FREE! Click here to Join FunTrivia. Thousands of games, quizzes, and lots more!
Quiz about Six Flags Great Adventure
Quiz about Six Flags Great Adventure

Six Flags Great Adventure | 10 Question Entertainment Multiple Choice Quiz


Come test your knowledge about the country's largest regional theme park. Think you know everything about Six Flags Great Adventure? We'll see about that!

A multiple-choice quiz by BandGk52987. Estimated time: 5 mins.
  1. Home
  2. »
  3. Quizzes
  4. »
  5. Entertainment Trivia
  6. »
  7. Coasters & Theme Parks
  8. »
  9. Six Flags

Author
BandGk52987
Time
5 mins
Type
Multiple Choice
Quiz #
225,697
Updated
Dec 03 21
# Qns
10
Difficulty
Difficult
Avg Score
4 / 10
Plays
522
- -
Question 1 of 10
1. Which roller coaster, built in 1995, is no longer in operation? Hint


Question 2 of 10
2. Which of the following songs is NOT part of the Fright Fest show, "Dead Man's Party"? Hint


Question 3 of 10
3. The Fantasy Fling has been relocated more than once since it has been operating.


Question 4 of 10
4. Which of the following shows has NEVER been performed? Hint


Question 5 of 10
5. Which of the following rides is still operating from the 1999 expansion? Hint


Question 6 of 10
6. Which of the following rides did not open with the park in the year they debuted? Hint


Question 7 of 10
7. How tall is the Parachute Training Center, Edwards AFB Jump Tower? Hint


Question 8 of 10
8. Which of the following rides does NOT have a height requirement of a minimum of 44 inches tall to ride? Hint


Question 9 of 10
9. Complete this quote from an old Great Adventure attraction: "There was a ____ who lived in the air." Hint


Question 10 of 10
10. Which of these rides never resided on both sides of the park? (Using the fountain as the dividing line.) Hint



(Optional) Create a Free FunTrivia ID to save the points you are about to earn:

arrow Select a User ID:
arrow Choose a Password:
arrow Your Email:




Quiz Answer Key and Fun Facts
1. Which roller coaster, built in 1995, is no longer in operation?

Answer: Viper

The coaster was built for the 1995 season. It suffered huge amounts of downtime during its 10 years stay at Six Flags. It was remove in the middle of the 2005 season, in order to make room for Six Flags 2006 roller coaster, El Toro.
2. Which of the following songs is NOT part of the Fright Fest show, "Dead Man's Party"?

Answer: The Time Warp

Fright Fest is the park's annual Halloween celebration. Dead Man's Party takes place in front of the Big Wheel, and the Time Warp has never been a part of the show's lineup.
3. The Fantasy Fling has been relocated more than once since it has been operating.

Answer: True

It was located where Evolution used to be, and also next to Batman where the entrance for Nitro is currently.
4. Which of the following shows has NEVER been performed?

Answer: We've Got The Beat Parade

We've Got the Beat was a stage show at the Bandstand by the Lake; it was not a parade. The park's parade is called the Summer Celebration Parade.
5. Which of the following rides is still operating from the 1999 expansion?

Answer: The Twister

Time Warp, Jumpin' Jack Flash, and Pendulum have all been removed.
6. Which of the following rides did not open with the park in the year they debuted?

Answer: Superman: Ultimate Flight

Superman opened a few weeks after the park opened for the season.
7. How tall is the Parachute Training Center, Edwards AFB Jump Tower?

Answer: 250 Feet

It was the tallest ride before Kingda Ka was added in 2005.
8. Which of the following rides does NOT have a height requirement of a minimum of 44 inches tall to ride?

Answer: Space Shuttle

The Space Shuttle's height requirement is 48 inches tall.
9. Complete this quote from an old Great Adventure attraction: "There was a ____ who lived in the air."

Answer: Demon

This was in the preshow video to The Right Stuff: Mach 1 Adventure. It has since been replaced by Escape from Dino Island, and Spongebob Squarepants, which is currently operating in the motion simulator theatre in Boardwalk Area.
10. Which of these rides never resided on both sides of the park? (Using the fountain as the dividing line.)

Answer: Flying Wave

Space Shuttle and Scrambler were near Musik Express
Taz Twister used to be called Typhoon and was located were Skull Mountain currently stands.
Source: Author BandGk52987

This quiz was reviewed by FunTrivia editor linkan before going online.
Any errors found in FunTrivia content are routinely corrected through our feedback system.
5/30/2024, Copyright 2024 FunTrivia, Inc. - Report an Error / Contact Us