul 20 2024 5:45 AM
play trivia = Top 5% Rated Quiz, take trivia quiz Top 10% Rated Quiz, test trivia quiz Top 20% Rated Quiz, popular trivia A Well Rated Quiz
new quizzes = added recently, editor pick = Editor's Pick editor = FunTrivia Editor gold = Gold Member

Teachers / educators: FunTrivia welcomes the use of our website and quizzes in the classroom as a teaching aid or for preparing and testing students. See our education section. Our quizzes are printable and may be used as question sheets by k-12 teachers, parents, and home schoolers.

 ·  All questions, answers, and quiz content on this website is copyright FunTrivia, Inc and may not be reproduced without permission. Any images from TV shows and movies are copyright their studios, and are being used under "fair use" for commentary and education.