Quiz about Cincinnati Celebrities
Quiz about Cincinnati Celebrities

Cincinnati Celebrities Trivia Quiz


This includes famous Cincinnati personalities, not necessarily native to the city. I hope you find some of the answers interesting and surprising! Enjoy!

A multiple-choice quiz by leakypickle. Estimated time: 4 mins.
  1. Home
  2. »
  3. Quizzes
  4. »
  5. Celebrity Trivia
  6. »
  7. Place of Origin
  8. »
  9. USA Celebs

Author
leakypickle
Time
4 mins
Type
Multiple Choice
Quiz #
197,743
Updated
Dec 03 21
# Qns
10
Difficulty
Average
Avg Score
7 / 10
Plays
693
Last 3 plays: Guest 104 (6/10), notsosmart49 (9/10), Guest 68 (7/10).
This quiz has 2 formats: you can play it as a or as shown below.
Scroll down to the bottom for the answer key.
1. Known formerly as Cincinnati's "Kid Mayor", this politician went on to have a successful talk show career. Can you name this person?

Answer: ( Two words, or just surname)
2. This former singing cowboy from Cincinnati starred on a successful TV show. Who is he? Hint

Jimmy Wakely
Roy Rogers
Rex Allen
Little Jimmy Dickens

3. This Cincinnati-educated entertainer/actress once married an athlete/cross-dresser. Which is the correct answer? Hint

Madonna
Brook Burke
Apollonia Kotero
Carmen Electra

4. This Cincinnati-born business mogul moved to another big city and developed a very successful baseball team and entertainment enterprise. Who is he? Hint

George Steinbrenner
Jerry Colangelo
William DeWitt
Ted Turner

5. This infamous Cincinnati native is arguably one of the most recognizable mass-murderers of all time. Who is he? Hint

Ted Bundy
Charles Manson
Jeffrey Dahmer
Jim Jones

6. This Oscar-winning director from Cincinnati went on to direct some of the most famous movies of all-time. Can you name him? Hint

George Lucas
Ron Howard
Stanley Kubrick
Steven Spielberg

7. Which of these United States Presidents is NOT a Cincinnati or Ohio native? Hint

Franklin Pierce
Benjamin Harrison
Ulysses S. Grant
William Howard Taft

8. Early in her career, this actress from Cincinnati starred on the short-lived sitcom "Square Pegs" and also had a role in the movie "Footloose". Do you know this actress's name? Hint

Lauren Hutchinson
Sarah Jessica Parker
Lori Singer
Elizabeth Birkley

9. This celebrity's dad and aunt became famous before he did. His aunt was a singer and actress, and his dad was a Cincinnati news anchorman. Who is he? Hint

William Hurt
Sean William Scott
Steve Braun
George Clooney

10. This famous Cincinnati-born baseball player wore #11 for the Macon Peaches minor league team. Who is this person?

Answer: ( Two words, or just surname)

(Optional) Create a Free FunTrivia ID to save the points you are about to earn:

arrow Select a User ID:
arrow Choose a Password:
arrow Your Email:




Quiz Answer Key and Fun Facts
1. Known formerly as Cincinnati's "Kid Mayor", this politician went on to have a successful talk show career. Can you name this person?

Answer: Jerry Springer

Jerry Springer was actually born in London, England. Initially, Springer was a campaign aide for Robert Kennedy. After Kennedy's death, he joined a law firm in Cincinnati, and eventually became a city council member in 1971. He was elected Mayor in 1977 at age 33.
2. This former singing cowboy from Cincinnati starred on a successful TV show. Who is he?

Answer: Roy Rogers

The Roy Rogers Show, along with Dale Evans and his horse, Trigger, ran from 1951 to 1957. Rogers was born in Cincinnati in 1911.
3. This Cincinnati-educated entertainer/actress once married an athlete/cross-dresser. Which is the correct answer?

Answer: Carmen Electra

Carmen Electra - Born Tara Leigh Patrick, in 1972.
4. This Cincinnati-born business mogul moved to another big city and developed a very successful baseball team and entertainment enterprise. Who is he?

Answer: Ted Turner

Born in Cincinnati in 1938, Ted Turner, was a pioneer for cable television and the owner of the Atlanta Braves.
5. This infamous Cincinnati native is arguably one of the most recognizable mass-murderers of all time. Who is he?

Answer: Charles Manson

Charles Manson - Born 1934. Nothing Cincinnati is proud of, but well-known nonetheless.
6. This Oscar-winning director from Cincinnati went on to direct some of the most famous movies of all-time. Can you name him?

Answer: Steven Spielberg

Steven Spielberg - Director of the "Raiders of The Lost Ark" movies, "E.T.", and many more classics.
7. Which of these United States Presidents is NOT a Cincinnati or Ohio native?

Answer: Franklin Pierce

Franklin Pierce was born in New Hampshire.
8. Early in her career, this actress from Cincinnati starred on the short-lived sitcom "Square Pegs" and also had a role in the movie "Footloose". Do you know this actress's name?

Answer: Sarah Jessica Parker

Sarah Jessica Parker went on to star in more memorable movies and TV rolls such as "L.A. Story", "Honeymoon In Vegas", and "Sex In The City".
9. This celebrity's dad and aunt became famous before he did. His aunt was a singer and actress, and his dad was a Cincinnati news anchorman. Who is he?

Answer: George Clooney

George Clooney - George was actually born in Augusta Kentucky in 1961, not far from Cincinnati. George actually tried out for the Reds at one time, but couldn't make the cut. Rosemary Clooney was a celebrated singer and actress from Cincinnati during the 1940s and 50s. Father Nick Clooney was a news anchorman for years at WKRC-TV in Cincinnati. Nick also went on to host a variety of PBS programs...
10. This famous Cincinnati-born baseball player wore #11 for the Macon Peaches minor league team. Who is this person?

Answer: Pete Rose

Pete Rose ("Charlie Hustle")- Later known as #14 for the Cincinnati Reds. Born in Cincinnati in 1941, he remains baseball's all-time hit leader with 4,256.
Source: Author leakypickle

This quiz was reviewed by FunTrivia editor JuniorTheJaws before going online.
Any errors found in FunTrivia content are routinely corrected through our feedback system.
Most Recent Scores
Jan 28 2023 : Guest 104: 6/10
Jan 27 2023 : notsosmart49: 9/10
Jan 23 2023 : Guest 68: 7/10
Jan 19 2023 : Guest 74: 9/10
Jan 07 2023 : granpa46: 7/10
Dec 10 2022 : Hayes1953: 7/10

Score Distribution

quiz
1/29/2023, Copyright 2023 FunTrivia, Inc. - Report an Error / Contact Us