FREE! Click here to Join FunTrivia. Thousands of games, quizzes, and lots more!
Quiz about James Bond License To Pun After the Kill
Quiz about James Bond License To Pun After the Kill

James Bond License To Pun: After the Kill Quiz


Match the villains with the quip either James Bond or someone else makes after they send the baddie to meet their maker.

A matching quiz by raidramon0. Estimated time: 4 mins.
  1. Home
  2. »
  3. Quizzes
  4. »
  5. Movie Trivia
  6. »
  7. James Bond
  8. »
  9. Bond Quotes

Author
raidramon0
Time
4 mins
Type
Match Quiz
Quiz #
404,244
Updated
Apr 18 22
# Qns
10
Difficulty
Average
Avg Score
8 / 10
Plays
155
Last 3 plays: Guest 104 (10/10), Guest 82 (10/10), Guest 98 (0/10).
Mobile instructions: Press on an answer on the right. Then, press on the gray box it matches on the left.
(a) Drag-and-drop from the right to the left, or (b) click on a right side answer box and then on a left side box to move it.
QuestionsChoices
1. "He always did have an inflated opinion of himself."  
Fiona Volpe
2. "Yes, she's had her kicks."  
Miranda Frost
3. "He blew a fuse."  
Brad Whitaker
4. "She always did enjoy a good squeeze."  
Mr. Wint
5. "Well, he certainly left with his tail between his legs."  
Motorcyclist
6. "All those feathers and he still can't fly."  
Rosa Klebb
7. "He had to fly."  
Kananga
8. "Mind if my friend sits this one out? She's just dead."  
Xenia Onatopp
9. "He met his Waterloo."  
Hugo Drax
10. "I think I broke her heart."  
Oddjob






Quiz Answer Key and Fun Facts
1. "He always did have an inflated opinion of himself."

Answer: Kananga

In "Live and Let Die", Bond is sent to foil Kananga's plan to distribute free heroin to bankrupt rival drug lords and then take over. Near the end of the film, Bond breaks free of his confines before Kananga can feed him and Solitaire to the sharks. As the two fight underwater, Bond forces Kananga to swallow a shark pellet which causes him to inflate like a balloon and rise to the ceiling, exploding on contact.
2. "Yes, she's had her kicks."

Answer: Rosa Klebb

At the end of the film "From Russia With Love", Klebb sneaks into Bond and Tatiana Romanova's hotel room as a maid where she holds them at gunpoint with a .25 Beretta 418 and orders Romanova to leave. When Romanova disarms Klebb, she resorts to her trademark poisoned blade stilettoes.

When Bond pins her to a wall with a chair, Romanova is able to grab the gun and kill Klebb with one shot.
3. "He blew a fuse."

Answer: Oddjob

Oddjob was Aulric Goldfinger's henchman in "Goldfinger". During the fight in Fort Knox's gold depository, Oddjob throws his hat at Bond in which Bond throws it back, lodging it into the iron bars. When Oddjob goes to retrieve it, Bond grabs a frayed wire and sticks it to the bars, fatally electrocuting Oddjob.
4. "She always did enjoy a good squeeze."

Answer: Xenia Onatopp

Xenia Onatopp was Alec Trevelyan's main henchwoman whose trademark was asphyxiating her victims with her legs. After Bond and Natalya land in Cuba, they're ambushed by Xenia and in a scuffle, a wire attached to a chopper is wrapped around Xenia. Bond shoots said chopper down, causing the wire to drag Xenia to a tree where she's crushed to death.
5. "Well, he certainly left with his tail between his legs."

Answer: Mr. Wint

At the end of "Diamonds are Forever", Mr. Wint and Mr. Kidd make one last attempt to kill Bond. However, their inexperience with liquor products and their aftershave gave them away. After lighting Mr. Wint on fire and going overboard, the bomb is discovered. Bond gives Mr. Kidd the bomb in a suggestive position and throws him overboard seconds before the bomb explodes, killing him.
6. "All those feathers and he still can't fly."

Answer: Motorcyclist

In "The Spy Who Loved Me", Bond and Amasova are being pursued by a cyclist working for Stromberg. Bond is able to evade the cyclist's missile and destroy a a semi-trailer with feathers. He becomes covered in feathers before driving off a cliff while Bond looks back and makes this iconic quip.
7. "He had to fly."

Answer: Hugo Drax

In the climax to "Moonraker", Drax is able to hold Bond at gunpoint on board a station in outer space. However, when Bond reaches for the ceiling, he's able to fire a stun dart from his wrist-mounted dart gun and paralyze Drax. He then puts Drax in an airlock and sends him into outer space.
8. "Mind if my friend sits this one out? She's just dead."

Answer: Fiona Volpe

While investigating Largo's estate, Bond is forced to evade Largo's henchman at a Junkanoo celebration where he dance with Fiona. When the henchman try to kill Bond, he pulls some fancy moves and the henchman kill Fiona instead.
9. "He met his Waterloo."

Answer: Brad Whitaker

At the end of "The Living Daylights", Bond goes to Whitaker's estate to take him out. During a scuffle, he attaches an explosive to a bust of Wellington and makes it explode. The bust then falls on Whitaker and crushes him on the table where he was re-enacting the battle of Waterloo. It's pretty ironic when you know your history.
10. "I think I broke her heart."

Answer: Miranda Frost

During the airplane scene in "Die Another Day", Frost holds a sword to Jinx's throat and the two engage in a sword fight. When Frost tells Jinx that she can read her every move, Jinx takes a knife with a book in it, shoves it in Frost's chest and says, "Read this... She then says the aforementioned quote when Bond comes in and sees what happened.
Source: Author raidramon0

This quiz was reviewed by FunTrivia editor skunkee before going online.
Any errors found in FunTrivia content are routinely corrected through our feedback system.
Most Recent Scores
May 29 2023 : Guest 104: 10/10
May 26 2023 : Guest 82: 10/10
May 10 2023 : Guest 98: 0/10
May 06 2023 : vishvakarman: 10/10
Apr 27 2023 : Guest 44: 10/10
Apr 20 2023 : Guest 98: 10/10
Apr 19 2023 : Guest 68: 5/10
Apr 19 2023 : Guest 3: 10/10

6/8/2023, Copyright 2023 FunTrivia, Inc. - Report an Error / Contact Us