FREE! Click here to Join FunTrivia. Thousands of games, quizzes, and lots more!
Quiz about Totally Hilary
Quiz about Totally Hilary

Totally Hilary Trivia Quiz


Anybody looking for a quiz that just has random facts about Hilary Duff on it? Well, you came to the right place. Hope you enjoy the quiz!

A multiple-choice quiz by Lillian41846. Estimated time: 3 mins.
  1. Home
  2. »
  3. Quizzes
  4. »
  5. Celebrity Trivia
  6. »
  7. Celebrities C-D
  8. »
  9. Hilary Duff

Author
Lillian41846
Time
3 mins
Type
Multiple Choice
Quiz #
194,094
Updated
Dec 03 21
# Qns
10
Difficulty
Average
Avg Score
7 / 10
Plays
5644
Last 3 plays: quizzer74 (4/10), Guest 73 (4/10), andymuenz (9/10).
- -
Question 1 of 10
1. Has Hilary ever been in a movie with Bonnie Hunt?


Question 2 of 10
2. What was Hilary's first movie? Hint


Question 3 of 10
3. Has Hilary ever owned a Chihuahua dog?


Question 4 of 10
4. When was Hilary's sister, Haylie, born? Hint


Question 5 of 10
5. Has Hilary ever been to Tokyo?


Question 6 of 10
6. Hilary played Annie and Hallie in the 1998 movie, "The Parent Trap".


Question 7 of 10
7. In what movie did Hilary play Sam Montgomery? Hint


Question 8 of 10
8. Who of the following is one of Hilary's co-stars from "A Cinderella Story"? Hint


Question 9 of 10
9. What song from a Disney movie did Hilary and her sister sing together? Hint


Question 10 of 10
10. What is the name of Hilary's first Christmas album? Hint



(Optional) Create a Free FunTrivia ID to save the points you are about to earn:

arrow Select a User ID:
arrow Choose a Password:
arrow Your Email:




Most Recent Scores
Feb 19 2024 : quizzer74: 4/10
Feb 09 2024 : Guest 73: 4/10
Jan 15 2024 : andymuenz: 9/10

Score Distribution

quiz
Quiz Answer Key and Fun Facts
1. Has Hilary ever been in a movie with Bonnie Hunt?

Answer: Yes

Bonnie Hunt played Hilary's mother in the 2003 comedy "Cheaper By the Dozen". Steve Martin played her father. This movie is about a family with twelve kids. Hilary plays Lorraine Baker.
2. What was Hilary's first movie?

Answer: Casper Meets Wendy

Hilary's first movie was "Casper Meets Wendy". She plays a little witch named Wendy, who meets a little ghost named Casper and they become friends. Unfortunately their friendship creates some chaos. This movie was released and filmed in the late 1990s.
3. Has Hilary ever owned a Chihuahua dog?

Answer: yes

Hilary has owned a Chihuahua before, along with quite a few other types of dogs, including a Pomeranian.
4. When was Hilary's sister, Haylie, born?

Answer: February 19, 1985

Hilary has an older sister, Haylie Katherine Duff. Haylie is Hilary's role model, and writes some of the songs for Hilary's albums.
5. Has Hilary ever been to Tokyo?

Answer: yes

She has been to Tokyo, Japan on tours for her concert. She had a concert in Tokyo on October 20 and 21 in 2004.
6. Hilary played Annie and Hallie in the 1998 movie, "The Parent Trap".

Answer: false

Hilary was no part of this movie. Lindsay Lohan played Annie James and Hallie Parker.
7. In what movie did Hilary play Sam Montgomery?

Answer: A Cinderella Story

Hilary played Sam Montgomery in the 2004 movie, "A Cinderella Story". When Sam's father dies, she is left with her step-mother and twin step-sisters. They make her go live in the attic and turn her into their servant. The only thing that was good in her life, was a guy she had met in a chat room. Sam and this guy want to meet, but many things get in their way, and when they finally do meet, they are surprised to figure out who they had been such good cyber friends with.

This movie was released in 2004.
8. Who of the following is one of Hilary's co-stars from "A Cinderella Story"?

Answer: Chad Michael Murray

In the 2004 movie "A Cinderella Story", Hilary stars alongside Chad Michael Murray. Hilary starred with Tom Welling in "Cheaper By the Dozen", Frankie Muniz in "Agent Cody Banks" and with Adam Lamburg in "Lizzie McGuire".
9. What song from a Disney movie did Hilary and her sister sing together?

Answer: The Siamese Cat Song

Hilary and her sister Haylie, sang the song "The Siamese Cat Song" is from Disney's classic, "Lady and the Tramp." Hilary didn't have anything to do with the other songs. "When You Wish Upon a Star" is from the film, "Pinocchio". "A Whole New World" is from the movie, "Aladdin". "Supercalifragilisticexpialidocious" is from the movie, "Mary Poppins".
10. What is the name of Hilary's first Christmas album?

Answer: Santa Claus Lane

One of the songs from the album was played on the 2002 movie "Santa Claus 2", and another is on the 2003 movie "Cheaper By the Dozen".
Source: Author Lillian41846

This quiz was reviewed by FunTrivia editor linkan before going online.
Any errors found in FunTrivia content are routinely corrected through our feedback system.
3/1/2024, Copyright 2024 FunTrivia, Inc. - Report an Error / Contact Us