FREE! Click here to Join FunTrivia. Thousands of games, quizzes, and lots more!
Quiz about Roles Marilyn Played in Films
Quiz about Roles Marilyn Played in Films

Roles Marilyn Played in Films Trivia Quiz


You don't have to be a movie buff to do this, I've made it pretty easy, well, pretty silly really. Good luck.

A multiple-choice quiz by pippa_sue. Estimated time: 3 mins.
  1. Home
  2. »
  3. Quizzes
  4. »
  5. Celebrity Trivia
  6. »
  7. Celebrities M-P
  8. »
  9. Marilyn Monroe

Author
pippa_sue
Time
3 mins
Type
Multiple Choice
Quiz #
19,065
Updated
Dec 03 21
# Qns
10
Difficulty
Average
Avg Score
7 / 10
Plays
3407
Last 3 plays: MrNobody97 (10/10), OldManJack (10/10), rivenproctor (10/10).
- -
Question 1 of 10
1. What role did Marilyn play in the brilliant 'Some Like it Hot'? Hint


Question 2 of 10
2. What character did she play in 'How to Marry a Millionaire'? Hint


Question 3 of 10
3. In 'The Misfits' who did she play? Hint


Question 4 of 10
4. She came to Britain to make 'The Prince and the Showgirl', who did she play? Hint


Question 5 of 10
5. Who was she in 'Something's Got to Give'? Hint


Question 6 of 10
6. She was the blonde in 'Gentlemen Prefer Blondes', who was she? Hint


Question 7 of 10
7. What role did Marilyn play in 'The Seven Year Itch'? Hint


Question 8 of 10
8. In 'Let's Make Love' which role did she play? Hint


Question 9 of 10
9. In 'There's No Business Like Show Business' who was Marilyn? Hint


Question 10 of 10
10. What was the name of the naughty temptress in 'Niagara'? Hint



(Optional) Create a Free FunTrivia ID to save the points you are about to earn:

arrow Select a User ID:
arrow Choose a Password:
arrow Your Email:




Most Recent Scores
May 20 2024 : MrNobody97: 10/10
May 13 2024 : OldManJack: 10/10
May 08 2024 : rivenproctor: 10/10
May 01 2024 : Damrhein: 4/10
Apr 29 2024 : Miroslava1901: 8/10
Apr 26 2024 : Stoaty: 7/10
Apr 19 2024 : Guest 98: 10/10
Apr 18 2024 : Guest 174: 5/10
Apr 09 2024 : dunneville: 10/10

Score Distribution

quiz
Quiz Answer Key and Fun Facts
1. What role did Marilyn play in the brilliant 'Some Like it Hot'?

Answer: Sugar Kane

Scene stolen at the end by Joe E Brown - but, hey, nobody's perfect!
2. What character did she play in 'How to Marry a Millionaire'?

Answer: Pola Debeviose

Wish I'd paid attention.
3. In 'The Misfits' who did she play?

Answer: Roslyn Tabor

It was Clark Gable's last film.
4. She came to Britain to make 'The Prince and the Showgirl', who did she play?

Answer: Elsie Marina

She and Lord Olivier did not get on.
5. Who was she in 'Something's Got to Give'?

Answer: Ellen Arden

Her last, incomplete film. She was re-hired, but sadly died before she could return to the set.
6. She was the blonde in 'Gentlemen Prefer Blondes', who was she?

Answer: Lorelei Lee

Diamonds are a girl's best friend!
7. What role did Marilyn play in 'The Seven Year Itch'?

Answer: The Girl

8. In 'Let's Make Love' which role did she play?

Answer: Amanda Dell

9. In 'There's No Business Like Show Business' who was Marilyn?

Answer: Vicky

10. What was the name of the naughty temptress in 'Niagara'?

Answer: Rose Loomis

One of her better roles, and she looks beautiful.
Source: Author pippa_sue

This quiz was reviewed by FunTrivia editor gtho4 before going online.
Any errors found in FunTrivia content are routinely corrected through our feedback system.
5/28/2024, Copyright 2024 FunTrivia, Inc. - Report an Error / Contact Us