FREE! Click here to Join FunTrivia. Thousands of games, quizzes, and lots more!
Quiz about Hilary Duff
Quiz about Hilary Duff

The Ultimate Hilary Duff Quiz | Celebrities


This is a quiz about Hilary Duff's movies and music.

A multiple-choice quiz by aifanatic. Estimated time: 4 mins.
  1. Home
  2. »
  3. Quizzes
  4. »
  5. Celebrity Trivia
  6. »
  7. Celebrities C-D
  8. »
  9. Hilary Duff

Author
aifanatic
Time
4 mins
Type
Multiple Choice
Quiz #
213,181
Updated
Dec 03 21
# Qns
10
Difficulty
Average
Avg Score
6 / 10
Plays
6192
Last 3 plays: Guest 98 (10/10), Guest 73 (4/10), Guest 174 (10/10).
- -
Question 1 of 10
1. Hilary lost the role of Mary Elizabth Cep/Lola in "Confessions Of A Teenage Drama Queen" to Ashlee Simpson.


Question 2 of 10
2. Hilary has a song called "Haters" on her "Hilary Duff" album.
Which celebrity is this song supposedly about?
Hint


Question 3 of 10
3. Who has Hilary said to be her idol? Hint


Question 4 of 10
4. What was Hilary's fourth CD titled? Hint


Question 5 of 10
5. "Come Clean" was the theme song to MTV's "Laguna Beach".


Question 6 of 10
6. What was Hil's first movie? Hint


Question 7 of 10
7. Finish this song lyric
"In a moment everything ____
______."

Answer: (Two Words, "Fly")
Question 8 of 10
8. Finish this song lyric
"You're not here to say, what you _______ used to say"
Hint


Question 9 of 10
9. Finish this song lyric:
"One more mile to _______".

Answer: (One Word)
Question 10 of 10
10. "Sweet Sixteen" is the theme song to which MTV show? Hint



(Optional) Create a Free FunTrivia ID to save the points you are about to earn:

arrow Select a User ID:
arrow Choose a Password:
arrow Your Email:




Most Recent Scores
Apr 17 2024 : Guest 98: 10/10
Mar 31 2024 : Guest 73: 4/10
Mar 30 2024 : Guest 174: 10/10
Mar 24 2024 : Guest 86: 5/10
Feb 26 2024 : Guest 162: 10/10
Feb 21 2024 : 8114: 5/10
Feb 21 2024 : Guest 77: 5/10

Score Distribution

quiz
Quiz Answer Key and Fun Facts
1. Hilary lost the role of Mary Elizabth Cep/Lola in "Confessions Of A Teenage Drama Queen" to Ashlee Simpson.

Answer: False

Though she didn't lose it to Ashlee she did lose it to another young actress/singer. That young woman was Lindsay Lohan.
2. Hilary has a song called "Haters" on her "Hilary Duff" album. Which celebrity is this song supposedly about?

Answer: Lindsay Lohan

On the set for a photo shoot for "Vanity Fair" magazine Aaron showed up with Hilary and had never broken up with Lindsay. That's when the rumored rivalry was said to be started.
3. Who has Hilary said to be her idol?

Answer: Britney Spears

Hilary's sound has surely followed Britney's example. Not so much her image.
4. What was Hilary's fourth CD titled?

Answer: Hilary Duff: Most Wanted

This one was called "Hilary Duff: Most Wanted" It was released in August 2005.
5. "Come Clean" was the theme song to MTV's "Laguna Beach".

Answer: True

They only used the chorus for this show, but in my opinion the chorus is the best part!

Information about Hilary's Laguana Beach Lyrics for "Come Clean" can be found at:

http://www.lyricsondemand.com/tvthemes/lagunabeachlyrics.html
6. What was Hil's first movie?

Answer: Casper Meets Wendy

"Casper Meets Wendy" (1998) is in the "Casper The Friendly Ghost" trilogy. It stars Hilary as Wendy a young witch who is living with her aunts. During this time she befriends Casper. Then their adventure begins.

She appeared in "True Women" (1997) but was uncredited.
7. Finish this song lyric "In a moment everything ____ ______."

Answer: can change

This was the first single from her self titled album.
8. Finish this song lyric "You're not here to say, what you _______ used to say"

Answer: always

This song appears in "Raise Your Voice", a movie that she starred in in 2004.
9. Finish this song lyric: "One more mile to _______".

Answer: Jericho

This song also appears in "Raise Your Voice".
10. "Sweet Sixteen" is the theme song to which MTV show?

Answer: My Super Sweet Sixteen

This was a given. The titles match!
Source: Author aifanatic

This quiz was reviewed by FunTrivia editor agony before going online.
Any errors found in FunTrivia content are routinely corrected through our feedback system.
4/19/2024, Copyright 2024 FunTrivia, Inc. - Report an Error / Contact Us