FREE! Click here to Join FunTrivia. Thousands of games, quizzes, and lots more!
Quiz about A Day at Six Flags Magic Mountain
Quiz about A Day at Six Flags Magic Mountain

A Day at Six Flags Magic Mountain Quiz


Let's spend a day at the coaster capital of the world, Six Flags Magic Mountain!

A multiple-choice quiz by dude88. Estimated time: 5 mins.
  1. Home
  2. »
  3. Quizzes
  4. »
  5. Entertainment Trivia
  6. »
  7. Coasters & Theme Parks
  8. »
  9. Six Flags

Author
dude88
Time
5 mins
Type
Multiple Choice
Quiz #
140,113
Updated
Dec 03 21
# Qns
10
Difficulty
Average
Avg Score
8 / 10
Plays
2122
Awards
Top 35% Quiz
Last 3 plays: Johnmcmanners (10/10), Guest 192 (6/10), colbymanram (8/10).
- -
Question 1 of 10
1. You get out of the car with your friends and you suddenly notice an orange coaster, it's massive! It looks about 210 feet tall and just looking at it makes you squirm. What is this coaster? Hint


Question 2 of 10
2. You enter the park and your friends con you into riding a massive coaster with a red track, and 3 big vertical loops! What is this ride you are about to go on? Hint


Question 3 of 10
3. You survived, and now you want something easy. You take notice of a boat ride. You go over to the bridge just in time to see a boat go down a flume. You get drenched as a wave shoots up into the air. What is this boat ride? Hint


Question 4 of 10
4. You calm down and you're ready to conquer your next coaster! You walk with your friends looking for something else and you found it! It is a duel track wooden coaster. It looks like a racing coaster and the track is painted white. What is this coaster? Hint


Question 5 of 10
5. You stagger off the ride as your friends help you onto another ride. You dont have time to see the coaster from the outside, but you can see the ride up the lift hill. You are strapped in with a double harness. The coaster train isn't on the track but beside it! What is this coaster? Hint


Question 6 of 10
6. You stagger off, ready for another one thrown at you! Your friends help you to what looks like a city. You then see a black coaster track above the city facades. Then after a while you see the train zoom beneath the track. Quick! What is this coaster? Hint


Question 7 of 10
7. You get off the coaster and decide to look around for a little. You browze through the coasters until you find one that looks interesting. The track is green and it looks like the passengers are standing up. Your friends then walk up, ready to ride it with you. What is this coaster you are standing up on? Hint


Question 8 of 10
8. You get up and you want to throw up so bad, so you and some friends lay down to take a break. But then, all of a sudden, a restraint comes down and you are taken up a tower backwards. Hurry! What thrill ride are you about to fall on? Hint


Question 9 of 10
9. You stagger off and almost collapse. You sit down, and while looking around, you see a huge coaster that has a green track and the passengers are hanging below the track being pulled up a vertical lift hill backwards. You pull out your map to see what it is, but the ink is smeared. What is this coaster you are staring at? Hint


Question 10 of 10
10. You finally feel better and decide to hit your last coaster! You run as fast as you can to a real cool looking coaster. It doesnt look too bad because there is only two big towers. All of a sudden you see a coaster train rush up the towers at incredible speeds! What is this final coaster you are about to ride before you go home? Hint



(Optional) Create a Free FunTrivia ID to save the points you are about to earn:

arrow Select a User ID:
arrow Choose a Password:
arrow Your Email:




Most Recent Scores
May 19 2024 : Johnmcmanners: 10/10
May 16 2024 : Guest 192: 6/10
Apr 14 2024 : colbymanram: 8/10

Score Distribution

quiz
Quiz Answer Key and Fun Facts
1. You get out of the car with your friends and you suddenly notice an orange coaster, it's massive! It looks about 210 feet tall and just looking at it makes you squirm. What is this coaster?

Answer: Goliath

One of the highest coasters on the west coast. The first drop is 210 feet into a tunnel. The finale of this coaster is a huge helix!
2. You enter the park and your friends con you into riding a massive coaster with a red track, and 3 big vertical loops! What is this ride you are about to go on?

Answer: Viper

This ride has three vertical loops, a cobra roll, and a double corkscrew!
3. You survived, and now you want something easy. You take notice of a boat ride. You go over to the bridge just in time to see a boat go down a flume. You get drenched as a wave shoots up into the air. What is this boat ride?

Answer: Tidal Wave

When the boat hits the water, everybody on the bridge (and in the boat of course) gets drenched!
4. You calm down and you're ready to conquer your next coaster! You walk with your friends looking for something else and you found it! It is a duel track wooden coaster. It looks like a racing coaster and the track is painted white. What is this coaster?

Answer: Colossus

The two coasters leave the station at the same time and race down the track at incredible speeds. It used to be the biggest wooden coaster on the west coast.
5. You stagger off the ride as your friends help you onto another ride. You dont have time to see the coaster from the outside, but you can see the ride up the lift hill. You are strapped in with a double harness. The coaster train isn't on the track but beside it! What is this coaster?

Answer: X

This coaster is the first 4th dimension coaster ever built taking riders to new heights!
6. You stagger off, ready for another one thrown at you! Your friends help you to what looks like a city. You then see a black coaster track above the city facades. Then after a while you see the train zoom beneath the track. Quick! What is this coaster?

Answer: Batman

One of the first inverted coasters on the west coast!
7. You get off the coaster and decide to look around for a little. You browze through the coasters until you find one that looks interesting. The track is green and it looks like the passengers are standing up. Your friends then walk up, ready to ride it with you. What is this coaster you are standing up on?

Answer: Riddler's Revenge

The coaster with the largest vertical loop on a stand up coaster!
8. You get up and you want to throw up so bad, so you and some friends lay down to take a break. But then, all of a sudden, a restraint comes down and you are taken up a tower backwards. Hurry! What thrill ride are you about to fall on?

Answer: Freefall

One of the very first, and very scary freefall rides.
9. You stagger off and almost collapse. You sit down, and while looking around, you see a huge coaster that has a green track and the passengers are hanging below the track being pulled up a vertical lift hill backwards. You pull out your map to see what it is, but the ink is smeared. What is this coaster you are staring at?

Answer: Deja Vu

The tallest, fastest, inverted boomerang coaster on the west coast!
10. You finally feel better and decide to hit your last coaster! You run as fast as you can to a real cool looking coaster. It doesnt look too bad because there is only two big towers. All of a sudden you see a coaster train rush up the towers at incredible speeds! What is this final coaster you are about to ride before you go home?

Answer: Superman The Escape

Your final coaster is the first one ever to top 100 miles per hour! Hope you enjoyed your day at Six Flags Magic Mountain!
Source: Author dude88

This quiz was reviewed by FunTrivia editor DakotaNorth before going online.
Any errors found in FunTrivia content are routinely corrected through our feedback system.
5/30/2024, Copyright 2024 FunTrivia, Inc. - Report an Error / Contact Us