FREE! Click here to Join FunTrivia. Thousands of games, quizzes, and lots more!
Quiz about Hilary Duff Mania
Quiz about Hilary Duff Mania

Hilary Duff Mania Trivia Quiz


Do you think you know everything about Hilary Duff? Take my quiz and find out.

A multiple-choice quiz by rocky2e. Estimated time: 3 mins.
  1. Home
  2. »
  3. Quizzes
  4. »
  5. Celebrity Trivia
  6. »
  7. Celebrities C-D
  8. »
  9. Hilary Duff

Author
rocky2e
Time
3 mins
Type
Multiple Choice
Quiz #
269,497
Updated
Dec 03 21
# Qns
10
Difficulty
Average
Avg Score
6 / 10
Plays
1537
- -
Question 1 of 10
1. Hilary was born Hilary Erhard Duff on September 28, 1987 to Susan and Bob Duff and older sister Haylie Duff. Where was Hilary born? Hint


Question 2 of 10
2. What year did Hilary Duff win the "Kids Choice Awards" for best actress? Hint


Question 3 of 10
3. During 2006, which of the following was Hilary's manager? Hint


Question 4 of 10
4. What television show did Hilary star on from January 12, 2001 to February 14, 2004? Hint


Question 5 of 10
5. What was the title of Hilary's first album released in 2003? Hint


Question 6 of 10
6. Who did Hilary portray in the movie "Cheaper By the Dozen"? Hint


Question 7 of 10
7. Which character does Hilary portray in the 2004 film "Raise Your Voice"? Hint


Question 8 of 10
8. At which age was Hilary no longer home-schooled? Hint


Question 9 of 10
9. Who did Hilary star along side of in the 2004 film "A Cinderella Story"? Hint


Question 10 of 10
10. How old was Hilary when she starred in the 1998 film "Casper Meets Wendy"? Hint



(Optional) Create a Free FunTrivia ID to save the points you are about to earn:

arrow Select a User ID:
arrow Choose a Password:
arrow Your Email:




Quiz Answer Key and Fun Facts
1. Hilary was born Hilary Erhard Duff on September 28, 1987 to Susan and Bob Duff and older sister Haylie Duff. Where was Hilary born?

Answer: Houston, Texas

She was born and raised in Houston, Texas. When Hilary was ten, her parents moved to Los Angeles so Hilary and Haylie could start acting careers.
2. What year did Hilary Duff win the "Kids Choice Awards" for best actress?

Answer: 2005

Hilary was nominated alongside Christina Aguilera, Britney Spears and Kelly Clarkson.
3. During 2006, which of the following was Hilary's manager?

Answer: Susan Duff

Hilary's mother, Susan Duff took on the role of her manager. Susan decided to become Hilary's manager, so that her daughter would not be taken advantage of, and so that she could help Hilary in selecting appropriate vehicles for her acting and singing ability.
4. What television show did Hilary star on from January 12, 2001 to February 14, 2004?

Answer: Lizzie McGuire

The show deals with Lizzie McGuire trying to survive middle school. Hilary also signed on as Lizzie McGuire in "The Lizzie McGuire Movie" which premiered on May 2,2003. It follows Lizzie on an adventure in Rome, Italy.
5. What was the title of Hilary's first album released in 2003?

Answer: Metamorphosis

She called it "Metamorphosis" because she felt like she was changing. It was released in 2003 by Buena Vista Records.
6. Who did Hilary portray in the movie "Cheaper By the Dozen"?

Answer: Lorraine Baker

"Cheaper by the Dozen" deals with the struggle of raising a large number of kids. Hilary portrays a preppy girl who gets a life alteration when her dad gets his dream job.
7. Which character does Hilary portray in the 2004 film "Raise Your Voice"?

Answer: Terri Fletcher

She plays Terri Fletcher an emotional teenager who just lost her brother in a car accident. She finds herself at a music summer camp.
8. At which age was Hilary no longer home-schooled?

Answer: Ten

Once Hilary started her acting and singing careers, her parents hired a tutor for her.
9. Who did Hilary star along side of in the 2004 film "A Cinderella Story"?

Answer: Chad Michael Murray

The film was released July 16, 2004. She plays Sam, a girl who dreams of going to Princeton Academy.
10. How old was Hilary when she starred in the 1998 film "Casper Meets Wendy"?

Answer: Ten

It was released September 22, 1998. She plays Wendy, who finds a ghost named Casper.
Source: Author rocky2e

This quiz was reviewed by FunTrivia editor JuniorTheJaws before going online.
Any errors found in FunTrivia content are routinely corrected through our feedback system.
3/2/2024, Copyright 2024 FunTrivia, Inc. - Report an Error / Contact Us