FREE! Click here to Join FunTrivia. Thousands of games, quizzes, and lots more!
Quiz about The Life of Sam Kinison
Quiz about The Life of Sam Kinison

The Life of Sam Kinison Trivia Quiz


One of the greatest comedians of our time is Sam Kinison. He burst onto the scene and lived as he lived his act, full of fire and fury. This is a quiz on the man, the myth, the legend...Sam Kinison.

A multiple-choice quiz by Minister. Estimated time: 4 mins.
  1. Home
  2. »
  3. Quizzes
  4. »
  5. Celebrity Trivia
  6. »
  7. Celebrities K-L

Author
Minister
Time
4 mins
Type
Multiple Choice
Quiz #
102,301
Updated
Apr 16 23
# Qns
10
Difficulty
Average
Avg Score
6 / 10
Plays
809
Last 3 plays: Guest 172 (2/10), Guest 170 (5/10), Guest 174 (10/10).
- -
Question 1 of 10
1. Where did Sam Kinison get his start as a stand-up? Hint


Question 2 of 10
2. What was Sam Kinison's job before he became a comedian? Hint


Question 3 of 10
3. Finish the line from one of Sam Kinison's famous routines..."If you want to stop world hunger, stop sending money. Send them______ instead.

Answer: ( Two words. With or without the hyphen - think moving)
Question 4 of 10
4. At the end of his HBO special Kinison made a statement to those who knew him as a preacher...his car had a custom plate was it... Hint


Question 5 of 10
5. Sam Kinison was a guitar player.


Question 6 of 10
6. What song did Sam Kinison redo the lyrics to, in the process having a hit record?

Answer: (Two Words. Classic Song)
Question 7 of 10
7. Who gave Sam Kinison his first nation-wide exposure? Hint


Question 8 of 10
8. Sam Kinison was arrested for having a loaded weapon in his baggage at an airport?


Question 9 of 10
9. Who was Sam Kinison's brother who was also his manager? Hint


Question 10 of 10
10. What was the episode of "Married With Children" in which Sam Kinison was a guest star? Hint



(Optional) Create a Free FunTrivia ID to save the points you are about to earn:

arrow Select a User ID:
arrow Choose a Password:
arrow Your Email:




Most Recent Scores
May 24 2024 : Guest 172: 2/10
May 23 2024 : Guest 170: 5/10
May 03 2024 : Guest 174: 10/10
Apr 23 2024 : Guest 104: 10/10

Score Distribution

quiz
Quiz Answer Key and Fun Facts
1. Where did Sam Kinison get his start as a stand-up?

Answer: The Comedy Workshop, Houston TX

He got started in Houston, the workshop was in a seedy part of town next to a dry cleaners.
2. What was Sam Kinison's job before he became a comedian?

Answer: Pentecostal preacher

Kinison attended the Pinecrest Bible Training Center in New York, and was a preacher from approximately 1970-77.
3. Finish the line from one of Sam Kinison's famous routines..."If you want to stop world hunger, stop sending money. Send them______ instead.

Answer: U-Hauls

He said "send 'em U-hauls, tell 'em we take your family..your stuff and we'll take you where...THE FOOD IS!" and everyone was imitating him the next day!
4. At the end of his HBO special Kinison made a statement to those who knew him as a preacher...his car had a custom plate was it...

Answer: EX-REV

He told the world he was an ex-rev...this resulted in a backlash for his brother who was listed as executive producer, but was still in the ministry.
5. Sam Kinison was a guitar player.

Answer: True

He actually learned to shame his step-father who had mentally abused him.
6. What song did Sam Kinison redo the lyrics to, in the process having a hit record?

Answer: Wild Thing

Legend has it he only did Wild Thing because no one knew the lyrics to Jailhouse Rock.
7. Who gave Sam Kinison his first nation-wide exposure?

Answer: Rodney Dangerfield

He was part of Rodney Dangerfield's 'Young Comedians' Special.
8. Sam Kinison was arrested for having a loaded weapon in his baggage at an airport?

Answer: True

Once again life inspires art. After an affair, Sam told his girlfriend the truth, and she put a loaded weapon in suitcase.
9. Who was Sam Kinison's brother who was also his manager?

Answer: Bill

Bill was his name and he was also a minister.
10. What was the episode of "Married With Children" in which Sam Kinison was a guest star?

Answer: "It's a Bundyful Life"

It was "It's A Bundyful Life"....Sam played Al's guardian angel who sowed him how Peg and the kids would be if he was never born...They were all successful and happy and Al said no way and wanted to live...thereby giving Sam his wings...
Source: Author Minister

This quiz was reviewed by FunTrivia editor JuniorTheJaws before going online.
Any errors found in FunTrivia content are routinely corrected through our feedback system.
6/21/2024, Copyright 2024 FunTrivia, Inc. - Report an Error / Contact Us