FREE! Click here to Join FunTrivia. Thousands of games, quizzes, and lots more!
Quiz about Dorian Gregory
Quiz about Dorian Gregory

Dorian Gregory Trivia Quiz


Dorian is a television and movie actor that can be seen on "The Other Half".

A multiple-choice quiz by Gamemaster1967. Estimated time: 4 mins.
  1. Home
  2. »
  3. Quizzes
  4. »
  5. Celebrity Trivia
  6. »
  7. Celebrities E-G

Time
4 mins
Type
Multiple Choice
Quiz #
90,026
Updated
Dec 03 21
# Qns
10
Difficulty
Tough
Avg Score
6 / 10
Plays
388
- -
Question 1 of 10
1. What year was he born? Hint


Question 2 of 10
2. In the TV show "Baywatch Nights" Dorian played a character named ______ Teague? Hint


Question 3 of 10
3. Dorian has played a part on 2 television series that also starred Shannen Doherty at one time?


Question 4 of 10
4. On which TV series did Dorian have his first credited role? Hint


Question 5 of 10
5. Which of these life long diseases does Dorian suffer with? Hint


Question 6 of 10
6. In which season of "3rd Rock from the Sun" did he play a character named Byron? Hint


Question 7 of 10
7. In which of these cities was Dorian born? Hint


Question 8 of 10
8. Which of the following movies did Dorian have a role in with Sylvester Stallone? Hint


Question 9 of 10
9. When Dorian had a role on "Moesha" in season four the name of that episode was what? Hint


Question 10 of 10
10. Dorian is a musician.



(Optional) Create a Free FunTrivia ID to save the points you are about to earn:

arrow Select a User ID:
arrow Choose a Password:
arrow Your Email:




Quiz Answer Key and Fun Facts
1. What year was he born?

Answer: 1971

Dorian was born January 26th, 1971.
2. In the TV show "Baywatch Nights" Dorian played a character named ______ Teague?

Answer: Diamont

He spent one season (1996-1997) on that show.
3. Dorian has played a part on 2 television series that also starred Shannen Doherty at one time?

Answer: True

They both starred on "Charmed", and Dorian had a bit part in "Beverly Hills, 90210".
4. On which TV series did Dorian have his first credited role?

Answer: "Sister, Sister"

He had parts on all of the above choices, and Dorian's first role WAS on "Baywatch" in 1989. That was an uncredited part. In 1994 he played his first credited role as Delivery Man on "Sister, Sister".
5. Which of these life long diseases does Dorian suffer with?

Answer: Diabetes

He has had diabetes since childhood and has served as a National Spokesman for the American Diabetes Association at one time.
6. In which season of "3rd Rock from the Sun" did he play a character named Byron?

Answer: 4

It was episode number 20 in season four entitled "Alien Hunter". That episode aired May 4, 1999.
7. In which of these cities was Dorian born?

Answer: Washington D.C.

He was born in D.C., raised in Cleveland, and then moved to Los Angeles at age 9.
8. Which of the following movies did Dorian have a role in with Sylvester Stallone?

Answer: "Stop! Or My Mom Will Shoot "

Dorian had an role as a driver at an airport.
9. When Dorian had a role on "Moesha" in season four the name of that episode was what?

Answer: "Birth Control"

He played Darnell on this episode that aired November 24, 1998.
10. Dorian is a musician.

Answer: True

He is a musician, and his song was heard on "Charmed" for the first time October 20, 2002.
Source: Author Gamemaster1967

This quiz was reviewed by FunTrivia editor gtho4 before going online.
Any errors found in FunTrivia content are routinely corrected through our feedback system.
5/28/2024, Copyright 2024 FunTrivia, Inc. - Report an Error / Contact Us