Quiz about James Bond Quotes III
Quiz about James Bond Quotes III

James Bond Quotes III Trivia Quiz


Here is my third installment of James Bond quotes. All are multiple choices, so enjoy. :)

A multiple-choice quiz by Legend007. Estimated time: 3 mins.
  1. Home
  2. »
  3. Quizzes
  4. »
  5. Movie Trivia
  6. »
  7. James Bond
  8. »
  9. Bond Quotes

Author
Legend007
Time
3 mins
Type
Multiple Choice
Quiz #
99,104
Updated
Dec 03 21
# Qns
10
Difficulty
Tough
Avg Score
6 / 10
Plays
1144
This quiz has 2 formats: you can play it as a or as shown below.
Scroll down to the bottom for the answer key.
1. "Insomnia sir?"
"Instructions."
Hint

Moonraker
Thunderball
You Only Live Twice
Live And Let Die

2. "Well there isn't a 70 year old around when you need one." Hint

Tomorrow Never Dies
The Living Daylights
For Your Eyes Only
Moonraker

3. "If God wanted man to fly.... He would have given him wings." Hint

Goldfinger
Moonraker
Diamonds Are Forever
GoldenEye

4. "So that's what I've been doing wrong all these years." Hint

The World Is Not Enough
For Your Eyes Only
Tomorrow Never Dies
GoldenEye

5. "What's my code?"
"Oh, most appropriate - a wolf whistle."
Hint

Thunderball
Tomorrow Never Dies
The Living Daylights
Goldfinger

6. "Wonderful for poison pen letters." Hint

Moonraker
Live And Let Die
For Your Eyes Only
Octopussy

7. "Sweet mother of pearl." Hint

Live And Let Die
The Spy Who Loved Me
Diamonds Are Forever
From Russia With Love

8. "It can project a spot on the moon. Or, at closer range, cut through solid metal. I will show you." Hint

Goldfinger
The World Is Not Enough
Moonraker
The Man With The Golden Gun

9. "So, how is old Q? Still up to his old tricks?" Hint

A View To A Kill
Octopussy
Licence To Kill
GoldenEye

10. "Someone's voice patterns and resonance stored in a small oral-signature tape." Hint

Goldfinger
Diamonds Are Forever
On Her Majesty's Secret Service
You Only Live Twice


(Optional) Create a Free FunTrivia ID to save the points you are about to earn:

arrow Select a User ID:
arrow Choose a Password:
arrow Your Email:




Quiz Answer Key and Fun Facts
1. "Insomnia sir?" "Instructions."

Answer: Live And Let Die

Bond is being informed about the deaths of the three British authorities.
2. "Well there isn't a 70 year old around when you need one."

Answer: Moonraker

Bond responding to Dr. Goodhead, whilst getting ready to test out the centrifuge.
3. "If God wanted man to fly.... He would have given him wings."

Answer: Diamonds Are Forever

Mr. Kidd and Mr. Wint conversing after they exploded a helicopter.
4. "So that's what I've been doing wrong all these years."

Answer: Tomorrow Never Dies

Bond says this after been told by Q where to listen and talk into his new mobile phone.
5. "What's my code?" "Oh, most appropriate - a wolf whistle."

Answer: The Living Daylights

Bond asks for the code that sets off the explosive in his key ring and Q replying.
6. "Wonderful for poison pen letters."

Answer: Octopussy

Bond responding to Q after he was told of what dangerous chemical sits in his new fountain pen.
7. "Sweet mother of pearl."

Answer: Live And Let Die

Quarrel Jr.
8. "It can project a spot on the moon. Or, at closer range, cut through solid metal. I will show you."

Answer: Goldfinger

Goldfinger is describing his industrial laser that he plans to use on Bond.
9. "So, how is old Q? Still up to his old tricks?"

Answer: GoldenEye

Alec Trevelyan talking to Bond whilst studying his watch that he had confiscated from him.
10. "Someone's voice patterns and resonance stored in a small oral-signature tape."

Answer: Diamonds Are Forever

Blofeld describing the voice-changing machine that he uses to pose as Willard Whyte.
Source: Author Legend007

This quiz was reviewed by FunTrivia editor DakotaNorth before going online.
Any errors found in FunTrivia content are routinely corrected through our feedback system.
Most Recent Scores
Dec 23 2022 : Andyboy2021: 10/10
Dec 11 2022 : Guest 101: 7/10

Score Distribution

quiz
1/29/2023, Copyright 2023 FunTrivia, Inc. - Report an Error / Contact Us