FREE! Click here to Join FunTrivia. Thousands of games, quizzes, and lots more!
Quiz about Celebrity Birthdays or Birthplace
Quiz about Celebrity Birthdays or Birthplace

Celebrity Birthdays or Birthplace Quiz


This quiz is a challenge to supply the birthday or birthplace of famous actors or actresses.

A multiple-choice quiz by gamesrfun2222. Estimated time: 4 mins.
  1. Home
  2. »
  3. Quizzes
  4. »
  5. Celebrity Trivia
  6. »
  7. Celebrities Mixture
  8. »
  9. Place of Origin

Time
4 mins
Type
Multiple Choice
Quiz #
52,839
Updated
Dec 03 21
# Qns
25
Difficulty
Average
Avg Score
16 / 25
Plays
1098
- -
Question 1 of 25
1. What is Clint Eastwood's birthday? Hint


Question 2 of 25
2. Where was actress Meryl Streep born? Hint


Question 3 of 25
3. When was actor Robert De Niro born? Hint


Question 4 of 25
4. Where was actor Marlon Brando born? Hint


Question 5 of 25
5. What is actor Martin Sheen's birthname? Hint


Question 6 of 25
6. What was Jerry Lewis' birthname? Hint


Question 7 of 25
7. What is Charlie Chaplin's middle name? Hint


Question 8 of 25
8. What is Barbra Streisand's middle name? Hint


Question 9 of 25
9. Where was actor Elliott Gould born? Hint


Question 10 of 25
10. When was actor Donald Sutherland born? Hint


Question 11 of 25
11. What is actor James Garner's birthname? Hint


Question 12 of 25
12. Where was actor David McCallum born? Hint


Question 13 of 25
13. When was actress-singer Nancy Sinatra born? Hint


Question 14 of 25
14. Born on February 9th, 1945 what is actress Mia Farrow's full name: Maria de ____
_____ Farrow. What are the 2 missing words?

Answer: (Two Words)
Question 15 of 25
15. When was actress Brenda Vaccaro born? Hint


Question 16 of 25
16. Where was actor Peter O'Toole born? Hint


Question 17 of 25
17. When was actor John Goodman born? Hint


Question 18 of 25
18. Where was actress Kathleen Turner born? Hint


Question 19 of 25
19. What was actor Christopher Plummer's birthname? Hint


Question 20 of 25
20. Where was actor Michael Douglas born? Hint


Question 21 of 25
21. What is actress Jane Fonda's middle name? Hint


Question 22 of 25
22. When was actor Lee Marvin born? Hint


Question 23 of 25
23. Born Marion Robert Morrison, John Wayne was born where? Hint


Question 24 of 25
24. Where was actor-singer Glen Campbell born? Hint


Question 25 of 25
25. What was actress Lauren Bacall's birthname? Hint



(Optional) Create a Free FunTrivia ID to save the points you are about to earn:

arrow Select a User ID:
arrow Choose a Password:
arrow Your Email:




Quiz Answer Key and Fun Facts
1. What is Clint Eastwood's birthday?

Answer: May 31, 1930

First film 'Revenge of the Creature' 1955 and star of many great western and action movies also producer and director.
2. Where was actress Meryl Streep born?

Answer: Summit, NJ

Winner of 6 Best Actress Academy Awards and 1 Best Supporting Actress Award, as well as numerous nominations for the same.
3. When was actor Robert De Niro born?

Answer: August 17, 1943

Co-Owns Tribeca Grill located in his Film Centre in Lower Manhatten.
4. Where was actor Marlon Brando born?

Answer: Omaha, NE

Refused to accept an Oscar for 'The Godfather' in 1972 in protest of U.S. treatment of native Americans.
5. What is actor Martin Sheen's birthname?

Answer: Ramon Estevez

One of Hollywood's best actors in a number of dramatic roles and in mid-2001 was doing one of his best peformances on Prime-time TV as President Jed Bartlette on 'The West Wing'.
6. What was Jerry Lewis' birthname?

Answer: Joseph Levitch

The last surviving member of the famous 'Rat Pack' including Dean Martin, Frank Sinatra, Sammy Davis Jr. and Peter Lawford. The most influential person today in collecting funds for reasearch and treatment for Muscular Dystrophy, raising tens of millions of dollars per year through his Annual Labour Day Telethon.
7. What is Charlie Chaplin's middle name?

Answer: Spencer

The first great comedian on silent film. He was at one time earning $10,000 a week in 1916 an enormous, amount of money in those times.
8. What is Barbra Streisand's middle name?

Answer: Joan

Streisand turned down concert bookings in 1964 to star in Broadway show 'Funny Girl', which she did for 2 years.
9. Where was actor Elliott Gould born?

