FREE! Click here to Join FunTrivia. Thousands of games, quizzes, and lots more!
Quiz about Hilary Duff for True Fans
Quiz about Hilary Duff for True Fans

Hilary Duff for True Fans Trivia Quiz


Think you know Hilary? Play this quiz and find out if you are a true fan!

A multiple-choice quiz by haylieandhilary1. Estimated time: 6 mins.
  1. Home
  2. »
  3. Quizzes
  4. »
  5. Celebrity Trivia
  6. »
  7. Celebrities C-D
  8. »
  9. Hilary Duff

Time
6 mins
Type
Multiple Choice
Quiz #
189,878
Updated
Dec 03 21
# Qns
10
Difficulty
Difficult
Avg Score
5 / 10
Plays
4023
- -
Question 1 of 10
1. In 2002, Hilary contributed to a movie's soundtrack. What was the name of the movie? Hint


Question 2 of 10
2. Hilary Duff is sometimes credited with another name. What is it? Hint


Question 3 of 10
3. In which country was the film "The Lizzie McGuire Movie" set? Hint


Question 4 of 10
4. Hilary Duff starred in a 2002 TV movie called, "Cadet Kelly". What was her character's last name? Hint


Question 5 of 10
5. Ashton Kutcher punk'd Hilary Duff in 2003. How did he punk her? Hint


Question 6 of 10
6. What was the name of Hilary's character in the 2003 movie "Cheaper By The Dozen"? Hint


Question 7 of 10
7. In 2003, Hilary and Haylie Duff made a guest appearance on NBC's hit TV show "American Dreams". What band were they impersonating? Hint


Question 8 of 10
8. What is the first track on the album, "A Cinderella Story Original Sountrack"? Hint


Question 9 of 10
9. At what spot, on the "Billboard 200", did Hilary's CD "Metamorphosis" debut? Hint


Question 10 of 10
10. Where was Hilary's first concert on her first official tour? Hint



(Optional) Create a Free FunTrivia ID to save the points you are about to earn:

arrow Select a User ID:
arrow Choose a Password:
arrow Your Email:




Quiz Answer Key and Fun Facts
1. In 2002, Hilary contributed to a movie's soundtrack. What was the name of the movie?

Answer: The Santa Clause 2

The song she recorded was called, "Santa Clause Lane".
2. Hilary Duff is sometimes credited with another name. What is it?

Answer: Hilary Ann Lisa Duff

Hilary enjoys rollerblading and jumping on her trampoline.
3. In which country was the film "The Lizzie McGuire Movie" set?

Answer: Italy

"The Lizzie McGuire Movie" was filmed in Rome, Italy.
4. Hilary Duff starred in a 2002 TV movie called, "Cadet Kelly". What was her character's last name?

Answer: Collins

Cadet Kelly is about a city girl who is relocated on account of her mother marrying her second love. Kelly finds herself in a military school where she is know as the maggot. Will Kelly ever survive this horrifying experience?
5. Ashton Kutcher punk'd Hilary Duff in 2003. How did he punk her?

Answer: Ashton set up a carjacking when she was taking her driving test

After the car was stolen, Hilary was only worried about her purse.
6. What was the name of Hilary's character in the 2003 movie "Cheaper By The Dozen"?

Answer: Lorraine Baker

The 2003 version was a remake of the 1950 version.
7. In 2003, Hilary and Haylie Duff made a guest appearance on NBC's hit TV show "American Dreams". What band were they impersonating?

Answer: The Shangri-Las

Hilary and Haylie Duff sung "The Leader of The Pack".
8. What is the first track on the album, "A Cinderella Story Original Sountrack"?

Answer: Our Lips Are Sealed

Hilary's sister, Haylie, also contributed to the soundtrack. Haylie is also a recording artist.
9. At what spot, on the "Billboard 200", did Hilary's CD "Metamorphosis" debut?

Answer: No. 2

In 2004, "Metmorphosis" officially went triple platinum.
10. Where was Hilary's first concert on her first official tour?

Answer: Phoenix, Arizona

You can see the concert on Hilary's concert DVD, "The Girl Can Rock".
Source: Author haylieandhilary1

This quiz was reviewed by FunTrivia editor linkan before going online.
Any errors found in FunTrivia content are routinely corrected through our feedback system.
3/2/2024, Copyright 2024 FunTrivia, Inc. - Report an Error / Contact Us