FREE! Click here to Join FunTrivia. Thousands of games, quizzes, and lots more!
Quiz about The Life of Hilary Duff
Quiz about The Life of Hilary Duff

The Life of Hilary Duff Trivia Quiz


Do you think you know Hilary Duff? Take my quiz and test your knowledge.

A multiple-choice quiz by susieq6. Estimated time: 3 mins.
  1. Home
  2. »
  3. Quizzes
  4. »
  5. Celebrity Trivia
  6. »
  7. Celebrities C-D
  8. »
  9. Hilary Duff

Author
susieq6
Time
3 mins
Type
Multiple Choice
Quiz #
209,911
Updated
Dec 03 21
# Qns
10
Difficulty
Average
Avg Score
7 / 10
Plays
3926
- -
Question 1 of 10
1. In what year was Hilary born? Hint


Question 2 of 10
2. What were the names of Hilary's mother and father? Hint


Question 3 of 10
3. Hilary's older sister took part in the music group "Inventing Venus" when she was younger.


Question 4 of 10
4. What was the name of her clothing brand, which she helped design? Hint


Question 5 of 10
5. Which of the songs sung by The Go-Gos did Hilary and her older sister redo for the "A Cinderella Story" soundtrack? Hint


Question 6 of 10
6. In which movie was she considered for the leading role, which eventually went to Lindsay Lohan? Hint


Question 7 of 10
7. In 2004, which award was Hilary voted for in 'Teen People' magazine? Hint


Question 8 of 10
8. What was the name of the concert that Hilary performed in for President George Bush in 2005? Hint


Question 9 of 10
9. What was Hilary's first major role in a movie or television show? Hint


Question 10 of 10
10. Which of her movies was created from the television show "Lizzie McGuire?" Hint



(Optional) Create a Free FunTrivia ID to save the points you are about to earn:

arrow Select a User ID:
arrow Choose a Password:
arrow Your Email:




Quiz Answer Key and Fun Facts
1. In what year was Hilary born?

Answer: 1987

She was born in September and grew up in Houston, Texas where she was home-schooled from the age of 10.
2. What were the names of Hilary's mother and father?

Answer: Susan and Bob

Her mother Susan produced some of Hilary's movies including "A Cinderella Story", "The Perfect Man", and "Material Girls". Her father Bob owned a chain of convenience stores.
3. Hilary's older sister took part in the music group "Inventing Venus" when she was younger.

Answer: True

Her older sister's name is Haylie Duff. She appeared in "True Women" with Hilary and they both had voice roles the movie "In Search of Santa".
4. What was the name of her clothing brand, which she helped design?

Answer: "Stuff By Duff"

Her clothing line was sold at Target stores, and was heavily advertised on national television in the summer of 2004.
5. Which of the songs sung by The Go-Gos did Hilary and her older sister redo for the "A Cinderella Story" soundtrack?

Answer: Our Lips Are Sealed

All three of those songs were on the album "God Bless the Go-Gos". Hilary and her sister Haylie sang "Our Lips Are Sealed" for the movie which was first released on July 13th, 2004.
6. In which movie was she considered for the leading role, which eventually went to Lindsay Lohan?

Answer: "Confessions of a Teenage Drama Queen"

The role she was considered for in that movie was the character Lola. In that same year - 2004 - Hilary starred in "A Cinderella Story" and "Raise Your Voice".
7. In 2004, which award was Hilary voted for in 'Teen People' magazine?

Answer: 25 Hottest Stars under 25

Other actresses who were voted in Teen People 25 Hottest Stars Under 25 included Britney Spears, Jessica Simpson, Jessica Alba, Kelly Clarkson and the Olsen twins.
8. What was the name of the concert that Hilary performed in for President George Bush in 2005?

Answer: America's Future Rocks Today - A Call to Service

She performed in the concert in the year 2005 as part of President Bush's pre-inaugural events. The concert was hosted by his daughters Jenna and Barbara.
9. What was Hilary's first major role in a movie or television show?

Answer: Casper Meets Wendy

Her first appearance was in "True Women" (1997) in, but her first major role was in "Casper Meets Wendy" (1998). Hilary played the litttle witch Wendy who had to outwit an evil sorceror.
10. Which of her movies was created from the television show "Lizzie McGuire?"

Answer: The Lizzie McGuire Movie

The TV show "Lizzie McGuire" was a success and was Hilary's big breakthrough. In the movie Hilary of course played the role of Lizzie McGuire, but she also had to play the role of national popstar Isabella.
Source: Author susieq6

This quiz was reviewed by FunTrivia editor Nannanut before going online.
Any errors found in FunTrivia content are routinely corrected through our feedback system.
3/1/2024, Copyright 2024 FunTrivia, Inc. - Report an Error / Contact Us