Quiz about James Bond Quotes One
Quiz about James Bond Quotes One

James Bond Quotes: One Trivia Quiz


I'll give you a line of dialogue from a James Bond film. You guess the film. Careful; some films may appear twice.

A multiple-choice quiz by mayshus. Estimated time: 4 mins.
  1. Home
  2. »
  3. Quizzes
  4. »
  5. Movie Trivia
  6. »
  7. James Bond
  8. »
  9. Bond Quotes

Author
mayshus
Time
4 mins
Type
Multiple Choice
Quiz #
103,596
Updated
Dec 03 21
# Qns
15
Difficulty
Average
Avg Score
9 / 15
Plays
2602
Last 3 plays: Guest 67 (7/15), Guest 24 (13/15), Guest 101 (13/15).
This quiz has 2 formats: you can play it as a or as shown below.
Scroll down to the bottom for the answer key.
1. "I must be dreaming." Hint

From Russia With Love
You Only Live Twice
Goldfinger
Live And Let Die

2. "I think he's attempting re-entry, Sir." Hint

You Only Live Twice
Moonraker
For Your Eyes Only
A View To A Kill

3. "Could I borrow a match?" - "I use a lighter." - "Better still." - "Until they go wrong." Hint

From Russia With Love
Diamonds Are Forever
You Only Live Twice
For Your Eyes Only

4. "I've always wanted to have Christmas in Turkey." Hint

The World Is Not Enough
The Spy Who Loved Me
The Living Daylights
From Russia With Love

5. "Do you mind if my friend sits this one out? She's just dead." Hint

From Russia With Love
Thunderball
On Her Majesty's Secret Service
You Only Live Twice

6. "It won't be the nicotine that kills you, Mr. Bond." Hint

On Her Majesty's Secret Service
You Only Live Twice
Diamonds Are Forever
Thunderball

7. "He certainly left with his tails between his legs." Hint

The Spy Who Loved Me
The Living Daylights
You Only Live Twice
Diamonds Are Forever

8. "We have an old saying too, Georgi, and you're full of it." Hint

Licence To Kill
The Living Daylights
Tomorrow Never Dies
For Your Eyes Only

9. "Well. Here's to us." Hint

The Spy Who Loved Me
For Your Eyes Only
The Man With The Golden Gun
Moonraker

10. "As far as I can remember, James, you've never had me." Hint

Tomorrow Never Dies
Die Another Day
The World Is Not Enough
Goldeneye

11. "This never happened to the other fellow." Hint

Live And Let Die
On Her Majesty's Secret Service
The Living Daylights
Goldeneye

12. "Secret agent!? On whose side?" Hint

The Man With The Golden Gun
Live And Let Die
For Your Eyes Only
A View To A Kill

13. "You have a nasty habit of surviving." Hint

Diamonds Are Forever
A View To A Kill
Octopussy
Live And Let Die

14. "Why do Chinese girls taste different from other girls?" Hint

You Only Live Twice
The Man With The Golden Gun
Tomorrow Never Dies
Octopussy

15. "I think you're a sexist, misogynist dinosaur, a relic of the cold war." Hint

Goldeneye
The World Is Not Enough
Tomorrow Never Dies
The Living Daylights


(Optional) Create a Free FunTrivia ID to save the points you are about to earn:

arrow Select a User ID:
arrow Choose a Password:
arrow Your Email:




Quiz Answer Key and Fun Facts
1. "I must be dreaming."

Answer: Goldfinger

Bond's reply to, "I'm Pussy Galore."
2. "I think he's attempting re-entry, Sir."

Answer: Moonraker

Spoken near the end of the film by poor old, innocent Q and his double entendres.
3. "Could I borrow a match?" - "I use a lighter." - "Better still." - "Until they go wrong."

Answer: From Russia With Love

It was the secret code to identify friendly agents.
4. "I've always wanted to have Christmas in Turkey."

Answer: The World Is Not Enough

Bond attempting, (and eventually succeeding), to have his wicked way with Dr. Christmas Jones.
5. "Do you mind if my friend sits this one out? She's just dead."

Answer: Thunderball

After Bond's reluctant dance partner, Fiona Volpe, gets accidentally shot by her own men, he plonks her down in a chair, speaks the above, and calmly walks away.
6. "It won't be the nicotine that kills you, Mr. Bond."

Answer: You Only Live Twice

Spoken by Blofeld just before Bond lights up. He doesn't realise, of course, that Bond's cigarettes shoot bullets. Can't believe he fell for that one!
7. "He certainly left with his tails between his legs."

Answer: Diamonds Are Forever

Spoken by Bond just after he throws Mr. Wint off the boat with a bomb wedged between his thighs.
8. "We have an old saying too, Georgi, and you're full of it."

Answer: The Living Daylights

Bond's reply to Georgi Koskov's statement, "We have an old saying. Duty has no sweethearts."
9. "Well. Here's to us."

Answer: Moonraker

Tough one, that. It was Jaws' only line in the series, spoken to Dolly, his unfeasibly-sized-in-comparison-to-himself girlfriend. Will she be able to put up with his dentures in a glass on the bedroom table every night? Ahh... True love.
10. "As far as I can remember, James, you've never had me."

Answer: Goldeneye

Moneypenny's beautifully cutting reply to Bond's, "Ah, Moneypenny. What would I do without you?"
11. "This never happened to the other fellow."

Answer: On Her Majesty's Secret Service

George Lazenby's tongue in cheek comment when Diana Rigg runs off on him at the end of the pre credit sequence. Sean Connery would never have let her get away so easy!
12. "Secret agent!? On whose side?"

Answer: Live And Let Die

Spoken by tobacco chompin' Sheriff, J. W. Pepper. "You some kinda doomesday machine, boy!"
13. "You have a nasty habit of surviving."

Answer: Octopussy

Kamal Khan stating the blatantly obvious.
14. "Why do Chinese girls taste different from other girls?"

Answer: You Only Live Twice

"You think we better?" - "No. Just different." In the opening sequence just before Bond gets machine gunned to death. Or does he...?
15. "I think you're a sexist, misogynist dinosaur, a relic of the cold war."

Answer: Goldeneye

Judi Dench as M, putting Bond FIRMLY in his place.
Source: Author mayshus

This quiz was reviewed by FunTrivia editor rj211 before going online.
Any errors found in FunTrivia content are routinely corrected through our feedback system.
Most Recent Scores
Jan 28 2023 : Guest 67: 7/15
Jan 03 2023 : Guest 24: 13/15
Dec 11 2022 : Guest 101: 13/15

Score Distribution

quiz
1/29/2023, Copyright 2023 FunTrivia, Inc. - Report an Error / Contact Us