FREE! Click here to Join FunTrivia. Thousands of games, quizzes, and lots more!
Quiz about Hilary Duff Thats What Im Talking bout
Quiz about Hilary Duff Thats What Im Talking bout

Hilary Duff That's What I'm Talking 'bout Quiz


Hilary Duff - how much do you think you know about this girl?

A multiple-choice quiz by BigRicky34. Estimated time: 5 mins.
  1. Home
  2. »
  3. Quizzes
  4. »
  5. Celebrity Trivia
  6. »
  7. Celebrities C-D
  8. »
  9. Hilary Duff

Author
BigRicky34
Time
5 mins
Type
Multiple Choice
Quiz #
202,377
Updated
Dec 03 21
# Qns
10
Difficulty
Impossible
Avg Score
3 / 10
Plays
3432
- -
Question 1 of 10
1. What was Hilary Duff's very first commercial she ever did? Hint


Question 2 of 10
2. How old was Hilary when she began traveling in the Cechetti Ballet? Hint


Question 3 of 10
3. Hilary won a "Best Performance in a TV Movie or Pilot (Supporting Young Actress)" Young Artist Award. What movie was that for? Hint


Question 4 of 10
4. During the years 2000-2004 how many TV guest appearances did Hilary make? Hint


Question 5 of 10
5. What was the first show Hilary Duff ever had a guest appearance on? Hint


Question 6 of 10
6. What was the date Hilary had her very first guest appearance on MTV "TRL"? Hint


Question 7 of 10
7. How many guest appearances did Hilary make in the year 2004? Hint


Question 8 of 10
8. Hilary was rated what number in the "Hottest Teen Female Star" for 2003 based on her acting, singing, public appearances, and charity work? Hint


Question 9 of 10
9. Hilary Duff's own clothing line "Stuff by Hilary Duff" at Target stores made how much money its first year? Hint


Question 10 of 10
10. What celebs does Hilary share her birthday with? Hint



(Optional) Create a Free FunTrivia ID to save the points you are about to earn:

arrow Select a User ID:
arrow Choose a Password:
arrow Your Email:




Quiz Answer Key and Fun Facts
1. What was Hilary Duff's very first commercial she ever did?

Answer: TV cable commercial

She did a radio commercial in 2004 and she told them at that time that her first commercial ever was a cable commercial that her dad talked her into.
2. How old was Hilary when she began traveling in the Cechetti Ballet?

Answer: 6

When Hilary was six, she started traveling in the Cechetti Ballet with her sister Haylie Duff.
3. Hilary won a "Best Performance in a TV Movie or Pilot (Supporting Young Actress)" Young Artist Award. What movie was that for?

Answer: The Soul Collector

Her first starring role was as Ellie in "The Soul Collector" (1999) (TV), for which she won a "Best Performance in a TV Movie or Pilot (Supporting Young Actress") Young Artist Award.
4. During the years 2000-2004 how many TV guest appearances did Hilary make?

Answer: 32

That helped her grow in the buisness, being featured in many different things. She appeared in shows such as "TRL" "Good Morning America" etc.
5. What was the first show Hilary Duff ever had a guest appearance on?

Answer: Chicago Hope

She did the show "Chicago Hope" playing Jessie Seldon in the Episode: "Cold Hearts" 30 March 2000.
6. What was the date Hilary had her very first guest appearance on MTV "TRL"?

Answer: May 1 2003

That was when she started making it big, right after "The Lizzie McGuire Movie" was finished.
7. How many guest appearances did Hilary make in the year 2004?

Answer: 15

She had guest appearances on these shows: "Rove Live"; "Australian Idol"; "Verdict"; "Ellen: The Ellen DeGeneres Show"; "Late Night with Conan O'Brien"; "The View"; "The Tonight Show with Jay Leno"; "Total Request Live"; "Ministry of Mayhem"; "Today with Des and Mel"; "Real Access"; "Tinseltown TV"; "On-Air with Ryan Seacrest"; "Late Show with David Letterman"; and "Frasier".
8. Hilary was rated what number in the "Hottest Teen Female Star" for 2003 based on her acting, singing, public appearances, and charity work?

Answer: 1

She was rated the #1 "Hottest Teen Female Star" for 2003 based on her acting, singing, public appearances, and charity work and a magazine.
9. Hilary Duff's own clothing line "Stuff by Hilary Duff" at Target stores made how much money its first year?

Answer: 5 million

Hilary Duff's own clothing line ended up being a big hit with the target age group being for the younger kids. She also started one for animals.
10. What celebs does Hilary share her birthday with?

Answer: Naomi Watts, Bam Margera, Janeane Garofalo, Gwyneth Paltrow , Mira Sorvino

Namomi Watts- 28 September 1968
Bam Margera- 28 September 1979
Janeane Garofalo- 28 September 1964
Gwyneth Paltrow- 28 September 1972
Mira Sorvino- 28 September 1967
Source: Author BigRicky34

This quiz was reviewed by FunTrivia editor agony before going online.
Any errors found in FunTrivia content are routinely corrected through our feedback system.
3/1/2024, Copyright 2024 FunTrivia, Inc. - Report an Error / Contact Us