Answer: Brooklyn, New York

His birthname was Elliott Goldstein, born August 29th, 1938 - best notable movie was 'M.A.S.H' playing Trapper John.
10. When was actor Donald Sutherland born?

Answer: July 17

Born July 17th, 1934 in Saint John,N ew Brunswick, Canada. His career spans 4 decades from the 1960s to 2000s. Some sources give his birthdate as July 17th, 1935.
11. What is actor James Garner's birthname?

Answer: James Scott Baumgarner

Born April 7th, 1928 in Norman Oklahoma - most famous TV role was James Rockford on the 'Rockford Files' and screen as Bart Maverick.
12. Where was actor David McCallum born?

Answer: Glasgow, Scotland

Born September 19th, 1933. Most famous role was Iliya Kuryakin in the popular TV series 'The Man From U.N.C.L.E.'
13. When was actress-singer Nancy Sinatra born?

Answer: June 8, 1940

Daughter of famous dad Frank Sinatra she made a name for herself as a singer and starred in the Movie 'Speedway' with Elvis Presley.
14. Born on February 9th, 1945 what is actress Mia Farrow's full name: Maria de ____ _____ Farrow. What are the 2 missing words?

Answer: Lourdes Villiers

Most recognised for her role in the movie 'Roesmary's Baby' and her marriage to actor Woody Allen.
15. When was actress Brenda Vaccaro born?

Answer: November 18, 1939

Born in Brooklyn New York nominated for best supporting actress in 1975 for her role in the movie 'Once Is Not Enough'.
16. Where was actor Peter O'Toole born?

Answer: Uncertain

One source has his birthplace listed as Connemara, Ireland while another has it as Leeds, England. O'Toole said he did not know and was in possession of birth certificates from both places.
Born in 1932 the son of a bookmaker Peter Seamus O'Toole. Son of a bookmaker Patrick 'Spats' O'Toole. Mother: Constance Jane Eliot Ferguson, sister: Patricia.
O'Toole actually had two birth certificates, one for Connemara Ireland and one for Leeds, England. He was known as an Irish actor.
17. When was actor John Goodman born?

Answer: June 20, 1952

He is best known for his role as Dan Conner on TV's Roseanne Show which has earned him Two Emmy nominations.His Films include King Ralph,The Big Easy and The Flintstones.
18. Where was actress Kathleen Turner born?

Answer: Springfield, MO

Nominated 7 times for Best Actress, she won twice for roles in 'Prizzi's Honor' and 'Romancing The Stone'.
19. What was actor Christopher Plummer's birthname?

Answer: Arthur Christopher Orme Plummer

Born on December 13th, 1927 in Toronto, Ontario Canada. In 1965 he was cast as Captain Von Trapp for the film 'The Sound Of Music' - he hated the role, and at one time was reported to have called the movie 'The Sound Of Mucus'.
20. Where was actor Michael Douglas born?

Answer: New Brunswick, NJ

The son of famous movie star Kirk Douglas. One of the most sucessful actors and producers in the movie industry. Great movies such as 'Romancing the Stone', 'The China Syndrome' and 'One Flew Over The Cuckoo's Nest' just to name a few. Also one of the stars of the old Drama Series 'The Street's Of San Francisco' with Karl Malden.
21. What is actress Jane Fonda's middle name?

Answer: Seymour

Married to TV mogul Ted Turner from 1991 to 2000 and creator of many fitness work-out videos. My favourite movie for her was 'Cat Balou' with Lee Marvin.
22. When was actor Lee Marvin born?

Answer: February 19, 1924

Born in New York City and star of Numerous movies including 'The Dirty Dozen,The Man Who Shot Liberty Valance,Cat Balou,The Caine Mutiny and many others.
23. Born Marion Robert Morrison, John Wayne was born where?

Answer: Winterset, IA

No question, my favorite actor of all time and star of too many movies to list - filmed over 6 decades 1920s to 70s. My favourites are: 'True Grit', 'The Green Beret', 'Big Jake' and 'The Sands Of Iwo Jima'.Born Marion Robert Morrison,his name was changed to Michael because his brother was named Robert.
24. Where was actor-singer Glen Campbell born?

Answer: Delight, AR

He was born on April 22, 1936. He starred opposite John Wayne in 'True Grit' and is best known for songs like 'Gentle On My Mind' and 'Rhinestone Cowboy'.
25. What was actress Lauren Bacall's birthname?

Answer: Betty Joan Perske

Winner of Best Supporting Actress Oscar for her role in 'The Mirror Has Two Faces' with a career that spanned from 1940bs to 90s.
Source: Author gamesrfun2222

This quiz was reviewed by FunTrivia editor ponycargirl before going online.
Any errors found in FunTrivia content are routinely corrected through our feedback system.
7/19/2024, Copyright 2024 FunTrivia, Inc. - Report an Error / Contact Us