FREE! Click here to Join FunTrivia. Thousands of games, quizzes, and lots more!
Quiz about Black and White Animals
Quiz about Black and White Animals

Black and White Animals Test | Miscellaneous Animal Trivia


This is a quiz about animals that are black and white in color. Enjoy!

A multiple-choice quiz by zebra101. Estimated time: 3 mins.
  1. Home
  2. »
  3. Quizzes
  4. »
  5. Animal Trivia
  6. »
  7. Miscellaneous Animal Trivia
  8. »
  9. Specific Topic Animal Trivia

Author
zebra101
Time
3 mins
Type
Multiple Choice
Quiz #
356,539
Updated
Dec 03 21
# Qns
10
Difficulty
Average
Avg Score
7 / 10
Plays
1146
Last 3 plays: Nala2 (5/10), Guest 1 (4/10), Guest 68 (6/10).
- -
Question 1 of 10
1. Which of these is a black and white Chinese mammal? Hint


Question 2 of 10
2. Which of these penguin species is completely black and white, with no yellow or orange markings? Hint


Question 3 of 10
3. Which of these species of tapir are black and white? Hint


Question 4 of 10
4. Which of these is an African mammal that has black and white stripes? Hint


Question 5 of 10
5. Which of these is a black and white mammal that only lives in North America? Hint


Question 6 of 10
6. What type of animal is the banded sea krait, which has black and white bands? Hint


Question 7 of 10
7. Orcas are black and white aquatic mammals.


Question 8 of 10
8. What type of animal is the indri, which has black and white fur? Hint


Question 9 of 10
9. Zebra swallowtail butterflies are completely black and white without any other color markings.


Question 10 of 10
10. Which gender of ostrich has black and white feathers? Hint



(Optional) Create a Free FunTrivia ID to save the points you are about to earn:

arrow Select a User ID:
arrow Choose a Password:
arrow Your Email:




Most Recent Scores
Feb 26 2024 : Nala2: 5/10
Feb 25 2024 : Guest 1: 4/10
Feb 16 2024 : Guest 68: 6/10

Score Distribution

quiz
Quiz Answer Key and Fun Facts
1. Which of these is a black and white Chinese mammal?

Answer: giant panda

Giant pandas live in central-western and southwestern China. They are a member of the bear family. Even though they are in the carnivore order, giant pandas eat mostly plants. Their diet consists almost entirely of bamboo. They are endangered.
2. Which of these penguin species is completely black and white, with no yellow or orange markings?

Answer: Adélie penguins

Adélie penguins live on the coast of Antarctica. They eat krill, fish, and squid. They can dive up to 575 feet in the ocean. They were named after the wife of French explorer Jules Dumont d'Urville.
3. Which of these species of tapir are black and white?

Answer: Malayan tapir

Malayan tapirs are the only species that live in Asia. They are also the largest species. They are herbivores that live in forests. They mainly forage for shoots and leaves. They are most active at night. They are endangered.
4. Which of these is an African mammal that has black and white stripes?

Answer: Zebra

Zebras are related to horses. Although no one knows for sure what their stripes are for, many believe it is a type of camouflage. There are many different species of zebra, all with different stripe patterns. Their stripes are like human fingerprints in that none are identical.
5. Which of these is a black and white mammal that only lives in North America?

Answer: skunk

Skunks are best known for the bad smelling spray they use to get rid of predators. They are omnivores. Some of the things they eat include fruit, insects, eggs, and small mammals. They are about the size of a house cat.
6. What type of animal is the banded sea krait, which has black and white bands?

Answer: snake

Banded sea kraits are also known as colubrine sea kraits and yellow-lipped sea kraits. They live in the Indian and Pacific Oceans. They usually only come out of the ocean to reproduce, digest, and shed their skin. They mostly eat eels.
7. Orcas are black and white aquatic mammals.

Answer: True

Orcas are also known as killer whales. They are the largest type of dolphin. They eat many marine animals, such as sea lions, seals, fish, and penguins. They live all over the world.
8. What type of animal is the indri, which has black and white fur?

Answer: lemur

Indris are one of the largest type of lemur. Like all lemurs, they live on the African island of Madagascar. They are herbivores whose diet mostly consists of leaves, seeds, and fruit. They mate for life. They are endangered.
9. Zebra swallowtail butterflies are completely black and white without any other color markings.

Answer: False

Zebra swallowtail butterflies are white (sometimes white-yellow) with black stripes and have blue and red areas on their hind wings. They are found throughout the eastern half of the U.S. and a small portion of Canada. They live on and near pawpaw plants.
10. Which gender of ostrich has black and white feathers?

Answer: males

Female ostriches are grey-brown, as are their chicks. Ostriches live in multiple parts of Africa. They cannot fly, but can run quickly. They eat seeds, shrubs, grass, fruit, flowers, and sometimes insects. They can go days without drinking water.
Source: Author zebra101

This quiz was reviewed by FunTrivia editor guitargoddess before going online.
Any errors found in FunTrivia content are routinely corrected through our feedback system.
3/4/2024, Copyright 2024 FunTrivia, Inc. - Report an Error / Contact Us