Quiz about Who When and Where
Quiz about Who When and Where

Who, When and Where? Trivia Quiz


A few questions about celebrated people, their real names, when they were born and, here and there, where.

A multiple-choice quiz by Gatsby722. Estimated time: 4 mins.
  1. Home
  2. »
  3. Quizzes
  4. »
  5. Celebrity Trivia
  6. »
  7. Celebrities Mixture
  8. »
  9. Birth and Stage Name

Author
Gatsby722
Time
4 mins
Type
Multiple Choice
Quiz #
82,585
Updated
Nov 20 22
# Qns
10
Difficulty
Average
Avg Score
7 / 10
Plays
2414
Last 3 plays: Brooklyn1447 (8/10), heatherpipe (8/10), Guest 173 (8/10).
This quiz has 2 formats: you can play it as a or as shown below.
Scroll down to the bottom for the answer key.
1. Who was born Caryn Johnson in NYC in 1955? Hint

Meryl Streep
Karen Black
Mercedes Ruehl
Whoopi Goldberg

2. His parents named him Leonard Hacker, born in 1924 in Brooklyn. Who is he? Hint

Mort Sahl
Buddy Hackett
Lenny Bruce
Jan Murray

3. Susan Stockard, born in NYC in 1944, eventually changed her name to which of these? Hint

Stockard Channing
Barbara Walters
Susan Sarandon
Grace Slick

4. Betty Joan Perske, born in NYC in 1924, eventually used which as a stage name? Hint

Lauren Bacall
Jennifer Jones
Betty Grable
Pearl Bailey

5. Who entered the world named Benjamin Kubelsky, born in Chicago in 1894? Hint

George Burns
Bela Lugosi
George Cukor
Jack Benny

6. Frederick Bickel, born in Racine, Wisconsin in 1897 became famous using which of these nom-de-plumes? Hint

George Burns
Al Jolson
F. Scott Fitzgerald
Fredric March

7. Volodymyr Palahniuk born in Pennsylvania in 1919, changed his name to what? Hint

Wally Cox
Jack Palance
William Holden
Walter Matthau

8. Annie Mae Bullock, born in Tennessee in 1939. What stage name did she eventually take?

Answer: ( Two words, or just surname)
9. Stevland Judkins, born in Michigan in 1950, decided he liked to be called which of these? Hint

Stevie Ray Vaughn
Stevie Wonder
William H. Macy
Billy Joel

10. Who started life as Ruby Stevens, born in Brooklyn in 1907? Hint

Ruby Keeler
Ruby Dee
Barbara Stanwyck
Fanny Brice


(Optional) Create a Free FunTrivia ID to save the points you are about to earn:

arrow Select a User ID:
arrow Choose a Password:
arrow Your Email:




Quiz Answer Key and Fun Facts
1. Who was born Caryn Johnson in NYC in 1955?

Answer: Whoopi Goldberg

Whoopi used to be Caryn. A welfare mother who went on to snag an Oscar for 'Ghost'.
2. His parents named him Leonard Hacker, born in 1924 in Brooklyn. Who is he?

Answer: Buddy Hackett

3. Susan Stockard, born in NYC in 1944, eventually changed her name to which of these?

Answer: Stockard Channing

She was just around 30 when she played a high school 'tough girl' in the movie 'Grease'. We can now see her on 'The West Wing'.
4. Betty Joan Perske, born in NYC in 1924, eventually used which as a stage name?

Answer: Lauren Bacall

5. Who entered the world named Benjamin Kubelsky, born in Chicago in 1894?

Answer: Jack Benny

Mr. Benny died in 1974.
6. Frederick Bickel, born in Racine, Wisconsin in 1897 became famous using which of these nom-de-plumes?

Answer: Fredric March

Actually, a very great actor! He died in 1975.
7. Volodymyr Palahniuk born in Pennsylvania in 1919, changed his name to what?

Answer: Jack Palance

Palance was an excellent actor in the 50s, notably in 'Shane' and 'Requiem For A Heavyweight', but won his Oscar for lighter fare in 1991 for 'City Slickers'.
8. Annie Mae Bullock, born in Tennessee in 1939. What stage name did she eventually take?

Answer: Tina Turner

9. Stevland Judkins, born in Michigan in 1950, decided he liked to be called which of these?

Answer: Stevie Wonder

10. Who started life as Ruby Stevens, born in Brooklyn in 1907?

Answer: Barbara Stanwyck

Sadly, she died in 1990.
Source: Author Gatsby722

This quiz was reviewed by FunTrivia editor gtho4 before going online.
Any errors found in FunTrivia content are routinely corrected through our feedback system.
Most Recent Scores
Jan 27 2023 : Brooklyn1447: 8/10
Jan 04 2023 : heatherpipe: 8/10
Dec 17 2022 : Guest 173: 8/10
Dec 14 2022 : Hayes1953: 10/10

Score Distribution

quiz
2/6/2023, Copyright 2023 FunTrivia, Inc. - Report an Error / Contact Us